*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Asa....

Pup pe TOATA lumea.

Naty, ma bucur ca nu-i nimic grav cu ochisorii Iuliei.
Ramo si Mihu de America trimit pupici speciali.
Gecko lasa mami bestiuta in pace ca nu-i subnutrita. Nepotik era (si mai este) tare slabuta. Si? Sanatoasa sa fie!
Mimo iti sta tare bine frizura si-ti doresc sa o arati mitocanilor de multinationala cat mai tarziu. Mai stai pe acasa, ca sa sti ca prin sus mentionatele companii, in vremuri din astea, se inmultesc specimenele fara cei 7 ani de acasa ca ciupercile dupa ploaie.
Bubu imi pare tare rau de patania cu Lica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Liana, sper ca glumesti cand spui ca-i calci treilingul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

sara buna
pup un berbecutz de luca la multi ani cu sanatate , parintii sa se bucure de tine ca ai facut un an
La multi ani si Alexandra -Cristina!!!

la mine Amr =8 zilisoare- zilutze

nu am citit decat ultimile postari, sunt muci de oboseala si de nervi................

Sanatate puilor si mamicilor din dotare!

esc intreaga stolicime si poate mai revin

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput

Tuchi,

Ma roade ... ce-ti mai fac batranelele?

Si acum sincer: ma bucur ca ai avut parte de o calatorie interesanta la Copenhaga si-ti doresc cat mai multe.

Mergi la inceput

Mai are cineva Yahoo Messenger 9? Eu l-am instalat de cateva zile si numai probleme am. Inainte aveam YM 7 si mergea snur. Din pacate acum nu reusesc sa-l reinstalez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Liana, sper ca glumesti cand spui ca-i calci treilingul!

nu glumesc ... e...pe bune
daca nu era molecula obosita plecam si noi la folbal ... da' cum n-a dormit decat juma de ora azi si s-a miscat continuu, nu cred ca e indicat sa merg cu fiara acolo

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Giani,
Gudinde, acum am un lot de tineri domni, cel mai tanar are 70 de ani....

Mergi la inceput

Liana, cu toate riscurile trebuie sa mai faci un copil, ca sa nu mai calci trelingul domnului...sau o avea pantaloni de sport cu dunga??

fiara mea aia mica maraie rau, cred ca ma duc sa o parchez!
iar fiara mare imi deseneaza" ceva infricosator"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Liana, cu toate riscurile trebuie sa mai faci un copil, ca sa nu mai calci trelingul domnului...sau o avea pantaloni de sport cu dunga??

fiara mea aia mica maraie rau, cred ca ma duc sa o parchez!
iar fiara mare imi deseneaza" ceva infricosator"!

... nuuuu, da' e un material mai...nu stiu cum, se sifoneaza la spalat...i-am intins nitel, nu te gandi acu' ca i-am facut shnur ... inca un bebe zici? pai mi-ar place da' n-ar rezolva "problema de fond"

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

9 Aprilie... zi frumoasa si de neuitat in viata unei randunici foarte dragi mie. Ziua in care s-a nascut minunea cu ochiisori mari si rotunzi...LUCA, darul cel mai minunat de la Dumnezeu pentru voi. Miha, sa va de-a Dumnezeu sanatate, noroc, sa-l vedeti mare si sa va bucure inima si viata cu zambete, mangaieri si impliniri.

LUCA

LA MULTI ANI!!! puiule, sa cresti mare, sanatos, voinic si sa fii mereu bucurie si alinare parintilor tai.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput