*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

beyyyyy, ce faceti aici??? mie-mi rup astia membranele (eu traiesc in trecut...acum 6 ani) sau ma dopeaza cu litice (acum 1 an) si-mi pun dop si voi va certati??? hai, gata, scoateti agitatele de la naftalina, ca m-am saturat sa "nasc" in galagie!!!
eu pregatesc o suplizaaaa....nu va ganditi ca apar cu terrierul lui mimo, care e delicios de fapt!!! numai ca ea il "aseamana" cu soacra . de fapt ea il adora, dar nu stie! vedeti, s-a si vopsit dupa moda "terrier"....acum fug ca mi-o fur!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

daca spuneai asta acum un an, ti-o furai si nu mai aveai nevoie de litice, nasteai "instant"

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Ariel, lasa-ne ...nasti acolo in liniste si vezi-ti de treaba Terierul are parut cret si il ador intr-adevar dar de la distanta ...la fel si cu noua proprietara
Fetelor care n-au nevoie de ochelari si au stiut sa aprecieze o coafura adevarata , le multumesc
I feel preety, oh so preety...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Hai Ariel, lasa-ne ...nasti acolo in liniste si vezi-ti de treaba Terierul are parut cret si il ador intr-adevar dar de la distanta ...la fel si cu noua proprietara
Fetelor care n-au nevoie de ochelari si au stiut sa aprecieze o coafura adevarata , le multumesc
I feel preety, oh so preety...

asa e mimo, deacord cu tine, dragostea la distanta in unele cazuri e mai patimasa

you are pretty, oh so pretty ....

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

e rostul de ?????? hop si eu, hop si eu...o neintelegere dragele mele...ia hai, toata lumea sa se holbeze la zarzarul lu' mimo...EXECUTAREAAAAAA

luny, pai minte am avut eu sa deschid cutia Pandorei?????????

naty ghiduso...numa la prostii iti e mintea, pai avem draga mea si noi o varsta...chiar asa...pe unde apucam si nimerim?????? Nu era chiar in intersectie pe asfalt...ca eram pe la etajul 10/11 (p'acolo pe unde sta clau de este tot timpul ZEN si erau doar vreo 50 de grade afara).

si ce pupuri va mai trebe bre?????? nu v-am pupacit ieri? azi am bagat restanta de ieri.

no, acum am vazut-o pe mimo suvitata...si scuza-mi ignoranta, prostia si chioreala...dar eu doar nu pricep...tu ce suvite ti-ai facut? blonde sau satene?

bey, eu sunt relaxata cu Bestia si Protectia copilului...ca astia aici nu pricep ce vorbesc eu...pana la proba contrarie
Din ciclul sa invatat copiii lb romana
Cand era Becca mica (la 1 an jumate) mergeam la biserica aici si toate octogenarele ii zambeau...si eu ii explicam fetei in romana...da draga mea BABA. Baga fata la caputul ei frumos si destept...si la vreo 2 ani vine in Romania si bine-nteles o luam duminica cu noi la biserica. Acelasi tip de octogenare, doar cu alta cetatenie, ii zambesc fetei...la care ea mandra..."uite BABA!!!". Si atunci sa nu intru eu in pamanant? Ca in Australia nu mi-a pasat ca oricum nu pricepea nimeni...dar in Romania (si mai ales la biserica ce o frecventam noi, comunitate mica, toata lumea cunoaste pe toata lumea si toata lumea ne cunostea pe noi).

si special pentru duamne, zarzarul inflorit din curtea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ofof...tot zic ca plec si nu ma lasati si baiatul meu tot doarme de zici ca a fost la chef
Suvitele sunt negre, parul e blond dar mintea e luminata Ce sa-i faci, asa sunt eu, EXCEPTIA
Vazui zarzarul...dar a slabit maaa, a dreptate soacra-ta Manca-l-ar mama pe el cu betisoarele lui, daca l-ar vedea Vladutz imediat i le-ar lua ca sunt preferatele lui
Iar baba, daca e baba...asa-i trebuie Clar?
Acum ma duc sa fac galagie sa scol copilul

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

s-au trezit...cu chef maxim de prostii, evident!

Mimo, esti tres bella....mai nordica, cum imi place mie( mai nou!)

Gecko, in ciuda faptului ca tu esti din Bacau, barbatul din Baia Mare si locuiti in Australia, Patrick e bucurestean dupa concepere!
Se vede pe fata lui ca e smecher!

Bubule, tu stii ca si eu am patit-o cu fosta bona, si am tolerat multe pe motiv ca e de mult si stie copiii....si acum imi pare rau ca i-am permis sa ma stranga cu usa de vreo 2 ori!
Si poate ca intr-un anumit moment as fi si primit-o inapoi, dar nu m-a lasat barbatul!

As pupa-o pe Liana pe aripa rupta...recunosc ca eu am doua aripioare si n-am nevoie de ele, ca nu zbor!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko
si special pentru duamne, zarzarul inflorit din curtea mea

dragalasul zarzarel

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, sper ca anul asta nu te doare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:

Vazui zarzarul...dar a slabit maaa, a dreptate soacra-ta

poze

fii tu cumva si mai baga stresul in mine ...stii ce...nu fi soacra ca de fapt s-a inaltat

Citat:

Manca-l-ar mama pe el cu betisoarele lui, daca l-ar vedea Vladutz imediat i le-ar lua ca sunt preferatele lui

poze

Ma indoiesc ca ar reusi sa i le ia...ca am spus...al meu stie lupte...e scolit la SCOALA VIETII

In seara asta la biserica atat a calarit (la propriu) o fatuca de vreo 8-9 luni de m-a lovit rusinea fata de parintii ei. Si nu o facea din rautate, nici macar nu vroia sa o bata...ci doar era extrem de fericit si vroia sa o iubeasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

As pupa-o pe Liana pe aripa rupta...recunosc ca eu am doua aripioare si n-am nevoie de ele, ca nu zbor!

ete ca te pup si eu ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput