Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

seven months before he and the former Friends star Jennifer Aniston announced their split.

Nu tipati la mine va rog...pt ca ma pierd repede.
EI au avut o relatie cu SAPTE LUNI INAINTE DE A SE DESPARTE EL DE Aniston. NU inainte de a BAGA divort, nu inainte de a fi divortul FINAL.Doar inainte de a se separa de ea.
Cand spun ca am pierdut respect pt el ca SOT, ma refer la faptul ca trebuia sa termine cu NEVASTA, si apoi putea sa faca ce dorea cu CEALALTA.
N-am spus ca ar fi trebuit sa ramana cu J. Aniston doar pt ca erau casatoriti. Daca nu mai iubestipe cineva, nu ar trebui sa ramai in relatie din "frica, mila, sau opinia publica". Dar mai intai divorteaza, si apoi faci ce vrei.
Ca actori imi plac si Pitt si Jolie de 1000 de ori mai mult decat Aniston. Am vazut-o intr-un singur film- Picture Perfect in care mi-a placut cum a jucat, si ala a rulat in 1997. De-atunci n-am mai vazut-o in niciun rol in care sa ma dea pe spate. Doar anul asta a avut un rol in "He's not that into you", si chiar m-a surprins placut.
Am spus doar ca trebuia sa-si faca "ordine" in casnicie-sau destramarea casniciei, si apoi putea sa devina mormom.. Treaba lui.
Din pacate, dupa ani de zile, au inceput sa dea prea multe "detalii" despre inceputul relatiei lor, si nu chiar toata lumea a uitat de ce s-a intamplat.
Stiu ca aveam revista in care au aparut fotografiile facute de paparazzi in timpul filmarilor pt Mr & Mrs. Smith cand erau tare "iubareti" unul fata de celalalt, pe platou... si sa dea naiba in ea de mutare, daca mai pot sa gasesc ceva.
Oricum, asta este parerea mea- nu este cea mai autorizata...dar pastrati-va si voi rosiile pt un subiect mai demn de "ROSIADA"

Si..Conchita- nu ma cert cu tine nici daca ma bati(la cap sa-ti iau bomboane, ca alte sanse n-ai).

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui olguta12

Conchita- sorry, hot stuff! Tre sa te contrazic!
1. Ani de zile, si Nea "Groapa" si Don'shoara "Buze" au sustinut mult timp ca nu au avut nici o relatie PINA DUPA ce el s-a despartit de Jen Aniston.
Din pacate, unii mai si uita ce declara in presa... Dupa cativa ani, "Buze" s-a "scapat"... intr-un ziar destul de... "legit" - the New York Times!

Not a lot of people get to see a movie where their parents fell in love," Jolie, 33, says - referring to wanting her kids to see the flick - in the New York Times

si aici...
http://latimesblogs.latimes.com/thedishrag/2008/10/oops-shes-usual.html

si apoi- pt ca-i destept de ZBARNAIE.. a facut si el "o declaratie, doua"

BRAD Pitt has finally joined Angelina Jolie in admitting to falling in love on the set of Mr and Mrs Smith, while he was still married to Jennifer Aniston.
Pitt and Jolie made the film that finished a marriage in the northern spring of 2004, seven months before he and the former Friends star Jennifer Aniston announced their split.[/b][/i]

http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,24784124-5012974,00.html

http://news.sawf.org/Gossip/55249.aspx

Eu nu-s o admiratoare de-a lui Jen Aniston... dar am pierdut orice respect pt el ca barbat si ca sot.Cat despre A. Jolie... she had plenty of issues before she met him.
Casatorita de 2 ori, scandaluri, sticlute cu sangele consoartei(Billy Bob Thornton) la gat, interviuri date cand era deja mult prea beata sa lege 2 cuvinte, "declaratii" ca in drum spre Oscaruri a facut sex in limuzina cu "sotul"(tot faimosul boshorog BB Thornton- care era cu 20 de ani mai mare decat ea, si care si-a parasit nevasta pt ea... apoi a parasit-o pe ea, si s-a intors la nevasta..apoi IAR si-a parasit nevasta-pt ALTA, etc etc etc)

Stiu ca amandoi fac multe opere de caritate, se implica foarte mult in "humatinarian causes"...dar tot au dat dovada de murdarie, minciuna, si lasitate in viata lor personala.
Oh, well.. to each his own.

