Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 34
lisaelisa spune:
Oleoleu,
Pai amantele " noastre " sunt mici copii, pe langa Paraluta.
M-am crucit, apoi am ras, apoi am dat pe spate de hohote.
Era dusa rau saraca. Cu pluta.
Ei da, tare ne mai plac subiectele astea, ca prea ne lovim de situatii din astea.
Cautam si noi niste explicatii, sau doar ne varsam oful.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO I-am spunat nevasta si i-am spus toata povestea. Mi-am cerut iertare si i-am spus ca nu am stiut ca era insurat. I-am spus ca nu mai vreau sa ma mai intilnesc cu el si orice probleme aiu ei intre ei, sa le rezolve linistiti. |
nu pot sa cred ca ai facut asa ceva. de ce i-ai sunat nevasta?!
dov spune:
HAPPY, da, si eu mi-am pierdut sotul si exact asta vroiam sa aud la intrebarea "ti-ai gasit fericirea". Aceleasi motive descrise de tine ma fac fericita si pe mine, si imi dau incredere in ziua de maine. Tot binele din lume tie si fetelor.(eu am un baietel de 2 ani si 8 luni, copia fidela a lui tac-su )
lisaelisa spune:
Dov,
Imi pare rau de pierderea suferita.
Dar este bine ca poti fi fericita prin copilul tau, mai ales ca seamana cu tatal lui.
Multa fericire si dragoste sa ai.
aura_m spune:
Asa cum spunea si Happy in To, fetele de 21,22,23 de ani pot fi foarte usor de pacalait de barbatii care au mai multa experienta de viata. Am mai povestit pe aici, inca nu venisem in Bucuresti, aveam vreo 21 de ani, cam asa si mi-am dat intalnire cu un tip, nu stiam ca este insurat, nu avea vergeta pe deget. Si pe drum, spre cofetarie, ma intreaba cati ani ii dau. Mai mult de 27-28 nu arata, pai am vreo 31-32, nu mai stiu exact. Sa traiesti, te conservi bine, nu arati. Dar sunt insurat si am o fetita, de 8 ani parca. Cand aud asta ma opresc in mijlocul drumului, el crede ca fac o criza, imi zice: Hai sa mergem, sa nu facem circ in strada! Imi venea sa fac stanga-imrejur si sa plec, dar nu fac asta si mergem la cofetarie, imi zice el ca nu s-a m,ai culcat cu nevasta-sa de vreo 2 luni de zile, de parca ma interesa pe mine. Acolo la cofetarie se intalneste cu un amic, ma simteam ca ultimul om cand ma gandeam ca poate amicul ala stia ca este insurat si ca poate ii stie si nevasta, care nu eram eu, oare ce gandea despre mine? in fine, plecam de la cofetarie, ma conduce aproape de casa, poate ne mai intalnim, amabilitati din acestea, nici un nr de tel, nimic. L-am mai vazut de vreo 2 ori prin oras, o data m-a salutat, o alta data m-am facut ca nu-l vad. I-am zis prietenei mele ce s-a intamplat, ea filosoafa zice ca se intorcea din drum din momentul cand el a zis ca este insurat.
AURA
aura_m spune:
Si sa va spun despre aceasta asa-zisa "prietena" a mea. Plecam noi in bucuresti, eu aveam 23 de ani, ea 22, si prin pelegrinarile noastre Bucuresti-Valcea, ea se amorezeaza de soferul de autocar, barbat insurat, stiam amandoua ca ii vazusem vergheta. el ii cere nr de tel de mobil, ea i-l da, intalniri, sarutari, una alta si prin Valcea la fel, s-au intalnit o data. Ii spun sa stea naiba cuminte ca este orasul mic si o vede careva. Nu, ca pe el nu-l intereseaza, ca poate sa afle nevasta ca el mai mult de ea, adica de 'prietena" mea se ingrijeste sa nu-i faca ei probleme. Vai ce suflet nobil! stai ca mi-au dat lacrimile. El avea un baiat, atunci vreo 7 ani avea copilul, foarte mandru de el era, imi spunea prietena mea ca vorbea foarte frumos despre el, despre nevasta spunea ca nu prea ii convenea ca este mai mult plecat, adevarul ca avea si multe curse, ca el ii zicea ca daca nu-i convine o sa stea el acasa si sa aduca ea bani mai multi, si ea lucra dar salariul cel mare el il avea. Cand avea ultima cursa in Bucuresti, firma la care lucra avea inchiriat pe la Gara de Nord un apartament unde stateau soferii pana a doua zi cand aveau la prima ora cursa spre Valcea. Ea ramanea peste noapte acolo. El incepuse sa o abureasca, ca are el un plan, "prietena" mea se gandea in prostia ei ca el o sa divorteze si ca vinde aprtamentul din Valcea si cumpara un apartament in bucresti si se muta cu el. II zic, stiu ca m-am certat pe tema asta cu ea, de fapt o discutie in contradictoriu, daca este pregaatita ptr asa ceva, sa se gandeasca ca el are un copil, daca ii convine sa nu aduca acasa tot salariul ca trebuie sa plateasca pensia alimentara. Ea zice ca da, chiar se si vedea cu copilul prin parc plimandu-se. Imi zicea mie daca stiu cat este pensia alimentara, pai, zic eu, cred ca in functie de salariu, de unde draq sa stiu eu. Ca apartamentul