AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
pisix
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
madibabi spune:
arucs:ai congelat spermatozoizii la clinica dr.Tutunaru?Genesys?Urmeaza sa faci FIV?
andrabirni spune:
Bytzi, sincer imi pare nespus de rau.

.dar sunt sigura ca vom reusi si noi in curand.

Nusy, ce culoare va avea camera bb-tei?

Pisix, dupa o zi cam trista, de dimineata am luat la cautat iar "nasturi".Aici mi-a mai dat si Nusy sugestii..Am luat Multi maca de la Forever ( cam scumpa, 85 RON - 60 tablete), Fields of green tot de la Forever, Omega 3 ulei de somon, l-carnitina,complex de vitamine B- asta luat de la farmacioe, sa ia pana ii vine de la plafar alt Complex B.Si am sa ii mai dau cate o vit E/zi.Asta pana in iunie, cand intre 4-7 ne va vedea prof Feldberg si vom hotari ce vom face.

Azi dimineata am fost un pic mai suparata, dar acum, sunt ok, optimista si o luam de la capat.Profertil incerc sa ii procur din-afara.Pup toate azoogirls.
nusy spune:
Pisix: asa e,ne apuca pe toate cheful de zugraveala in apropiere de termen...
Andra: ma bucur ca ai gasit Maca de la Forever Living...vit.E nu se ia zilnic,ai grija cu ea...se lua ceva de genul 10 zile apoi pauza(dar nu mai stiu cat timp pauza)....camera bebicii a ramas cu culorile pe care le avea din-ainte,doar le-am improspatat..adica un perete portocaliu,restul albi,iar mobila e bleu cu portocaliu(inclusiv patutul ).
Nusy
32+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 7 saptamani!!!!
alexia_ada spune:
Pisix
multumesc frumos de info legat de ce doua intervenitii punctie si biopsie . Eu intelesesem ca dureaza 30 min si este cu anestezie generala si ca stai internat in spital vreo 3-4 zile
Andra ma bucur ca esti mai bine acum pe seara, am vazut ca dimineata erai down... asta este cu suisuri si coborasuri este drumul asta, dar trebuie sa luptam pentru visul nostru,, nu ? 
Bytzioff ce rau imi pare 

o seara cat mai buna fetelor !!!
alexia_ada spune:
Andra, Pisix cate tablete din Macca se iau pe zi ? trebuie facut pauza dupa anumite luni sau merge luat continuu?
elena74 spune:
Da PISIX , ai mare dreptate:
Nu toti sunt specializati in toate, dar pana mai pe toamna sper sa aflu unde si cine are experienta in infertilitatea masculina.
Sant atrasa de Innsbruck pentru ca sectia de urologie de acolo ni
s-a parut la superlativ, dar totusi cand am cautat informatii despre medicul care raspunde de urologie la clinica de FIV nu prea am gasit nimic.Probabil dupa ce iau legatura direct cu ei o sa ma lamuresc.
andrabirni spune:
Alexa, eu ii dau cate 2tablete pe zi.Iar vit E una pe zi 10 zile, pauza 10 si apoi alte 10 zile, una pe zi.I-am facut cu ajutorul fetelor o minischema.Sper sa dea ceva roade.
alexia_ada spune:
Andra multumesc frumos. Am sa iau si eu saptamana viitoare si apoi sa incepem si noi ca oricum rau nu are ce sa ii faca , ci numai bine 
de Vitamina E stiam ca am mai luat si eu si la fel luam cate 1 pastila/zi timp de 10 zile/luna .
Pisix ai mai fost la eco ?
goss76 spune:
Madi, noi tinem legatura si acum cu Dna Matei si a fost un fel de consilier pe toata perioada indiferent de unde ne hotaram sa facem FIV. Si acum daca o sunam sa o intrebam ceva ne raspunde cu placere. Daca citesti pe prima pagina la subiectului la reusite ( goss/heleny) o sa vezi si cat am platit noi in Israel.
In rest vreau sa va spun ca daca nu aveti probleme serioase nu ar trebui sa luati naturiste si mai ales inainte de Fiv-uri. Unele din ele au chiar efecte puternice si va spun din proprie experienta pentru ca la inceput din disperare mi-am cumparat si eu o sacosa de naturiste de la plafar ( gen branca ursului, cretisoara, etc) tratament luat din forum si dat de cineva parca cu nume Livia si surpriza ca nu mi-a venit menstruatia 2 luni de intrasem in panica rau de tot ca insarcinata nu eram. La fel si sotul a luat ani de zile naturiste date de Dr. Soare de asta data si nici un rezultat. In urma analizelor Dr. Feldberg ia zis sotului sa nu ia nimic pentru ca oricum nu are sanse sa imbunatateasca nimic( la noi este azoospermie totala obstructionala) ci doar o pastila de ampicilina cu 1-2 sapt. inainte de punctie care sa previna infectia. Cei drept ceva tot a luat si anume Humanofort un supliment alimentar care se pare ca e foarte apreciat si in SUA desi este inventie romanesca. Cititi aici ceva despre el: http://www.olympusgrup.ro/HUMANOFORT-126p.html
Andra, Madi, Alexia, Bytzi si toate fetele azoogirl
Pupici,
Heleny
19+
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009