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Ia stai asa , Olguto!
Explicati-mi i mie cum vine chestia asta cu
"mi-am pierdut orice urma de respect pt. ca a divortat".
Adica daca un om , fie el , fie ea , se casatoreste , e obligat sa ramana cu partenerul respectiv for ever and ever and ever and ever?
Ca din cate stiu eu dragostea mai si trece , de-aia unii au tzaspe relatii, nu este ceva batut in cuie.
Nu este un act constient si volitiv, s-a intamplat si gata.
Si cand dragostea trece, daca nu ai 80 de ani si ramai cu partenerul din cauza anilor si a logicii , mi se pare natural , normal si firesc sa divortezi si sa iti continui viata.

Bietul Pitt s-a indragostit de Angelina. Si?!?!?!??!?!?!!??!?!?!?!?
SE intampla.Nu este el de vina , nu e ea de vina , cand te loveste dragostea in moalele capului ai de ales intre a schimba lucrurile , cu asumarea responsabilitatii si a ramane asa, cu mana pe mana sotiei si gandul pe mana alteia(sau invers la barbati).

Spuneti ca s-au indragostit cand au filmat Domnul si Doamna si abia dupa 7 luni a divortat. Pai bravo lui, ca nu i-a aratat Angelina un san in film si el a fost gata de divort, nici nu vreau sa ma gandesc la ce a fost in sufletul si mintea lui.

Ce nu imi place deloc acum(si sunt oarecum dezamagita) , este comportamentul Angelinei, care e de o gelozie iesita din comun(dupa cum reiese din presa), ma asteptam din partea ei la mult mai mult.

Astea fiind spuse... faceti o pauza de la subiectul asta , ca abia duminica ma intorc si nu vreau sa citesc iar 50 de pagini ca sa recuperez

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

XIO
- ce am scris eu si ce ai inteles tu, sint doua lucruri TOTAL DIFERITE.
Iar asa cum am mai spus, el a avut o relatie cu A.Jolie cu 7 LUNI INAINTE DE A ANUNTA CA SE DESPARTE DE SOTIE, nu 7 luni DUPA CE A DIVORTAT DE SOTIE. Inca o data, doua lucruri TOTAL DIFERITE.

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

unde scrie mai ca a avut relatie cu jolie sapte luni inainte de divort??? in tabloidele lu peste unde a aparut si gogorita cu bona si faptul ca se despart de cinci ori pe luna? i-am vazut la oscar, stralucesc amandoi de fericire si ma bucur pentru ei. asa cum ma bucur pentru fiecare cuplu minunat din lumea asta, e o garantie ca se poate! si daca se poate la altii, poate e posibil si la...chm chm, sa revenim on topic. :))) deci, brad cu gurita lui a zis ca nu e adevarat si ca nu ii e rusine sa priveasca in urma. ca angie e demna de tot respectul, ca e persoana pe care o respecta cel mai mult pe lumea asta! da' mdeh, io-s fan, io citesc toate tampeniile despre ei, de-aia stiu atatea detalii. nu dati, stiu ca e o frivolitate, da' pe bune daca nu mi-as dori sa fiu prietena cu jolie. bine, n-am nici o sansa.:-))

Mergi la inceput

asa, acu ca am lamurit si cu holiudu, sa revenim la average jen si joe. :-))

am o vecina, vine la mine aproape in fiecare seara sa planga. are o poveste de te doare capul, ca eu nu mai stiu ce sa-i spun. va supun atentiei un studiu de caz, ca poate voi aveti idei mai bune. deci, un el si-o ea, dragoste nebuna, au primul copil impreuna, un baietel care acum are 6 ani. cand ramane gravida cu o fetita (acum 3 ani), el se cupleaza cu o colega la job, banala, uratica, grasuta, neinteresanta, deci nu jolie, caz clasic. acum, timp de 2 ani de zile, el nu spune nimanui ca nevasta-sa a fost gravida si au al doilea copil!! sa lesin la faza asta. nici amantei nu-i spune. acum amanta stie, dar io si vecina nu stim detalii cand, cum a aflat. asa, deci el si ea divorteaza acum un an jumate. ea inca mai poarta verigheta. el merge la psihopupu la terapie si terapista lu peste ii zice sa tina totul pentru el, sa nu le mai spuna astora doua ce crede si ce simte si ce stie. amanta nu stie ca el vine de doua ori pe saptamana la nevasta si are sex cu ea. nevasta nu stie daca el o vrea pe-aia sau tot pe ea, ca el zice nu stiu cand e intrebat ce decizie a luat :"not yet". si not yetu asta ii da sperante vecinei mele, adica stai ca n-am decis inca sa ma intorc la tine, da' poate la anu? cand ii da amanta ulcer de nervi, vine la fosta nevasta. cand il ia nevasta la intrebari despre pensie alimentara, fuge la amanta, oficial iubita acuma. iubita nu-i da voie sa vorbeasca ccc cu fosta nevasta, fosta nevasta nu-i da voie sa duca ccc copiii la iubita oficiala. el nici acum nu le-a spus copiiilor ca e divortat de mama lor si ca are pe altcineva. io i-am zis vecinei ca ea ar trebui sa le spuna si ca ea ar trebui sa decida ce face cu viata ei, nu sa-l astepte pe el sa decida ce si cum. el ii zice terapistei ca le iubeste pe-amandoua si nu se poate hotari. eu incerc s-o conving pe vecina ca pe ea, cel putin, nu o iubeste, altfel nu divorta si o pastra pe-ailalta doar de vreme rea.

incurcat caz, ce sa-i mai spun s-o conving ca e cazul sa move on! sa nu lase pe altul sa-i decida viata. i-am spus ca eu nu as ierta niciodata unui barbat ceva legat de puiul meu, cum a fost la ei ca ala a mintit pe toata lumea cica-s zvonuri ca nevasta-sa (fosta) era gravida sau ca au deja un copil. pot sa iert adultere, whatever, totul pana la copil - aici si-a aratat adevaratul caracter. da' convinge-o pe nevasta, fosta, de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

asa, acu ca am lamurit si cu holiudu, sa revenim la average jen si joe. :-))

am o vecina, vine la mine aproape in fiecare seara sa planga. are o poveste de te doare capul, ca eu nu mai stiu ce sa-i spun. va supun atentiei un studiu de caz, ca poate voi aveti idei mai bune. deci, un el si-o ea, dragoste nebuna, au primul copil impreuna, un baietel care acum are 6 ani. cand ramane gravida cu o fetita (acum 3 ani), el se cupleaza cu o colega la job, banala, uratica, grasuta, neinteresanta, deci nu jolie, caz clasic. acum, timp de 2 ani de zile, el nu spune nimanui ca nevasta-sa a fost gravida si au al doilea copil!! sa lesin la faza asta. nici amantei nu-i spune. acum amanta stie, dar io si vecina nu stim detalii cand, cum a aflat. asa, deci el si ea divorteaza acum un an jumate. ea inca mai poarta verigheta. el merge la psihopupu la terapie si terapista lu peste ii zice sa tina totul pentru el, sa nu le mai spuna astora doua ce crede si ce simte si ce stie. amanta nu stie ca el vine de doua ori pe saptamana la nevasta si are sex cu ea. nevasta nu stie daca el o vrea pe-aia sau tot pe ea, ca el zice nu stiu cand e intrebat ce decizie a luat :"not yet". si not yetu asta ii da sperante vecinei mele, adica stai ca n-am decis inca sa ma intorc la tine, da' poate la anu? cand ii da amanta ulcer de nervi, vine la fosta nevasta. cand il ia nevasta la intrebari despre pensie alimentara, fuge la amanta, oficial iubita acuma. iubita nu-i da voie sa vorbeasca ccc cu fosta nevasta, fosta nevasta nu-i da voie sa duca ccc copiii la iubita oficiala. el nici acum nu le-a spus copiiilor ca e divortat de mama lor si ca are pe altcineva. io i-am zis vecinei ca ea ar trebui sa le spuna si ca ea ar trebui sa decida ce face cu viata ei, nu sa-l astepte pe el sa decida ce si cum. el ii zice terapistei ca le iubeste pe-amandoua si nu se poate hotari. eu incerc s-o conving pe vecina ca pe ea, cel putin, nu o iubeste, altfel nu divorta si o pastra pe-ailalta doar de vreme rea.

