Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

vroiam sa va intreb mai demult fetelor, legat de sterilizare.Voi inca mai sterilizati totul??Ma refer la bibe si vase de papa.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Eu nu mai sterilizez de la 6 luni, chiar i-am dat sterilizatorul meu unei viitoare mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu inca sterilizez biberoanele. linguritele si castronelele nu le-am sterilizat decat inainte de prima folosire. astfel stand lucrurile, nush de ce inca sterilizez biberoanele...

eu nu stiu daca as da panadol sau nurofen ptr dinti, decat daca chiar nu se mai poate is nu se mai poate... tocmai l-am incercat pe Dentinox, e mai bun decat Calgel, dar tot putin tine....
Baby_boy, sper sa treaca repede!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ma bag eu la capitol nou?....sper sa nu se trezeasca thea intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Am venit de afara, muuult am mai stat

Si nu mi-a placut deloc ce am vazut aici ma abtin de la comentarii.

Babymom te asteptam cu nerabdare si noi

Anamona superrrr bravo Thea!

Baby_boy eu stiu ca Nurofenul e mai bun pentru febra, pentru dinti nu stiu. Are febra? Ca daca-i dai numai pentru durere eu zic sa-i dai numai seara. In rest poti folosi gel, eu am luat Dentinox ca ar fi mai bun. Spunea Babytza de ceva preparat la farmacie cu reteta de la doctor, care da rezultate bune. Poate iti da mai multe detalii.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

va invit la capitolul 100

capitol nou

le: inaugurez cu numere rotunde
anamona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Uaaaa uaaaa uaaaa , vrem capitol nou ca ne am oparit

Moni, io te am urmarit la burtici Ma bucur ca bebe e miscator, sa stai cuminte in pat sa se lipeasca placenta la loc. Ai oprit serviciul?

nicolici io inca sterilizez bibe si suzi, cred ca sunt dependenta deja

Si inca ceva, de aici nu pleaca nici o fata daaaaaaa, io va vreau pi tuate

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sterilizat: sterilizez biberoanele si suzetele zilnic, mi-a intrat in reflex, nu cred ca dau sterilizatorul, dar o sa incerc sa nu mai sterilizez asa des
dinti: i-am dat jumatate de morcov crud, isi freaca gingiile cu el de mama focului , calgel si in ultma faza, cand nu ne mai intelegem cu el, Nurofen

off-topic: mi s-a furat telefonul am ramas a nimanui, mor de oftica dupa agenda mea, am numarul din 2001 si pe sim salvam tot
Ieri prietena mea si-a petrecut toata ziua la Politie. I-au furat geanta in Auchan, in parcare, cu o seara inainte. Nu era nimeni in jurul ei, in parcare, si-a pus geanta pe scaun, a inchis usa , nu a incuiat, si-a pus cumparaturile in portbagaj si au lasat-o in cheia goala(de la masina) acte,telef, bani
De ce dreaq s-au intors hotii din strainataturi? Mama ei de criza

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna seara si de la noi !!!

Multumim pentru griji si mai ales ca ati intrebat de noi. Pup toooate fetele dragute fara nici o exceptie, nu nominalizez sa nu scap pe vreuna..
Suntem bine..aseara am dormit cu un ochi deschis, nu prea am putut sa ma oduhnesc f bine..eram atenta si la ea. Slava Domnului totul a fost bine, a papat cate putinel (saracuta vroia mai mult si se enerva f tare cand ii trageam sanul din gurita) si nu a mai vomat.

M-am gandit ce am mancat ieri..doua oua ochiuri si branzica. Acum stau si ma gandesc..sa fi fost oare branza de vina? Mananc tot timpul dar nu din aceasta (mi-a luat-o tata din piata cand am fost acasa sunt inebunita dupa branza noastra telemea) aici am mancat muult la cutie sau direct cascaval..voi ce parere aveti ?

Astazi a fost super afara asa ca am profitat si am stat toata dupa-amiaza in park, la soare..are obragiorii rosii rosii... a dormit aproape tot timpul..

va pup si va multumesc inca o data !!!

ma bag la citit ca ramasei in urma..

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput