*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
lesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:
"Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:
N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?
Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat." - xenocid ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
clauclau spune:
Ce mai faceti duamnelor?? Eu dupa a doua tura cu Rebe prin parc am mai slabit 200 de grame!
Iar fata mai avea energie, dar masa era terminata! Bine ca acum face nani!
Naty, ce frumos ca v-ati intalnit, cred ca a fost foarte fain.
Mimo, excelent, sa-ti fie de bine.
Gecko, deci pe la etajul 10/11 se intampla minunea?
He, he, si la mine la fel!
Noi ne-am intalnit spre final cu Kya & Co, iar l-a prins Rebe putin pe tatal lui Sanzi de deget si nu-i mai dadea drumul!
Mai dar chiar il place fie-mea!![]()
Fetelor, dar ce sa-i dau seara lui Rebe sa mai pape ca vad ca Amina zice ca o infometez! Eu ziceam ca e bine asa, voi ce le mai d-ati intre gustare si laptele de la culcare? Pleaseeee, raspundeti-mi!
Ariel, superba surpriza!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
lianam spune:
giani
.... mmmm, este fuaaaarte departe titan de mine ![]()
naty, deci de aia nu gaseam eu fierul de calcat
... pai nu te-am bagat in seama, ca am zis ca poate uiti daca nu zic nimic, si ramane fieruul la mine ![]()
merg sa hranesc molecula si sa vad daca adoarme, desi e in verva rau - o fi de la luna plina
- nu cred ca adoarme curand ... apoi savad supliza lui ariel , care simt eu asa ca are ochi albastrii ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko daca tot o bagat cucoana stresu' in mine ...ca sa vedeti ce face gradinita...asa arata pe 8 ianuarie...si asa arata pe 26 ianurie dupa 3 saptamani de gradinita si 2 saptamani de boala si greva foamei.SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
Bursucul arata mai obosit si mai palid in poza de dupa 3 saptamani, dar nu-i de mirare ca doar a fost bolnavior saracutul iar la cresa are multa treaba cu copiii! In rest, este superb, tare, tare bine arata.

tuchita spune:
i-am dat Ilincai nurofenul si in loc sa o ia somnul a inviat! Doamne, ce ii merge gura!
Ce misto ca va italniti!
vreau si eu copii fara febra, vreme frumoasa si sot bine dispus!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
pai frumos mi-ar sta sa stric traditia? inainte de Craciun termin Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |
Liano fato, sa-mi trimiti si mie asa ajutor de nadejde!

Ca nu m-am apucat inca de curatenie, aveam nevoie de un impuls dar acum ca am vazut-o pe Scumpicica la treaba sa vezi ce harnicuta ma fac si eu.
luny spune:
am fost in Carol, tare misto a fost!
intai a venit Naty cu Iulia, apoi Bubu&Co si Pucca cu gasca ei!..pacat ca nu ne-am intalnit mai devreme, s-ar fi imprietenit si mai bine copii si s-ar fi jucat mai mult!
Mufa al meu a bautu in pas rapid tot parcul, si a picat lat cum a ajuns, iar nespalat si nemancat(ma rog, a primit un biscuite in parc, apoi si-a baut iaurtul, si bubu l-a aranjat si cu juma de grisina, deci ceva are in burti
)
gecko stai linistita, ca nu ai deschis nicio cutie, pur si simplu asta-i viata...
ce baiet oaches ai tu acolo!
ce falcute a facut Teo, Liana, te pomenesti ca papa!!!![]()
naty
tare bine ai zis de soacre...si, ptr cine nu si-a dat seama, si eu m-am proiecvtat in viitor, ca mama de baiat, si mi-am luat o mare lectie de parsivenie de la a mea soacra...dar una+una fac 2, si tine de educatie si bun simt cum te comporti cu cei din jur, ca-s proprii copii sau nora/ginere etc...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Tuchi, sa treaca repede febra, sa fie vreme buna in continuare si sotul sa se binedispuna!
Si sa ne intalnim cu copiii la joace de joace, sa ne minunam de ei, sa stam la barfe, sa facem poze si iar sa ne minunam de copiii nostri.

luny spune:
ariel frumoase montajele foto, scump baiat mai ai!

rad cu lacrimi cu Liviu, criminali cu wcurile lor!
Clau noi am mai vorbit dewspre cina copiilor...eu zic asa, daca mai vrea ceva inainte de lapte, seara, da-i daca nu, nu!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, da, dar ce sa-i dau seara? Ce variante am?
Trebuie totusi sa fie ceva lejer...

...ca sa vedeti ce face gradinita...