incurcat caz, ce sa-i mai spun s-o conving ca e cazul sa move on! sa nu lase pe altul sa-i decida viata. i-am spus ca eu nu as ierta niciodata unui barbat ceva legat de puiul meu, cum a fost la ei ca ala a mintit pe toata lumea cica-s zvonuri ca nevasta-sa (fosta) era gravida sau ca au deja un copil. pot sa iert adultere, whatever, totul pana la copil - aici si-a aratat adevaratul caracter. da' convinge-o pe nevasta, fosta, de asta!

Gandirea acestui " brav barbat " s-a oprit la 15 ani. pt biata femeie pe care a ametit-o rau cu incapacitatea lui de a-si asuma responsabilitati de tata si de sot.

Numai faptul ca nu a spus nimanui ca are copii, si este un mare semnal de alarma in ceea ce-l priveste.

Da' tot nu am inteles de ce femeia nu vede ceea ce este evident ?
Ce varsta are ea si cati prieteni a avut inainte de casatorie ? Poti sa spui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

fosta nevasta se cramponeaza de el, in loc vorba ta sa move on!
iubita nu-i da voie sa vorbeasca cu fosta, da ii da voie sa intalneasca copiii? probabil ca nu, din moment ce nu stie ca el merge la fosta familie de doua ori pe saptamana. sau el se duce doar la fosta sotie si au sex? daca fosta sotie l-ar lasa sa duca cc copiii la iubita (adica acasa la el) ar mai veni el sa aiba sex cu ea?

ca el nu le-a povestit copiilor ca au divortzat si el are o noua iubita, e destul de tipic. asta cade mai de obicei in carca mamelor. nu spun ca e corect dar cam asa se-ntampla.

si io zic ca mama ar trebui sa le spuna copiilor, apoi sa stabileasca un program de vizita al copiilor la tatal lor, chiar daca el locuieste acum cu iubita, tatal sa plateasca pensie alimentara. si apai o vedea ea, daca el mai apare pe la ea sa aiba sex si daca ea va accepta. poate el vine sa vada copiii si din una-n alta au sex.

ea ar trebui sa puna copiii pe primul plan. ca se pare ca acum si de doi ani buni, il pune pe el pe primul plan. ca nu cred ca are sex cu el pentru vrea tata la copii.

el se pare ca nu se poate hotari, da' se pare ca totusi a ales. a ales sa divortzeze, a ales sa se mute cu iubita. acum trebuie sa aleaga sa se ocupe si de copii.

iubita nu stiu cum vede ea situatia, dar in momentul cand el si fosta au copii impreuna, nu prea poti sa interzici sa vorbeasca cu fosta. ca doar sunt atatea de vorbit si facut impreuna cand ai copii comuni. el ar trebui sa puna piciorul-n prag acasa si sa-i spuna iubitei ca el va continua sa vorbeasca cu fosta in calitate de mama. fosta sa puna piciorul in alalalt prag si sa ceara pensie alimentara plus sa se ocupe de copii. s-apoi or mai vedea.
situatia de acum nu aduce nimic bun. el traieste in minciuna - se pare totusi ca e stilul lui -, fosta se amageste si e amagita, iubita e nesigura si dominanta. ea nu-si pune intrebarea daca el intalneste copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu nu cred ca psi i-a zis lu nenea ala sa nu spuna nik la nimeni. nici nu prea cred ca merge la psi.

cel mai sigur le minte in mod evident pe amindoua, fiind perfect constient de ceea ce face si incurajat de aprobarea lor tacita.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

poate psi io fi zis sa nu mai spuna niciuneia ce gandeste si simte, ca inainte le-o fi spus si nehotarat cum e el si influentzabil :) o fi dat impresia ca e manip*ulat el si nu ele.

