*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 16
adriuta spune:
LA MULTI ANI!! Alexandra-Cristina 

Sanatate, sa cresti mare si sa-i mai zici la mami sa mai treaca pe la noi
Gudinde
Butucel
Tuchi 
Liana
mai departe in fata n-am intors pagina
, ma duc ca s-a trezit si plange....
Si pentru TOATE RANDUNICILE DRAGI

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
gudinde spune:
Tuchi,
70? Pai sunt doua variate: ori Ploiestiul nu are tineri cu probleme de insulina, ori tinerii n-au timp sa ajunga la medic. Cred ca-i varianta a doua, in care intru si eu cu succes, la omologii Bucuresteni.
Oricum, cred ca era mai bine cu babutele. Barbatii sunt rai de boala!
Liana, tot respectul! Dar chiar e necesar sa muncesti si la asta? Pus la uscat intins frumos, nu se usuca astfel incat sa nu mai fie nevoie sa-l calci? Eu asa fac.
Clau am vazut-o pe Rebecuta in poze. E o ochioasa si genele alea intoarse ... mama, mama!
Adriuta
tuchita spune:
Gudinde, nu uita ca sunt intr-un spital de urgenta!
la mine ajung doar cei cu tipul 2 cu complicatii acute sau cronice decompensate si tipul 1 nou descoperiti.
Printre astia se mai strecoara si cativa mai normali care oricum nu ar fi de internat ci de tratat in ambulator.
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gbutucica spune:
Sa pup una bucata Andreea ca tare greu ne nimerim .
mai pup Una bucata "mama de vitezomani" ( 70)
Si Ilincutza si surubel sa fie sanatosi
Pup o Adriutza
scumpa rau
am vazut conflictele
eu pot sa zic asa Sa dea dumnezeu la toata lumea soacra ca a mea, Inteleg pe lumile cu soacre "Citre si matracuche". stiu ce e in sufletul fiecaruia pt ca sunt suficient de destept
sa inteleg asta nu pt ca asa e soacra-mea.
aM VAZUT mimo suvitata , dar nu am avut "infart" cum ma asteptam dupa avertisment.
mi-am intrat in mana , dar na-m citit decat din pagina 15 in 8
( ca deh sunt rac citesc cu susu in jos)
Pup O Ela
O oana
O simi si o nico
, o bitza
O olga
, Gecko si pomul din datare( iar bestia ei zici ca-i un desen ),
mai am multa lume de pupat Anca
( mama de mufa) , Naty ,CUSCRA DRAGA ( ACUS SE REVAD PUII < CA DUPA CRESA COPILUL ARE PROGRAM DE IOR)

maria , clodute , URSULICA ( ESTI PE MES DA NU DAI SI TU BUNA SEARA MACAR?????)]( sau tu esti alina rednic?????) , Ariel sau aricel
roxana , cleme , Mihutza
,,.......Ioana , Alice, ALINA( RAMALIS < TE VREAU MAI DES NU NUMAI DE SARBATORI MARI) LIANA ( te uitasi normal , da imi amintisi , vezi??)
daca am uitat pe cineva drag sa-mi fie cu iertare , nu este intentionat pur si simplu nu am vazut lista in memorie.
fug si revin
PS sper ca se vede ca-s io da?
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

lianam spune:
adriuta, gudinde 
pai uneori merge varianta cu intins frumos/nu e nevoie de calcat
, alteori nu merge... nu va ganditi acu' ca calc chiar tot
... ce se poate sari, sar, ca as lua-o pe aratura altfel 
ai adormit fiara mica si fiara mare tuchi
? a mea inca bantuie pe aici; a descoperit ca poate sa se urce singura pe un ... fel de taburet...asa ca se urca, se da jos, si tot asa de 10 minute 
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
giani daca tu nu ma vrei eu te vreau
... asa ca eu te pup, ca imi esti draga ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gbutucica spune:
Liana , am editat sa te pupesc , sper ca vezi ,
inca o data
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

