Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 29
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 stiu ca is un pic pe langa, olguta nu ma da' iote ce ma framanta acu' in ajun de Pasti :) conchita, poti sa ma lamuresti ce ai vrut sa spui cu "angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului" fiecare cu ce i se cuvine? ca io stiu ca viatza nu e dreapta chiar daca roata se-nvarte. |
mah, daca tot e de barfa holiudiana, brad a recunoscut ca nu s-a intamplat absolut nimic reprobabil in timp ce a fost casatorit cu jen. si il cred. niciodata, dar niciodata nu s-a auzit pe-aici sa-si fi inselat iubitele, el si johnny depp sunt printre putinii monogami in industria asta. a filmat la d'alde smith un an de zile, deci si dupa divort. lucrurile cu jen nu mai mergeau de vreo 2 ani, amandoi au recunscut, ea focusata...ptiu, pardon, concentrata pe cariera exclusiv, el cu vise de familie si copii. a asteptat familia aia de la jen fro 7 ani. avea 40 de ani, poate ca e alt indiciu. s-a indragostit de angie, a bagat divort si s-a separat si abia dupa aia avut relatia cu ea. sigur, in acte era nedivortat inca, aici dureaza vreun an aproape. dar si jen s-a cuplat cu vince tot asa, nefinalizat divortul. asa, asta e povestea.
ce-am vrut sa zic cu cezarul? well, de cand e omul pe pamant, exista arhetipuri. jolie, parte din subcultura, intruchipeaza zeitele din miturile stravechi pe care le-a transformat dragostea. dintr-o afrodita si-o amazoana rea si wild si uschita rau de tot, numai in partea controversiala a vietii si traind la extreme, ei bine il intalneste pe El, ahile (well, brad in troy:-)), iar el devine om de casa si tata de zilioane de copii, iar ea se apuca sa schimbe lumea in mod pozitiv. bine, pe ea a mantuit-o maddox, baietelul de care zeita salbatica s-a indragostit iremediabil si care i-a schimbat viata...mie mi se pare o poveste magica. mie, adica tocmai mie care habar nu am de can canuri si de alte personaje vip, dar asta, angelica, mi-a atras atentia la un nivel intim. e asa, un mit modern ca te poti schimba, ca dragostea transforma, ca binele invinge intotdeauna...
si de ce nu-mi place jen? pentru ca urasc si la mine incapacitatea, cateodata, sa move on! mergi inainte, gata, uita trecutul. razbunarea nu are sens, nu-ti aduce nimic inapoi. capul sus, bustu inainte si dorsarelu inapoi si hai, ca nu s-a sfarsit lumea cu un barbat, inca mai sunt teritorii virgine de cucerit in viata asta!
vikinga spune:
Ah Conchito ce frumos le-ai mai zis! Merg la somn cu tine si Angelina in gind:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
cait spune:
Am citit si eu subiectul si sincer nu prea dau sfaturi ca, in viata nu se stie cand se intoarce roata.Si cum zicea cineva pe aici o sa-mi fac si eu spovedania inainte de Paste.
Am fost si eu amanta ca sa spunem asa dar fara voia mea pentru ca domnul uitase sa-mi spuna ca in Franta(el statea la Bucuresti) il astepta o sotie si un copil.Pana intr-o zi cand din intamplare trec pe la firma lui si vad in masina un scaun de copil.Il sun si tot el era suparat ca sotia a indraznit sa vina fara sa-i spuna (asta mi-a servit-o el) si ca eu am trecut pe acolo.
Al doilea care m-a inselat a fost si asta destul de tare.Nu statea impreuna dar de cateva ori pe saptamana ramaneam la el.Intr-o seara vad ca domnul primeste un sms in timp ce dormea asa ca ii iau mobilul si ii citesc mesajul:¨Dragul meu imi pare rau ca te doare capul.Maine seara te astept si sper sa fii mai bine¨.Binenteles ca dupa 2 zile cand revin la el vad fire brunete in pat iar eu sunt blonda.Ii cer explicatii si imi spune cu toata seninatatea posibila ca visez si ca sunt dusa cu capu..Tot eu ..Am trecut si peste asta ca-l iubeam cam mult dar povestea continua si cand ceream explicatii eu visam pana intr-o zi cand tot el m-a expediat..Cand imi aduc aminte ce minte aveam atunci.
Si am uitat sa precizez ca tot vorbeam de barbatii romani acestia doi erau francezi.Deci barbatul tot ala ramane.
Gata va las ca v-am plictisit prea mult.
Cait
Home is where heart is...
olguta12 spune:
Conchita- sorry, hot stuff! Tre sa te contrazic!
1. Ani de zile, si Nea "Groapa" si Don'shoara "Buze" au sustinut mult timp ca nu au avut nici o relatie PINA DUPA ce el s-a despartit de Jen Aniston.
Din pacate, unii mai si uita ce declara in presa... Dupa cativa ani, "Buze" s-a "scapat"... intr-un ziar destul de... "legit" - the New York Times!
