Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Claudina uite aici despre CIC

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna Ziua , fetelor!

Astazi am fost la controlul de 6 luni si avem 8,000kg si 69 cm, am facut si vaccinul dupa care am plans un pic . In rest suntem bine si suntem pe calea cea buna cu diversificarea

Rugamintea mea mare este cum administrati Lass Baby?? eu i-am dat asa cum scrie pe prospect si nimik. Va rog frumos sa ne ajutati ca nu stiu ce sa ii mai fac, mi-e o mila de ea saracuta asa de constipata este.
sau daca stiti alt remediu, astept orice sfat... multumim frumos

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna sa stii ca Alexia in comparatie cu Andy e mult mai precoce..si Andy a umblat la 9 luni singurel,dar ea ma uimeste pe zi ce treceAstept sa vad bascutza..nici eu nu m-am apucat de nimic,off

Cosmy ..am vazut-o pe Maya ieri.o frumoasa,frumoasa

Paula felicitari ptr bilant si ...multumi de aprecieri...si sa nu uit si Alexia tuseste dar numai dimineata,cred ca-si curata gatutzul.Eu i-am dat 3 zile eurespal si a fost k..acum vad ca iar tuseste nus tiu de la ce

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadumitru

Buna Ziua , fetelor!

Astazi am fost la controlul de 6 luni si avem 8,000kg si 69 cm, am facut si vaccinul dupa care am plans un pic . In rest suntem bine si suntem pe calea cea buna cu diversificarea

Rugamintea mea mare este cum administrati Lass Baby?? eu i-am dat asa cum scrie pe prospect si nimik. Va rog frumos sa ne ajutati ca nu stiu ce sa ii mai fac, mi-e o mila de ea saracuta asa de constipata este.

tuturor

Dana si Riana Maria (05.10.2008)

http://community.webshots.com/user/dana78ddd

Dana, mie pediatra mi-a zis sa fiu atenta cand se screme el si atunci sa-i administrez o microclisma (e un tubusor fin, cu un unguent moale, mult mai soft decat un supozitor). Eu asa am incercat si a mers.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Paula-Laura si eu eram in dilema cu tusea, dar doctorita a zis ca trebuie sa tuseasca de mai multe ori, ca se poate numai sa se inece. De exemplu de cate ori ii dadeam Nurofen cu seringa, tusea de cateva ori, era regula si nu parea nici ca se ineaca. Nu i-am dat nimic de tuse. Eu zic ca daca il auzi tusind de mai multe ori si la fel se intampla si maine atunci ar trebui tratament

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

Buna Ziua , fetelor!

tuturor

Dana la noi merge ff bine ceaiul de musetel..sau daca sunteti diversificati ca nu mai stiu,sorry,suc de portocala,suc de pere sau piure,sucul de morcov.Alexia face ff usor si in multe scutece dupa ce papa para.Sper sa-ti fie de ajutor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eva, imi pare pentru ce ti s-a intamplat aici pe forum. se mai intampla ... printre femei. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu delphinas si sa rezolvi direct cu ea. Cat despre celalalt personaj, cred ar fi mai bine daca ai scrie cine este, pentru a fi evitata pe viitor si de celelalte fete.

despre sterilizat, le-am fiert intr-un vas termorezistent de sticla vreo 3-4 minute si sunt ok. Multzam!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

andy.p da, suntem diversificati am papat si para , am baut si ceai de musetel dar nimik.

Nu stiu, dar mie mi se pare ca nu se digera mancarica pt ca in scaunul ala putin care il scoate, vad bucati de mancarica nedigerata( scuzati descrierea)

nerantula te rog frumos, spunemi mai multe detalii, ce furtunel, ce unguent sa folosesc, mi-ai fi de mare ajutor daca nu deranjez prea mult. dulce

Mergi la inceput

Citat:

andy.p da, suntem diversificati am papat si para , am baut si ceai de musetel dar nimik.

Nu stiu, dar mie mi se pare ca nu se digera mancarica pt ca in scaunul ala putin care il scoate, vad bucati de mancarica nedigerata( scuzati descrierea)

nerantula te rog frumos, spunemi mai multe detalii, ce furtunel, ce unguent sa folosesc, mi-ai fi de mare ajutor daca nu deranjez prea mult. dulce

scuze pt greseala de ortografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nerantula, multam. Am scris ADMIN. [emoticon cu zambile si narcise]
Cosmy, Claudinna, merci.
Mimihoo, o fi normal intre femei cum zici (nu mi se pare, barfa barfa dar atata minciuna gogonata) dar s-a intrecut limita. Cu Delphinas nu am ce rezolva ca noi suntem singurele care stim adevarul. Ea si eu stim ca noi nu ne-am trimis niciodata PM. Amandoua stim ca nu avem probleme una fata de alta, e socanta pana si alaturarea noastra, noi nu am avit macar o minora contradictie ceva...in timp
Tu spui sa ii dau numele. Ea se stie f bine, ba chiar imi pleda ce sincera e pe aici. Doresc numai ajutorul aministratorului respectiv moderatorului sa arate adevarul. Astfel persoana sper sa invete si sa inceteze sa mai profereze minciuni care nu ii aduc absolut nimic de castigat. La adresa oricui, nu doar a mea. Cat despre mine, nu stiu cui a mai impartasit asemenea enormitati dar doresc sa ma scutur de acesta minciuna in fata tuturor acelora, sa priceapa ei care o stiu si au auzit-o vorbind ca nu e frumos deloc sa spui asemenea minciuni. Asa isi va primi lectia pt ca MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput