*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Liana, a terminat Irina curatenia???
ca pe mine nu ma ajuta nimeni!
Dar eu plec la soacra de Paste asa ca ma fac ca nu vad!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gecko spune:
daca tot o bagat cucoana stresu' in mine
...ca sa vedeti ce face gradinita...asa arata pe 8 ianuarie...si asa arata pe 26 ianurie dupa 3 saptamani de gradinita si 2 saptamani de boala si greva foamei.
gecko spune:
si ca v-ati tot gandit la noi azi
, vaccinarea a fost ok, 3 injectii, cate una in fiecare brat si una in piciorus. Mai deranjat s-a aratat de faptul ca a fost deranjat de la suptul de deget. Ma asteptam sa fie mai bleg dupa dar m-a rupt de spate cu umblatura lui.
Si spre socul meu a mancat in jumatea de zi cat a stat cu mine ca un spart, asteptand la medic (la 3) a bagat un borcan de 120g cu ceva mancare de copchii (nu ma intrebati ce ca habar nu am...era ceva cu mar)...apoi acasa (la 5) a ras un iaurt de 120...2 ore mai tarziu a mai bagat 120g de piure de cartof dulce, mar si morcov (sa nu ma intrebati ce e cu combinatia asta ca nu eu am facut-o). Si in plus la orice ora, cand se ofera, cat se ofera...tzatza cat incape. Eu stau cu impresia ca e in puseu de crestere. La sapa de lemn ma aduce in ritmul asta.
simo, ma bucur ca mergi la circ, asta inseamna ca e David inspre bine
.
si ma retrag ca e pagina 13 si ii las loc tuchitei
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Liana, a terminat Irina curatenia??? ca pe mine nu ma ajuta nimeni! ![]() Dar eu plec la soacra de Paste asa ca ma fac ca nu vad! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
pai frumos mi-ar sta sa stric traditia? inainte de Craciun termin
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam daca vrei iti trimit ajutor Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |
o vreau eu, o vreau eu

, cu tot cu falcutzele ei.Mai ca buna nora si-a gasit cami.
tuchita spune:
here I am!

Gecko, eu sper ca tu nu te-ai suparat pentru ce-am zis de besti!
Ca numa' ce ziceam canemai radem, ne mai glumim!
Mie mi se pare foarte Ok Patrick, a mai crescut, s-a mai inaltat....
a...fetelor, eu nu stiu cum mai rezistati cu tataitul asta!
Toata stima si respectul!
Liana, foarte bun ajutor ai!
Nu stiu ce-am facut, ca de Craciun ziceam ca o sa fiu prima de paste, acum visez ca o sa fiu prima de Craciu....deh, vrabia malai viseaza si tiganul praznic!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Amina_Marina spune:
prima masa este la 6.30 - 7 , papa 200 ml lapte si mai doarme pana pe la 8 -la 10 mananca fructe sau oulet sau cereale sau la ce gustarica ma mai gandesc eu pe moment. -de la 11 la 13 suntem afara si pranzul il papa la 13.30, legume cu pui/vitel/curcan/ficatel sau spanac sau pilafior. - de la 14 la 16-16.30 nani de voie ( asta e singurul som pe care-l mai are). - la 17 iesim afara si mananca iaurtelul in parc la 17.30-18. -intram in casa la 19-19.30, apoi baita si inainte de nani, un biberon de 200-250 ml lapte.
Si masa de seara unde e? Dupa un an copilul trebuie sa aiba 3 mese regulate, poate Rebe nu papa mult dar totusi la 19 introdu o supa cu piine ceva. Si , poate de aia se scoala noaptea de foame, laptele nu prea mai tine la burtica. Iaurtul de la ora 17;30 e doar o gustare.
DA, e adevarat ca fiecare mamaica isi creste copilul cum stie ea mai bine, dar, de aia e forum sa ne dam cu parerea. Sfaturi?#12288;Nu.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
lianam spune:
multumim, multumim
... maaare ajutor am, ce-i drept
... de aia ma lungesc eu cu curatenia din paste-n craciun, ca mi-e drag sa tot fac asa ![]()
...
lasa tuchi
ca ete asa ne mentinem in forma si suntem mereu in spiritu' sarbatorilor ![]()
ar merge o vacanta-n australia
... ca nu pot sa las copilu' singur, trebuie insotit ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gecko spune:
bine tuchi
la mine sa prinda supararea????????![]()
si mie mi se pare ok Patrick, doar ca ma distrez si eu cu bunicile ce pana acum imi invineteau circumvolutiunile cu suncile copilului
iar acum incep discutia la telefon cu intrebarea "Cum e cu mancare? A inceput sa manance mai bine? Oare nu ii trebuie ceva vitamine de pofta de mancare
?" Mie mult/outin cat mananca mi se pare supersuficient...am incredere in el ca daca ii trebuie cere...dar nu stiu de ce ele considera ca daca nu mananca un castron de ciorba si un oloi de pilaf/carne/legume la fiecare masa atunci e copilul nemancat.
Ca sa nu mai zic ca vede maica'mea a doua poza...facuta in 26 ianuarie pe la 7-8 seara...cand in sfarsit se putea respira afara dupa ce toata ziua fusesera 40 de grade...si ea imediat mi-o trage "Bine-nteles ca a racit baiatul...ca uite cum il tine dezbracat pe ciment
!!!"...urmarea...in pachetul ce ni l-a trimis a pus 4 perechi de pantaloni grosi pentru baiet
nu zic ba ca sunt buni ca vine iarna...
iar cu alaptatul...eu chiar nu am tinut mortis sa ajungem pana acum...dar nici nu am facut eforturi in privinta intarcatului...si atat timp cat la gradi rezista bine mersi fara, nu ma deranjeaza ca noaptea ma cere la aparat destul de des. Oricum ce m-a enervat la culme a fost o persoana scolita, cu cunostinte in domeniu, care si-a dat gratuit cu parerea....apoi cine stie ce zer mai suge si el de acolo...
foc am luat...
tuchita spune:
mai avem o injectie si scapam!
Nu-ndraznesc sa va spun cu cati bani mai putini am in casa.....
Joia viitoae mergem la orlistul lui, mai devrem n-am reusit sa gasesc programare in privat, la spital nu ma poci duce pentru ca ar insemna sa nu ma duc la al meu....Sper sa fie bine sa-mi tihneasca sarbatorile!
Mai nasol e ca Ilinca face scaune cam moi...sper sa nu trebuiasac sa schimb antibioticul!
gata, m-am plans, acum tac!
Ce-as iesi si eu in parc....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)