tuchita spune:
fiara mica e doborata in patut, cea mare are 38,3 asa ca e moale si calma....o mai las la un desen si apoi gata!
A mancat azi un morcov fiert, o galusca, 3 linguri de supa si-o chiftea!
Si eu bag mecamente in ea....
Liana, gata mai, te cred ca esti normala si ca nu calci tot!
Giani, sa te-ntreb la ce cresa dai Andreiu?
De stat sau privata?
Eu traiesc cu teama in suflet ca dupa ce naste fata bonei o sa plece si nu stiu daca mai am nervi sa iau alta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Gata, spalat, biberonat si culcat cupchilu'...
Am fost in Carol!
Si m-am intalnit si cu familia Luny si cu familia Bubu si cu familia Pucca
(care, ultimii, seamana fantastic unii cu altii, toti trei). Asadar: Iulia a fost zambareata pana ce a luat-o oboseala si frigul, s-a cam ignorat reciproc cu Muffarinul care dadea ture, ture, ture, e IN-CRE-DI-BIL, nu sta O CLIPA in timp ce fiica-mea se asezase linistita in iarba si-i studia mingea Mateiului...culegea floricele si i le intindea lui Luny...mai merge cu mami de mana...Ceva mai mult interes i-a starnit Steful pe care a intins mana sa-l mangaie si i-a zambit; Stef care are niste ochi si obrajori chiar mai faini ca in poze iar mami Bubu e asa de calda si are o voce asa placuta! Iar Bianca e ca o papusa miniaturala, delicata si dulce si merge si ea f frumos
Din pacate nu am putut zabovi prea mult ca la 19.30 Iulia incepea deja maraiala de somn...
Asa, ce sa mai zic...
Liana, nu m-ai bagat in seama si nu mi-ai dat fierul de calcat dar m-am servit eu singura si am gatat treaba repede-repede...
Gudinde, mama ei de viata

Tuchi,
Giani-chiar-daca-m-ai tradat 
Mimo, mie mi se pare super cum iti sta...si cred ca ti-ar sta f bine si cu o culoare mai inchisa. Sa nu te superi, e parerea mea
Gecko, ei, daca nu era pe asfaltul din intersectie m-am linistit. Dupa 3 sapt de gradi si bolesnite Bursucul actualmente Bestie arata un pic mai tras la fata dar atata tot. La Iulia la cresa e f misto, acum am observat, in hol: directoarea i-a pozat pe toti la venire si la cateva luni dupa. La multi e frapant cat au inflorit, pe bune. Iar alaturi e un panou pe care scrie mare "Azi e ziua mea" si, cu niste cadouase modelate din hartie, sunt scrise datele de nastere ale tuturor copiilor. Si e si Iulia trecuta
. Nu stiu daca tipa asta are copii; dar e impresionant cat suflet pune in proiectul asta al ei...
Cu soacra...s-au spus destule. Nici eu nu stau pe roze (iar inceputurile relatiei au fost f dificile, avand in vedere ca eram "a doua" si ca prima fusese un mare esec...) insa sunt perfect constienta ca poate fi si mult mai rau, la altii...Iar aici pe forum...da, poate ca uneori mai si spalam rufe dar suntem deja, de mult timp, un grup prea unit ca sa ne mai consideram doar niste simple participante la un forum cu un anumit topic (pentru asta sunt detsule topicuri pe DC). Aici am ajuns sa ne traim vietile noastre de zi cu zi, in care raportam, iata, de la rufele spalate si calcate si ciulamaua sau ciorba gatita, la conflictele cu o "Lica" si pana la relatiile cu cei din jur, inclusiv din familie. Pe mine, nu o data, parerile voastre m-au ajutat mult
Acuma sigur, unii se deschid sufleteste mai mult, altii mai putin...hai insa sa nu ne legam de cuvinte asa mult; eu stiu (si Zoze; si Ariel; si altele
) cat de mult poate vicia calea virtuala continutul unei mesaj, uneori. Citesti fara sa vezi fata, mimica, tonul celeilalte persoane si...suna nasol. Si eu cred, ca si Mimo, ca Flori pur si simplu s-a proiectat pe sine undeva in viitor si normal ca nu si-ar dori sa o vorbeasca nora asa. Sa nu uitam insa niciodata cat de mult depinde de noi insine ca sa ne iubeasca pe viitor copiii nostri...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...