Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

chiar ar fi bine sa fim scutite de aceste impresii minunate!
e una sa-ti spui o opinie si alta sa te apuci sa arunci cu noroi, ba sa faci un scop din asta!
exista PM, asha ca daca cineva are ceva personal cu altcineva, ar fi civilizat sa-l foloseasca!
martorii nu stiu la ce ajuta in cazuri de genul asta...poate doar la hranirea orgoliului personal...

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Din pacate Evei nu i se pot trimite PM ca ea le face publice oricum.Daca va mai aduceti aminte eu am incercat forma asta de comunicare cu ea si m-a luat la misto ca ,,o bantui pe PM?"

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy_p – ce frumoase pozele de la party cu multi copii si clovn… ce smecheras e tigrisorul mamii.. o scumpete!!! Sa se faca mare si sanatos Iar Alexia e o dulceata cum merge ea acolo hotarat asa.. Pupam mamici, baietel si printesa scumpa.
Anamona – succes cu diversificarea – sa papati mult si sa va faceti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Eva – am preferat sa tac in mai multe randuri dar te rog frumos sa incetezi cu aceste mesaje de prost gust si care nu au nici o legatura cu copilasii nostrii. Din mesajele tale mi-ai dat de inteles ca sti de existenta PM-ului. FOLOSETE-L atunci cand mai vrei sa jignesti pe cineva, sau sa mai scoti vreo aberatie de-a ta, nu ne mai indispune pe noi, celelalte mamici pasnice care chiar nu avem nici un chef sa citim idioteniile tale!! Puteai foarte simplu sa-I scrii un PM persoanei in cauza si pe forum sa adresezi doar intrebarea :cum poti sa iei legatura cu un moderator, fara toate “floricelele pe campii” ale tale . Chiar crezi ca e vreo placere pt cineva sa citeasca toate prostiile astea cand pe noi ceea ce ne intereseaza e doar subiectul “copii”??

Daca am deranjat pe cineva scrieti-mi pe PM , va rog.
As fi scris si eu tot pe PM dar din pacate Evei nu i se poate scrie pe PM deoarece iti raspunde selectiv pe forum si se intelege cu totul altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Intru si eu sa vad ce mai faceti si vad ca a revenit circul in oras.

Diana, perosnal n-am nimic cu tine dar te rog sa incetezi. NU ii tin nici ei partea si nici tie dar raspunsul dat mai devreme mi se pare jignitor si arati ca TU vrei sa agiti din nou spiritele. SIncer, chiar m-am enervat.
Intelesesem ca disputa s-a incheiat, Eva a hotarat sa plece si tu sa revii in forta sustinuta si inspirand mila la "toata lumea" IAca sa sti ca si Eva are sustinatori iar tu mi se pare ca esti putin cam "ofticoasa". Nu mi se pare corect cum ai procedat, cred ca ai avut un scop si pana la urma ai reusit sa ti-l atingi. Si cu asta am incheiat ca n-are rost.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Monyca, te rog intra si spune-ne cum mai e micuta Eva. Doamne nici nu vreau sa ma gandesc ce spaima ai tras.

Babytza, sper sa treaca cat mai repede maraiala soricelului. De fapt imi doresc sa treaca maraiala si indispozitia tuturor boboceilor (inclusiv drei mele)

Apropos de somn: Elena se culca pe la 8-8.30 (asta daca nu adoarme la 6.30 si imi trage teapa cu baita) si se trezeste la 3 sau 4 pt papa si apoi la maxim 6.30.

Andy, feciorasul e superb. Si atat de mare...te invidiez. Iar Alexia... act e de scumpa. Cum la 6 luni si 3 sapt deja da sa se ridice in picioruse???

Chiar asa: cam la ce varsta au stat puiutii vostri in fundulet (eu am interdictie de la pediatra sa o asez in fund)/ la ce varsta s-au ridicat in 4 labute?

Anamona succes la diversificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Eva imi pare rau de ce ti s-a intamplat....eu una nu am auzit nimic din toata barfa asta, nici nu as crede pana n-as vedea si cred ca majoritatea fetelor de aici nu ar pleca urechea la prostii din astea...as zice sa nu te mai ambalezi la toate tampeniile astea...iti faci nervi de pomana si nu merita.
Vroiam sa iti mai spun ca mi-ar face placere sa te mai citesc, sa ne povestesti de Luca Noah....

Dyanira, si tie ti-as recomanda sa dai ignore la mesajele eveidaca nu ai ce imparti cu ea.....nu stiu ce ati avut voi 2 in trecut, nici nu vreau sa aflu...cert e ca acum suntem prezent si trebuie sa lasam totul in urma, pur si simplu nu citi postarile ei si ignor-o....ea vad ca asa face cu tine daca nu i te adresezi si procedeaza f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Intru si eu sa vad ce mai faceti si vad ca a revenit circul in oras.

Diana, perosnal n-am nimic cu tine dar te rog sa incetezi. NU ii tin nici ei partea si nici tie dar raspunsul dat mai devreme mi se pare jignitor si arati ca TU vrei sa agiti din nou spiritele. SIncer, chiar m-am enervat.
Intelesesem ca disputa s-a incheiat, Eva a hotarat sa plece si tu sa revii in forta sustinuta si inspirand mila la "toata lumea" IAca sa sti ca si Eva are sustinatori iar tu mi se pare ca esti putin cam "ofticoasa". Nu mi se pare corect cum ai procedat, cred ca ai avut un scop si pana la urma ai reusit sa ti-l atingi. Si cu asta am incheiat ca n-are rost.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
O noua viata

Monica nu am inspirat mila la nimeni!Imi pare tare rau ca gandesti asa.Darasta e.
Iti doresc tot binele din lume, imi erai draga de pe vremea cand eu am decis ca pe puiul meu sa il cheme Andrei si te-am intrebat daca te superi si mi-ai raspuns tare frumos dar se pare ca sentimentul nu este reciproc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei hei hei

hai sa nu mai dam amploare scandalului....ne umplem de energie negativa, eu chiar nu vreau sa citesc asa ceva

cand va calca cineva pe bataturi...ganditi-va la ceilalti....nu ne place sa citim despre sacndal si ala cu replici dure isi va crea singur imagine negativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, vorbeste cu un moderator, daca nu ai facut-o deja. dulce.

Dyanira, chiar nu-ti dau dreptapte acum. Eva a spus doar ce i s-a intamplat, nu a jignit absolut pe nimeni. Nu mi se pare ca mesajul ei era vreo atingere la adresa ta ci doar a persoanei care a imprastiat chestii neadevarate. Iar Eva i-a protejat identitatea tocmai pentru a nu crea discutii. Acum chiar ca tu esti cea care te-ai legat de ea, fara nici un motiv, no offense.

Laureta, n-am incercat cu seringa de Nurofen, poate incerc in seara aceasta

Salutari tuturor

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Unde Doamne iarta-ma imi gasesc drafturile ca scrisesem un mesaj si am pasat din greseala sa salvez ca draf????? CA am niste nervi de numa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 17+ cu
O noua viata

Mergi la inceput