Not a lot of people get to see a movie where their parents fell in love," Jolie, 33, says - referring to wanting her kids to see the flick - in the New York Times
si aici...
http://latimesblogs.latimes.com/thedishrag/2008/10/oops-shes-usual.html
si apoi- pt ca-i destept de ZBARNAIE.. a facut si el "o declaratie, doua"
BRAD Pitt has finally joined Angelina Jolie in admitting to falling in love on the set of Mr and Mrs Smith, while he was still married to Jennifer Aniston.
Pitt and Jolie made the film that finished a marriage in the northern spring of 2004, seven months before he and the former Friends star Jennifer Aniston announced their split.
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,24784124-5012974,00.html
http://news.sawf.org/Gossip/55249.aspx
Eu nu-s o admiratoare de-a lui Jen Aniston... dar am pierdut orice respect pt el ca barbat si ca sot.
Cat despre A. Jolie... she had plenty of issues before she met him.
Casatorita de 2 ori, scandaluri, sticlute cu sangele consoartei(Billy Bob Thornton) la gat, interviuri date cand era deja mult prea beata sa lege 2 cuvinte, "declaratii" ca in drum spre Oscaruri a facut sex in limuzina cu "sotul"(tot faimosul boshorog BB Thornton- care era cu 20 de ani mai mare decat ea, si care si-a parasit nevasta pt ea... apoi a parasit-o pe ea, si s-a intors la nevasta..apoi IAR si-a parasit nevasta-pt ALTA, etc etc etc)
Stiu ca amandoi fac multe opere de caritate, se implica foarte mult in "humatinarian causes"...dar tot au dat dovada de murdarie, minciuna, si lasitate in viata lor personala.
Oh, well.. to each his own.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
XIO spune:
citat din mesajul lui olguta12 Conchita- sorry, hot stuff! Tre sa te contrazic! 1. Ani de zile, si Nea "Groapa" si Don'shoara "Buze" au sustinut mult timp ca nu au avut nici o relatie PINA DUPA ce el s-a despartit de Jen Aniston. Din pacate, unii mai si uita ce declara in presa... Dupa cativa ani, "Buze" s-a "scapat"... intr-un ziar destul de... "legit" - the New York Times! Not a lot of people get to see a movie where their parents fell in love," Jolie, 33, says - referring to wanting her kids to see the flick - in the New York Times si aici... http://latimesblogs.latimes.com/thedishrag/2008/10/oops-shes-usual.html si apoi- pt ca-i destept de ZBARNAIE.. a facut si el "o declaratie, doua" BRAD Pitt has finally joined Angelina Jolie in admitting to falling in love on the set of Mr and Mrs Smith, while he was still married to Jennifer Aniston. Pitt and Jolie made the film that finished a marriage in the northern spring of 2004, seven months before he and the former Friends star Jennifer Aniston announced their split. http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,24784124-5012974,00.html http://news.sawf.org/Gossip/55249.aspx Eu nu-s o admiratoare de-a lui Jen Aniston... dar am pierdut orice respect pt el ca barbat si ca sot. Cat despre A. Jolie... she had plenty of issues before she met him. Casatorita de 2 ori, scandaluri, sticlute cu sangele consoartei(Billy Bob Thornton) la gat, interviuri date cand era deja mult prea beata sa lege 2 cuvinte, "declaratii" ca in drum spre Oscaruri a facut sex in limuzina cu "sotul"(tot faimosul boshorog BB Thornton- care era cu 20 de ani mai mare decat ea, si care si-a parasit nevasta pt ea... apoi a parasit-o pe ea, si s-a intors la nevasta..apoi IAR si-a parasit nevasta-pt ALTA, etc etc etc) Stiu ca amandoi fac multe opere de caritate, se implica foarte mult in "humatinarian causes"...dar tot au dat dovada de murdarie, minciuna, si lasitate in viata lor personala. Oh, well.. to each his own. olguta12 "Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE POVESTEA DREI PISHCOT Amintiri de alta data... |
Ia stai asa , Olguto!
Explicati-mi i mie cum vine chestia asta cu
"mi-am pierdut orice urma de respect pt. ca a divortat".
Adica daca un om , fie el , fie ea , se casatoreste , e obligat sa ramana cu partenerul respectiv for ever and ever and ever and ever?
Ca din cate stiu eu dragostea mai si trece , de-aia unii au tzaspe relatii, nu este ceva batut in cuie.
Nu este un act constient si volitiv, s-a intamplat si gata.
Si cand dragostea trece, daca nu ai 80 de ani si ramai cu partenerul din cauza anilor si a logicii , mi se pare natural , normal si firesc sa divortezi si sa iti continui viata.
Bietul Pitt s-a indragostit de Angelina. Si?!?!?!??!?!?!!??!?!?!?!?
SE intampla.Nu este el de vina , nu e ea de vina , cand te loveste dragostea in moalele capului ai de ales intre a schimba lucrurile , cu asumarea responsabilitatii si a ramane asa, cu mana pe mana sotiei si gandul pe mana alteia(sau invers la barbati).