din Valcea este al lui, da, cum sa nu, sa vezi ce sut in fund ii da el lui navasta-sa si vine aici in bucresti sa cumpere apartament, dar ai vazut tu contractul de la casa de stii ca este apartamentul pe numele lui? Ca ea nu este vinovata, ca el este vinovat ca i-a cerut nr de tel., dar tu de ce draq i l-ai dat, ca stiai ca este insurat! El pleaca peste hotare, nu mai stiu unde, ca sofer in interesul firmei, ea imi zice, cand se intoarce ce sa-l intreb prima data, cum a fost acolo sau ce mi-a adus? Pai eu as zice sa-l intrebi prima data de sanatate...In final nu i-a adus nimic. Il intreba,"ea" cand a facut-o ultima data cu nevasta-sa, "el" ii raspunde ca in urma cu 2 zile. Pai, stau si ma gandesc in prostia mea, pai parca nu se intelegeau? De revelion l-a innebunit cu bip-uri, facea crize ca ce o face de nu-i raspunde? Pai este cu nevasta, cu familia, lasa-l naiba sa nu manace mancarea cu noduri. Cred ca vreo 3-4 luni a durat relatia asta, pana la urma s-a racit, cred ca si-a dat el seama ca este cam periculos. Dar stau acum si ma gandesc la "prietena", cum nu ii era rusine, ptr ca acolo la autogara au vazut-o colegi de-ai lui, dar ea nu avea treaba. Dupa ce s-au despartit, ea primea mesaje de la necunoscuti, cred ca el ii facuse reclama, un mesaj nu mi l-a aratat, cred ca era din ala"dulce" rau.
Dar faza cea mai tare, nu mai vorbeau si o data eram cu ea la autogara sa punem un bagaj si l-am vazut pe "el", era cu autocarul tras mai in spate si coboara cu o tipa, se vedea clar ca tipa era o pasagera, se vedea clar ca ei cauta ceva, crize pe "prietena" mea de ziceai ca este nevasta-sa:"ca cine o fi asta? " Stai fata, nu vezi ca este o pasagera!
Bine ca nu mai sunt cu ea, ca nu era nici sanatoasa la cap, cum se zice, nu avea toti boii acasa.
AURA
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
nu pot sa cred ca ai facut asa ceva. de ce i-ai sunat nevasta?! |
eu cred ca a procedat corect, sa stie si nevasta ce poama are in casa...de fapt chiar i-a ajutat nevasta sa actioneze in cunostinta de cauza
solidaritate feminina ii zice?
apropo, voi ce ati face in acest caz?
conchita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamona
eu cred ca a procedat corect, sa stie si nevasta ce poama are in casa...de fapt chiar i-a ajutat nevasta sa actioneze in cunostinta de cauza solidaritate feminina ii zice? apropo, voi ce ati face in acest caz? |
ce treaba a avut ea sa se bage in casatoria aluia? cu ce i-a gresit nevasta aluia de a avut inima sa-i provoace suferinta???
bineinteles ca nu i-as fi spus. nu e treaba mea sa-i spun! sa-i spuna el.
Happy_in_TO spune:
Dupa cum am spus, aveam 21 de ani si era primul barbat (in afara de prietenul meu de vreo 5 ani pe care il lasasem in Romania) cu care am avut ceva serios. Am avut incredere in el si m-a mintit rau de tot. Daca as fi stiut de la bun inceput ca este insurat si are si copii acasa, nu as fi inceput nici o relatie cu el!
Dupa ce am avut discutia cu el si i-am spus ca nu mai putem continua relatia, a inceput sa ma sune ca disperatul, sa ma urmareasca pe la scoala, prin fata blocului in parcare. Eram varza de tot la cap, ma durea sufletul de tot ce se intimplase, ma simteam si vinovata. Matusa mea imi spusese de multe ori "fata draga, asta e insurat sigur", eu il intrebasem direct, el negase de fiecare data.
I-am sunat nevasta nu ca sa o ranesc ci ca sa ii spun sincer ce s-a intimpat, sa imi cer scuze si sa o asigur ca nu voi mai avea nici o treaba cu el. Mie chiar nu mi se pare crud ce am facut. Am vorbit ca de la femeie la femeie, o singura data am stat de vorba cu ea. Dupa convorbirea noastra a incetat si el sa ma mai caute, sa imi mai dea telefon. Daca nu vorbeam cu ea sint sigura ca m-ar mai fi urmarit si, poate ca intr-un moment de slabiciune m-as mai fi intilnit cu el, as fi acceptat sa fiu amanta cu buna stiinta.
Deci am facut ceea ce am crezut de cuviinta ca trebuie sa fac sa opresc toata nebunia de atunci, sa ma apar. M-a sfatuit matusa mea ca sa vorbesc cu ea iar eu am ascultat-o.
lisaelisa spune:
Daca toate femeile ar avea simtul moralitatii atat de dezvoltat ca Happy, sotii nu si-ar mai canaliza energia " creatoare " pe nimeni altcineva, in detrimentul propriei sotii. Iar familiile nu ar mai trebui sa treaca prin asemenea drame provocate atat de soti, cat si de femei mult prea disponibile...
Ma gandesc ca este posibil ca, dupa ce a vorbit cu nevasta individului, ori sa se fi ajuns la divort, ori berbantul sa fi devenit mult mai precaut in alegeri extraconjugale.