AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 21
pisix spune:
Buna fete dragi, scuze ca nu am mai intrart, insa sufar de somnlenta acuta si desi va citesc constant, pana sa apuc sa raspund ma ia un sooomn …
SI acum mi-am deposit ora de somn dar am vazut mesajul lui bobocut careia vreau sa-I raspund pt ca e primul caz de CBAVD de pe forumul romanesc.
Si eu am aceeasi parere ca si goss – sperma congelata (mai ales in cazuri de azoo) devine si mai slaba …
Eu am un mare regret ca la prima biopsie nu am facut si FIV in parallel …tot spun ca daca o faceam atunci …aveam déjà un bebe. Ei, nici acum nu ma plang …
Ma intrebai de punctie …da, dr la care am fost ne-a spus ca metoda pe care am ales-o e cea care ofera cei mai viabili spermatozoizi si prezinta cel mai mic risc ulterior, in plus, nici nu exista risc de anticorpi antispermatici (ne-am pricopsit si cu astia dupa biopsia nr1).
Bobocut – sansele sa gasesti ceva cu CBAVD sunt ff mari … se poate sa nu fie in cea mai buna stare insa cu ICSI se pot obtine embrioni. Si eu am facut test de fibroza chistica si sunt ok. Insa stiu ca si in caz contrar, exista o solutie pentru asta …
Neaparat naturiste, au am facut si cu si fara tratament inainte si am vazut diferenta.
Iti mai scriu dar acum nu mai pot de sooomn.
Despre mine:am fost vineri la eco si bebe e asa dragut …inimosul mamei la cat de mic e …i se vede clar inimioara …ce sa mai, traim niste super-experiente si astept cu nerabdare sa treaca timpul intre doua ecografii
alexia_ada spune:
wow Pisix ce ma bucur ca totul este ok si ca i-ai auzit inimiara

Legat de gigeii congelati si apoi folosoti pentru FIV am auzit si eu la fel ca isi mai pierd din proprietati . Sa inteleg ca recomandabil ar fi sa le facem pe amandoua .
Andra ma bucur ca esti ok ! te-a durut? ai simtit ceva ? erau ok trompele?
cate un
dulce la toate fetele si o saptamana usoara sa aveti !
pisix spune:
alexia - evident, decizia daca se face in paralel sau nu trebuie luata in mod particular in fiecare caz in parte
andra - ti-ai facut histero ??? si cum a fost ?wow, esti sueper focusata
madibabi spune:
Neata,
goss:eu am congelat spermatozoizii la dr.Matei la Genesys,fac acum analizele premergatoare primului FIV
,cat te a costat tratamentul pt.FIV?Cine ti-a recomandat tratamentul(dr.Matei sau Dr F.in Israel).Eu voi fc imprumut la banca pt FIV.
bobocut spune:
Multumesc Pisix pentru raspuns! Eu am inteles ca daca si eu am defectul genetic, riscul pentru copil de a avea fibroza cistica este 25%, ceea mi se pare enorm de mare! Singura "solutie" ar fi PGD (preimplantation genetic diagnosis), adica verificarea genetica a embrionului inainte de implantare. Nu se face insa peste tot, de ex. in Germania nu se face (interzis prin lege)! Stii cumva daca in Belgia se face?
Despre naturiste o sa mai citesc ce s-a scris pe forum si o sa va mai cer parerea.
Pupici!
madibabi spune:
am primit rezultatele la analize poate sa-mi interpreteze cineva?
TSH 2.070 sunt facute in ziua a 2-a a CM
LH 3.2
FSH 6.03
ESTRADIOL 39.8
CORTIZOL 14.7
CHLAMYDIAD TRACHOMATIS IGG 0.367
CITOMEGALOVIRUS IGG POZITIV
CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08
RUBEOLA IGG 71.5
RUBEOLA IGM NEGATIV
TOXOPLASMA IGG <4
TOXOPLASMA IGM NEGATIV
Va rog frumos astept un raspuns de la voi in legatura cu rezultatul analizelor mele,cum au sunt?
va pup
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madibabi am primit rezultatele la analize poate sa-mi interpreteze cineva? TSH 2.070 sunt facute in ziua a 2-a a CM LH 3.2 FSH 6.03 ESTRADIOL 39.8 CORTIZOL 14.7 CHLAMYDIAD TRACHOMATIS IGG 0.367 CITOMEGALOVIRUS IGG POZITIV CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08 RUBEOLA IGG 71.5 RUBEOLA IGM NEGATIV TOXOPLASMA IGG <4 TOXOPLASMA IGM NEGATIV Va rog frumos astept un raspuns de la voi in legatura cu rezultatul analizelor mele,cum au sunt? va pup |
Tb sa dai si intervalul de val normale. TSH, LH,FSH f bune, ESTRADIOL 39.8 (nu sunt sigura, pare cam mic), CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08 nu prea e OK, tb sa fie negativ, CORTIZOL 14.7 nu stiu sa-l interpretez. Nu ai facut si CHLAMYDIA TRACHOMATIS IGM? E f importanta.
Fetelor nu se indura nimeni sa desc un cap nou? Eu nu pot, am deja un sub de care tb sa ma ocup.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
pisix spune:
bobocut - da, stiu statistica ...si eu m-am speriat groaznic
Insa dr Platteau m-a asigurat ca e simplu ca buna ziua, cred ca Da, se referea la PGD si DA, se face in Belgia.
Cate mutatii ti-ai facut ? Eu mi-am facut doar cea mai simpla cu 5 din cele mai intalnite mutatii insa cica sunt o suta si ceva de mutatii (insa testul ala costa aici 1000 eur)
Mai vreau sa-ti recomand sa cauti atent unde faci FIV, e important sa gasesti o clinica cu experienta pe azoo, adica sa fie urolog care sa faca multe punctii/biopsii
madi - sorry, nu ma pricep la analize
andra - ce faci ?
mikilina - haide deschide tu un nou capitoool, te rooog
goss76 spune:
Madi, eu am facut in Israel nu in Romania si doar FIV/ICSI a costat 4500 dolari. Tratamentul in cazul in care optezi pentru Fiv cu dr. Feldberg este stabilit de el dar daca optezi pentru Fiv cu Matei- Tutunaru este stabillit de Dr. Matei. Eu personal am incredere in Profesor pentru ca eu reusita am avut-o cu el dar fiecare isi ia propriile decizii. Cu analizele eu zic sa te duci la Dr. Matei pentru ca te ajuta sigur sa-ti definitivezi dosarul. Plus ca ar trebui si o histerescopie inainte de Fiv...ca sa te asiguri ca totul e in regula pe acolo.
Pupici,
Heleny
19+
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009 
andrabirni spune:
Pisix, am facut histero vinerea trecuta.Nu am avut emotii, desi nu prea stiam eu "cu se mananca".Am facut anestezie generala si uite asa, nu am simtit nimic.Cand m-am trezit, eram in rezerva in pat, acoperita cu o paturica.Eram doar somnoroasa, dar in scurt timp mi-am revenit.Dr Matei a citit foaia si a zis ca sunt ok.Saptamana aceasta incep sa ma ocup de ceva analize de pe listuta de FIV.Ma bucur ca sunteti bine si abia astept sa ne scrii despre urmatoarea eco.

Goss, sa ai grija de bebei.
.Si sa ne tii la curent cu eco.

Nusy, MIki, Bytzi,Goss,Alexa, Dear Bambie, Bobocut,Anes,Madi