Mergi la inceput

multumesc, dragelor.
Adela, iubita de-acum ar vrea sa vada copiii si sa dezvolte o relatie cu ei. cumva, candva, el i-a spus ca are si-o fetita cu fosta nevasta, dar nevasta nu stie detalii despre asta. nevasta nu vrea sa lase copiii la el acasa unde locuieste cu iubita pentru ca el nu le-a spus copiiilor despre divort. de un an jumate. si fraiera de vecina mea inca mai are verigheta pe deget! i-am zis s-o vanda si sa ia mancare la copii. nu vrea, ca poate se intoarce sotu, fostu, ratacitu, nehotaratu. iubita actuala eu cred ca ea banuieste ceva, altfel n-ar fi instaurat politia si cenzura sa nu-l lase pe musiu sa discute cu nevasta. n-are voie pur si simplu, adica la telefon. ceea ce pe mine ma face sa rad, ca mai citesc si pe-aici ce precaute se simt unele femei si ce sigure pe ele. pai nenea asta vine la fosta nevasta si-n pauza de pranz, cand actuala iubita fosta amanta il crede in sedinta. si acuma fosta nevasta i-a devenit actuala amanta si fosta amanta i-a devenit si ea ceva, nush ce, ca nu mi-e clar.

da, si eu am facut stop cardiac cand am auzit ca el a negat 2 ani de zile ca mai are si-o fetita, adica are doi copii de-acuma. a negat pentru toata lumea, adica inclusiv colegi, prieteni, ca sa nu pice prost cu relatia extra-maritala la vremea respectiva - el s-a cuplat cu aia cand era vecina mea gravida. el nu s-a insurat cu iubita, ii zice si aleia ca nu e "ready yet", ca e traumatizat dupa divort si ca mai stai nitel, ce atata graba. el plateste pensie, dar mai cu intarzieri si partial. omu are doua case de tinut, da' cine l-a pus?

cand ii zic toate astea, vecina ma intreaba daca nu ar fi frumos sa aiba si ea familie si copiii tata. si la asta nu mai stiu ce sa raspund, ca plange si ii inteleg speranta, ca si io o mai am cateodata, cand e luna plina, da' mie-mi trece repede ca-s mai hotarata.

Buli, merge la terapie, ii plateste mama lui sedintele, o cunosc si eu pe terapeuta ca i-am luat un interviu.

Lisa, ea e la a treia casatorie. stiu ca suna sf, da' pe-aici asa e...

au doi copilasi rupti din soare de frumosi si speciali si destepti si dragalasi. dar eu recunosc semnele traumei...ea spune ca cei mici nu au intrebat-o niciodata de ce nu vine tati acasa zilnic si ca ea deci nu avut prilejul sa le spuna. io i-am zis ca ei deja stiu, lucrurile astea se stiu. si daca se trezeste sa le spuna abia peste alti doi ani, copilasii astia isi vor pierde increderea in ambii parinti forever si s-ar putea sa aiba si alte surprize neplacute de comportament...:-(((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

poate psi io fi zis sa nu mai spuna niciuneia ce gandeste si simte, ca inainte le-o fi spus si nehotarat cum e el si influentzabil :) o fi dat impresia ca e manip*ulat el si nu ele.

adevarul e ca nu m-ar mira sa se creada tot el victima!!:-))
victima de-asta vreau si io - unu intr-o parte sa-mi scrie poezele, altu intr-alta sa-mi faca masaj. brad pitt si johnny depp eventual.

Mergi la inceput