Spuneti ca s-au indragostit cand au filmat Domnul si Doamna si abia dupa 7 luni a divortat. Pai bravo lui, ca nu i-a aratat Angelina un san in film si el a fost gata de divort, nici nu vreau sa ma gandesc la ce a fost in sufletul si mintea lui.
Ce nu imi place deloc acum(si sunt oarecum dezamagita) , este comportamentul Angelinei, care e de o gelozie iesita din comun(dupa cum reiese din presa), ma asteptam din partea ei la mult mai mult.
Astea fiind spuse... faceti o pauza de la subiectul asta , ca abia duminica ma intorc si nu vreau sa citesc iar 50 de pagini ca sa recuperez
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gaia.nevia spune:
situatia cu BRANGELINA nu se pune, mey, nu se pune.
Prea mule faruri si reflectoare si tabloide pe ei... ca sa fie un model demn de disecat si de invatat ceva din el, pentru noi, astea, de pe pamant...
"viata bate filmu care bate viata" e... acolo la ei, si la ei sa ramana.
daa.... stiu.... sunt incoerenta la ora asta are cupil febra mare, m-oi fi molipsit si eu...
conchita spune:
Olguta, s-o luam metodic:
1.s-au indragostit in timpul filmarii
2. filmarea a tinut un an, brad s-a separat de jen cu divort in timpul filmarii.
3. angie si brad s-au cuplat dupa ce brad s-a separat.
care e problema? nu trambitam noi aici sa vina domnu' si sa ne spuna sincer una-alta? adica daca te-ai casatorit si nu merge, aka jen e mai interesata de astea mundane decat de familie, brad trebuie sa stea intr-o casnicie care nu-l implineste?? omu voia copii, angelina voia copii, s-au indragostit. asta e. brad si jen abia se vazusera in ultimii doi ani, dupa declaratiile lu' jen! a avut un interviu parca la oprah in care s-a confesat ca e neurotica si ii multumea lu brad ca o tine pe calea dreapta. care cale dreapta, din presa(bineinteles) era obsesia pentru "cariera", o cariera mediocra, si pentru cumparaturi, yoga 4 ore pe zi, pilates inca 4 si coada la familia lu' courtney - bietii de ei nu pleaca in vacanta fara ea. sorry, dar in cazul asta e valabil ce zice anna23: la caruta trebuie sa traga amandoi si nu poti "take him for granted", fie sotz sau iubit.
ce-a facut angie inainte nu intra in discutie. e alegerea ei de viata, s-a schimbat - eu pentru schimbare o admir, a fost la 180 de grade, cum putine pot. uita-te cate tinere sunt ca ea azi si sfarsesc epave. ea s-a ridicat datorita copilasului aluia orfan, maddox. a descoperit minunea de a fi mama, iar brad a transformat-o in femeie, dintr-o tanara chinuita, autodistructiva, masochista si destul de salbatica. mai, nu pot sa nu ma bucur cand o vad, o ador, sunt fan, mi-as dori sa-i fiu prietena! si e prima si ultima oara cand simt asa ceva pentru o "vedeta"...adica, io mi-as fi dorit sa fiu si prin preajma lu socrate si thomas mann, da' ma multumesc cu angie. :-)))
conchita spune:
citat din mesajul lui olguta12 "declaratii" ca in drum spre Oscaruri a facut sex in limuzina cu "sotul"(tot faimosul boshorog BB Thornton- care era cu 20 de ani mai mare decat ea, si care si-a parasit nevasta pt ea... apoi a parasit-o pe ea, si s-a intors la nevasta..apoi IAR si-a parasit nevasta-pt ALTA, etc etc etc) |
si daca e boshorog, care e problema?
ala nu era insurat, avea o prietena. si nu s-a intors la ea, si nici n-a parasit-o pe angie, angie a bagat divort ca el nu voia copil, voia muzica lu peste.
ne paruim acuma? :-)))))))))
sinzi_ana spune:
Daca-i vorba de Brad...io nu am nici o remuscare sa-i devin amanta...(ba ii adopt si copii, ii aduc si pe ai mei...si mai facem inca 12 impreuna...si astea pana nu gaseste pe alta mai tinerica)
Cu oricine altcinva este imoral!!!!
Sinzi 5+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
casandra spune:
-----------
conchita:
si de ce nu-mi place jen? pentru ca urasc si la mine incapacitatea, cateodata, sa move on!
---------
Mare vorba ai spus! Uite asa se confirma ca ceea ce vedem la celalat si nu ne place, e ceva ce este in noi si il recunoastem, chiar daca nu ne dam seama de asta, uneori.
Si cum subiectul acesta a ajuns sa puna in discutie diverse filozofii de viata, am si eu o observatie de facut:
Am remarcat ca se pune mare accent pe aspectul exterior, care sa fie cat mai atragator, cu scopul de a tine barbatul langa tine. Asta nu e rau, dar mi se pare o pozitie tare vulnerabila, care reflecta, pana la urma, nesiguranta, lipsa de incredere si iubire. Frumusetea, daca este, si cat este, ne e data, nu ne apartine, se poate duce instantaneu. Ce te faci atunci cand nu mai e, s-a dus? Cate iubiri rezista la acest test? Nu cred ca multe.