Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eva bine ai revenit in stilul tau caracteristic adica JALNIC!!!
Era tare bine pe aici fara tine!!!!!
Sper ca nu stai prea mult ca tocmai de jignirile si acuzatiile tale nu avem nevoie!!!
Semneaza
o mama ignoranta, agramata si dezinteresata de copil

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Va rog eu mult nu agitati subiectul. Nu suportati pe cineva dati ignore sau rezolvati pe PM.

Atata manie oof, vine si Pastele, fiti mai bune

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy gogosica ta arata super super, felicitari pt maraton. E si lungana. Frumoase poze cu Andy, esti o fericita

Anca, ai incercat cu seringa de nurofen? Acum cateva zile scria Nocom ca fetitza ei papa cu seringa si am zis sa incerc si io, si..victorie. Incearca asa

Eva imi pare rau ca ai probleme, nu baga in seama. E doar un forum . Mai zi ce face Noah

anamona bafta cu diversificarea

baby boy bine ai venit in grupul mamicilor care ard cratitze

babytza cum sunteti?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Laureta

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Cosmy, multumesc frumos!!

Danadumitru si voi stati bine la 6 lunite:)

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Eva inceteaza odata!!!!
LASA-NE, LASA-NE!!!!!
Daca ai ajuns sa o jignesti si pe Babytza care e una din cele mai minunate persoane pe care eu le-am cunoscut esti chiar JALNICA!!!
Retrage-te in glorie langa familia ta minunata!!!!
Eu zic sa stergi si pozele cu sotul ca poate ti-l fura cineva la cat de minunat e!!!

Diana

Am citit capitolele care mi-au scapat din urma, daca tot am intrat azi si uite ce imi vad ochii. Ffff rusionos. Nu cred ca sotii nostri au ceva a face cu forumul. Al meu in orice caz nu are. Ar fi culmea ca pe langa copiluti sa vorbim si care sot are burta sau chelie, sa ii luam la misto pt kilograme, care e slab, gras, care face si drege, care nu, nu pot crede ochilor afirmatia de mai sus. Chiar aici s-a ajuns? Ce treaba are sotul meu?

Eu am facut o afirmatie despre un medic care propune diversificare la 3 luni si l-am numit "prost informat". Si a iesit iures, nu a mai intrat persoana pe forum, ca ce JIGNIRE. eu cum sa numesc chestia asta? Sa scot baioneta?
Vai de lume. Fff urat. asta cum s-o califica? Atac? Inutil asa, legat de sotul meu, paralel cu orice discutie ever...
In contradictiile mele cu toata lumea am folosit un limbaj civilizat, nu m-am dedat la obscenitati si nici nu am jignit vreun membru al familiei nimanui.
Asta asa ca fapt divers.
Rusinos...

Laureta, fi-miu face f bine, il scot acum la a doua repriza de plimbare. Am asa un gust amar ca nici nu mai am chef sa vb de copilasul meu scump pe aici. Nu are treaba el. Chiar nu are. creste, zambeste, se joaca, e minunea mea. Multuminm de intrebare.

Eu ce am avut de zis am zis, astept sa se transeze aceasta problema a mea si atat. In rest, lumea-i lume. Ce bine e cand nu intru, chiar ca e mai bine, nu mai vad ca acum si de sotul meu se ia lumea, o sa ii transmit ca e discutat pe aici sa se stupefieze si el ...de ras.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

RUSINOS e comportamentul tau!!!
Poti sa scoti baioneta cat vrei tu ca nu ma impresionezi din contra caracterul si persoana ta ma lasa rece.
Si da daca tot deschizi subiectul e bine ca pot sa iti spun si eu ca m-ai jignit pe mine si mi-ai jignit copilul in mai multe randuri si chiar nu vad cu ce sunt eu mai prejos decat tine sa iti permiti asa ceva.Iar copilul meu cu atat mai putin merita sa fie jignit de o persoana ca tine.Cum nici tie nu iti place sa se discute despre copilul tau sa stii ca nici al meu nu are treaba cu persoane ca tine.Si el creste, zambeste si se joaca fara sa ii porti tu de grija.
Si acum iei foc ca am spus ca sotul tau e minunat.Pai tu ne impuiai capu in fiecare zi ce sot francez minunat ai tu de parca ai nostri daca sunt romani sunt mai prosti.Asa ca nu am facut decat sa repet informatia data de tine.
Si eu am folosit un limbaj civilizat nu cred ca e vreo obscenitate pe acolo.Ba daca imi aduc bine aminte tie ti-au fost blocate niste poze pe motiv ca erau obscene.Deci cine se deda la obscenitati?
Eu am raspuns mesajului tau pentru ca nu pot sa tac dar daca ma gandesc mai bine ar fi trebuit sa fac cum a facut Nausica adica IGNORE unor asemenea persoane.
,,Vai de lume" e o jignire asa mai subtila nu?Sau e un compliment si nu ma prind eu.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Dya, Eva va rog frumos sa incetati!
Nu conteaza cine are sau nu dreptate.... si pentru amandoua: cel mai destept cedeaza!

Multumesc!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

mamidestefan e folosesc Panthoderm E si e f bun.Ti-l recomand cu incredere.Are aceasi substanta ca Bepanthenul doar ca asta contine si vit E.

Amik eu am trecut direct de la carnita de porumbel la cea de pui si a fost ok.

La inceput mergeam tot cu cate o lingurita din alimentul nou dar acum ii dau cat poate si nu am avut probleme si am introdus alimente noi si la o zi dupa un alt aliment nou.

Andy.p e o scumpa Alexia si maree,abia astept sa-l vad si pe Sergiu mergand in 4 labe.Alexia cand a inceput?ca sergiu nu sta in 4 labe ,bine el are 5 l si 3 saptamani dar cred ca ar trebui sa-si dea drumul nu?

Eu nu am citit prea multe din urma dar am inteles problema Evei care cred ca se datoreaza faptului ca si-a prea "expus" viata si s-a laudat cu multe de aceea s-a ajuns aici.
Parerea mea este ca aici ar trebui sa se discute strict despre copii nu despre care ce perle am primit de la soti sau multe altele care nu sunt pt acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

chiar ar fi bine sa fim scutite de aceste impresii minunate!
e una sa-ti spui o opinie si alta sa te apuci sa arunci cu noroi, ba sa faci un scop din asta!
exista PM, asha ca daca cineva are ceva personal cu altcineva, ar fi civilizat sa-l foloseasca!
martorii nu stiu la ce ajuta in cazuri de genul asta...poate doar la hranirea orgoliului personal...

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput