*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah...am ajuns in zilele noastre
Nu fata, nu-mi schimb parerea!
Am scris, am scris...

Mimo, pai Duamna, tu nu ne arati suvitele? sa-ti fie de bine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Alice, foarte tare esti! si inventiva! auzi tu, mosneag cu toiag, super tare!

Tuchi, ma bucur ca Ili e mai bine! ah, am uitat sa-i dau siropul de tuse lui Vlad

Ziceam ca bag si eu cornu-n perna, ca si Clau...dar am ramas atarnata la calculator...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaaa, ce-am dormit si eu langa Rebe, ce bine fu! Acum astept sa se scoale fie-mea sa ma alerge iar prin parc pana diseara !

Mimo, ce bine ti-a prins fericirea de la mine! Iti mai dau cata vrei tu numai sa ceri!

Zozelinule Si Ramonel, hai bre sa ne pupam cu foc sa ne treaca supararile pe Geckolina noastra draga! Da io tot vreau poze cu BESTIA, da duamna Gecko?

Ups, s-a trezit mandra , gata am plecat la "sala"!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo esti mortala

luny ... sunt perfect deacord cu tine ... sa judeci e foarte usor; nu vreau sa dezvolt, ca as umple paginile capitolului si zoze a plecat in parc, asa ca nu are cine face capitol nou ... in ce priveste faptul ca e un forum despre copii, eu cred ca "despre copii" implica tot ce tine de copii, iar trairile, sentimentele, viata mamei cu tot ce si pe cine implica ea, sunt parte integranta din ...acest "despre copii" ... sa mai zic? nu mai zic...doar ca : nu judeca pentru ca s-ar putea sa ajungi sa fii judecat....si atat

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia, ce sa mai zic si eu Ca am citit dar am uitat ca-s cu mintea coafata
Tuchi, de ce ma tzutzai doamna? Sper sa se trezeasca ok copiii, cu chef de joaca si fara febra!
Zoze mortal piciulica ma, cum adoarme el mancand mozolit Ai vazut ca avem INCA ceva in comun? Cainele la soacra
Luny eu stiu cum e cu soacra, cu pamfletul..lasa, nu mai fii suparata! Uiti pana o vezi data viitoare
Alice suntem doua caractere complet diferite...tie iti place joaca, participi , te implici...eu sunt mai serioasa asa, in ciuda aparentelor Mi-e dor de copilarie dar nu pot sa ma joc, nu stiu de ce naiba Mereu ma gandesc practic "ma, asta nu intelege nimic oricum...ce-mi bat eu capul cu povesti" si astept sa creasca si sa intrebe el ce-i aia, ce-i aia ca sa putem comunica (oral).Bravo tie, eu sincer ii invidiez pe toti ca tine
Olgutz da-l naibii de Paris ca nu pleaca de acolo...mergem amandoua odata si fara copii Sanatate multa Olgutikului si sa stii ca si eu tot d-aia sunt grasa , atarna mintea mult
Bubu eu n-as mai primi-o inapoi in veci pe Lica aia, treaba ta! Din ce povestesti tu mai nou, parca te plateste ea pe tine nu tu pe ea
Rami hai fata cu [] curatenia aia si pe la mine, ca nu te plictisesti
Floriio eu inteleg ca tu ai vazut descrierea soacrei ca o proiectie in viitor si te-ai gandit cum ar fi sa vorbeasca nora ta asa despre tine peste niste ani ...sau poate gresesc...eu am mai citit o data postarea si nu vad ca i-a adus injurii de fapt, doar matracuca era folosit intre niste ghilimele imaginare pentru a da culoare compunerii. Unii oameni sunt chiar rai sa stii...chiar daca au copii...unii copii chiar nu-si iubesc parintii din cauza asta...e complicata viata, nu ca tu n-ai stii! Iar cu off topicul...ha-ha de cate ori n-am fost noi p-aici "pe aratura" rau dar mereu am gasit calea inapoi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

mimo esti mortala

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

SUNT AVERTISMENT ! Cine sufera de inima este rugat sa nu deschida

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo, esti tare, cu mintea coafata , dar imi plac suvitele
Fata, nu stiu...poate e asa cum zici tu...sunt eu mai fraiera, ce sa fac?? ma gandesc ca e de 2 ani si ceva la noi, ii stie pe astia mici...si cand m-oi duce la servici sa stea cu Stef...nici nu mai stiu, zau...o sa am o discutie cu randunoiul azi, sa vedem ce si cum...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui lianam

mimo esti mortala

Liana, mami de Teo

poze

bravo, fata, ti-ai schimbat look-ul! niiiiiceeee!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

poze

va sta foarte bine doamna ... sa va fie de bine ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

beyyyyy, ce faceti aici??? mie-mi rup astia membranele (eu traiesc in trecut...acum 6 ani) sau ma dopeaza cu litice (acum 1 an) si-mi pun dop si voi va certati??? hai, gata, scoateti agitatele de la naftalina, ca m-am saturat sa "nasc" in galagie!!!
eu pregatesc o suplizaaaa....nu va ganditi ca apar cu terrierul lui mimo, care e delicios de fapt!!! numai ca ea il "aseamana" cu soacra . de fapt ea il adora, dar nu stie! vedeti, s-a si vopsit dupa moda "terrier"....acum fug ca mi-o fur!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput