AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 20
andrabirni spune:
Goss,cum ne simti ca uneori avem mare nevoie de tine?
Imi plac foarte mult povestile voastre de succes.Si uite asa ne mai impilsionati si pe noi.
Azi am facut histero si sunt bine.Mai merg la clinica in iunie.Pana atunci, ma voi documenta asupra a tot ce inseamna FIV.
Va pup si va doresc un week-end placut.Nusy, Pisix, Goss, Alexa, Bytzi, April, Madi, Anita, Copilutzu,Anes

bytzi spune:
Andra,ai facut histeroscopie?unde?
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
miki-miki spune:
Andra adauga in tratam sotului tau PRO6 de la FLP, este un prod ce contine vitamine, minerale si Saw Palmetto, f bun pt sanatatea prostatei. Stiu ca a avut ceva pb cu prostata sotul tau. Ai facut histeroscopie sau histerosalpingografie?
Bytzi
Copilutz ma bucur ca ai mai bagat motzul 
-ici tuturor azoogirls.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goss76 spune:
Andra ma bucur ca histero a iesit bine si e foarte bine ca te informezi cu privire la FIV. Dar cand vrei sa incepi procedurile? Din cate am inteles cel mai bine este primavara si toamna.
Pupici,
Heleny
19+
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009 
alexia_ada spune:
Andra felicitari pentru reusita
noi ne pregatim de operatie...probabil prin iulie ....offf mi-e asa frica de mor !!!!
al meu deocamdata este calm ...si sa dea DD sa fie asa si de acum incolo.
va pup pe toate
si un wk cat mai placut !
bobocut spune:
Buna fetelor,
Acesta este primul meu mesaj pe forum, dar eu va citesc de mult timp, mai ales de cind am aflat diagnosticul de azoospermie al sotului meu. Scurt istoric: analize hormonale bune (desi testosteron cam mic); cauza azoospermiei este de natura genetica (CBAVD). Nu avem inca rezultatul oficial,pentru ca acum imi fac si eu analizele genetice (in Germania asa se procedeaza, pentru a evalua riscul fibrozei cistice al copilului in cazul ICSI).Sper sa avem si rezultatele mele pina la sfirsitul lunii pentru a putea merge la androlog si a discuta despre o eventuala biopsie.Eu as vrea (daca analizele mele genetice sunt in regula) sa incercam fiv simultan cu biopsia, stiu insa ca aici doctorii prefera varianta biopsie+fiv cu spermatozoizi (gasiti la biopsie) congelati.As vrea sa intreb daca aveti idee de cazuri de reusita (din ce am citit pe forum, majoritatea reusitelor au fost fiv cu spermazoizi necongelati). Pe de alta parte tot pe forum am citit despre tratamente naturiste pentru a creste sansele la biopsie.Dat fiind faptul ca venim in iunie in Romania pentru doua saptamini, ma gindeam ca ar fi o ocazie sa cumpar citeva din produsele naturiste de acolo (nu am idee daca se gasesc in Germania).
@pisix: Dat fiind ca am inteles ca si voi v-ati confruntat cu aceeasi problema (CBAVD) as vrea sa aflu mai multe amanunte (eventual pe email), daca esti de acord.O prima intrebare ar fi daca punctia v-a fost recomandata, avind in vedere ca ati avut deja doua biopsii in care s-au gasit spermatozoizi (si deci oarecum siguranta ca se produc spermatozoizi)?
goss76 spune:
Bobocut, si noi am facut doua biosii( TESA) . prima oara in Romania am congelat pentru ca nu stiam sigur ca vom gasi si nu ne-au tinut nervii sa facem si protocolul FIV in acelasi timp( exista posibilitatea sa-l facem degeaba) Au gasit insa si i-am congelat. Dupa 2 luni am facut si ICSI dar surpriza in prima eprubeta din cele trei nu s-a gasit sperma buna dupa decongelare in sensul ca nu misca. Au gasit insa in a doua si au facut embrionii care nu au iesit de cea mai buna caliate , chiar ne-au spus ca au iesit asa din cauza de sperma congelata. Primul FIV a fost cu rezultat negativ dar au ramas 6 embrioni. Am facut al doilea FIV dupa 6 luni si dupa decongelare am transferat 3 embrioni care ne-au spus ca erau ceva mai buni decat primii( cica s-ar fi modificat in bine dupa decongelare) . A fost sarcina dar oprita din evolutie in saptamana 5 . Am facut si al treilea FIV( ICSI) de data asta in ISRAEL si in acelasi timp cu Biopsia ( TESA) si au iesit de data asta 7 embrioni din care 2 de calitate 1 si 1+. Au transferat 3 si s-au prins cred ca cei doi de calitate 1. Parerea mea este ca cel mai bine sa faci o data cele doua proceduri pentru ca prin decongelare( sperma sau embrioni se mai pierd din sanse) . Acelasi lucru mi l-a spus si doctorul meu.
Pupici,
Heleny
19+
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009 
andrabirni spune:
Drage azoogirls, imi cer scuze ca raspund cu intarziere.Am facut histeroscopie la Genesys cu dr. Tutunaru si sunt bine.Costa 8 milioane.Usor, usor incep sa fac cateva din analizele FIV, ca pana in iunie sa am cateva.
Pisix, Goss,Nusy, Miki,Anita, Alexia, April, Copilutzu, Madi, Bytzi, Dear Bambie, 

bobocut spune:
@goss76:Multumesc frumos pentru raspunsul prompt! Asa ma gindesc si eu, ca ar fi mai bine sa facem simultan cele doua proceduri.Deocamdata asteptam rezultatul analizelor genetice si apoi vom merge la un androlog care e foarte bun pe partea de biopsii (adica gaseste spermatozoizi, acolo unde altii nu au gasit) si vedem ce ne recomanda si el.Va tin la curent si va pup!