Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Lady J, mi-am dat quote, ca poate ai sarit postarea asta.

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Pe el, nu-l urmaresc si nici nu-i dau ora fixa de venit acasa...

Dar imi spune cand intarzie si de ce, iar telefonul ii este in permanenta deschis.

Are libertatea de a merge cu prietenii la o bere. Daca i-as interzice, s-ar ascunde, si nu am rezolvat nimic.

Despre relatia lui cu acea femeie nu am mai vorbit de ani.
Acum, mi s-au aprins fitilele...

De cate ori l-as ierta ? Prima data, s-a-ntamplat...a doua oara avertizez ca daca se mai intampla si a treia oara, deja seamana a obisnuinta, si divortez fara sa mai privesc in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

stiu ca is un pic pe langa, olguta nu ma da' iote ce ma framanta acu' in ajun de Pasti :)
conchita, poti sa ma lamuresti ce ai vrut sa spui cu "angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului"
fiecare cu ce i se cuvine?
ca io stiu ca viatza nu e dreapta chiar daca roata se-nvarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

ce? Angelina si brad? ce0i asta frustrate dragi? am pierdut rau sirul, ma duc sa citesc din urma, sa vad cum am ajuns din IOR la Hollywood...

Cred ca s-au plictisit fetele de povestile noastre de oameni obisnuiti, si au trecut la depanat povestile actorilor de la Holywood.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cand filmau Mr and Ms Smith, Brad era casatorit cu Jennifer. Au recunoscut public ca atunci a inceput povestea. Si nu e din tabloide, THS e una din surse, plus ceva barfa auzita de la cineva din canwest.
Dar suntem off topic, si off line, tonul incepe sa ma deranjeze si nu vreau riduri

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui maru

pai anjelina a fost amanta. De ce e Jennifer rea? cu ce a gresit? din ce tin eu minte, cariera lui pitt a avut numai de castigat cat a fost cu Jennifer, plus ca ea l-a reunit cu familia lui, ca era niste probleme serioase acolo...
ei, am trait sa o vad si pe asta: o amanta compatimita ca nevasta s-a tinut de sot!

hahaha, asta n-am mai auzit-o. o actrita de sitcom sa-l ajute pe brad pitt, actor de lista A. a fost invers. el n-a avut nici o problema cu familia lui, ci ea cu a ei, nici acum nu vorbeste cu mama-sa.

anjelina nu a fost amanta, aia doi erau deja desparatiti cand s-a intamplat. iar circoteca prin tabloide de 4 ani incoace facuta de jen e penibila. in fine, suntem off topic.

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilique spune:

Citat:
´´oricum stii, nu inteleg de ce te miri, stii ca e un barbat activ care are nevoie sa traiasca viata la maxim, ceea ce tu, cu un copil nu-i poti oferi´´.

tot citesc si nu mai prididesc, dar imi pierd replicile daca nu raspund pe loc, asa ca:

imi place ca subiectul se aseaza, devine din ce in ce mai filosofic, ne-am saturat sa purtam dialoguri aprinse cu amantele (iertare, sunt abia pe la pag. 9 din vol.3, nu stiu daca s-a schimbat ceva si dupa!), facem schimb de experiente... am si io una.

era mai demult in subiect o intrebare cu ce am face daca am afla ca sotul are... etc etc

Apoi Conchita a zis ca ea nu cunoaste nici un barbat roman care sa nu fi inselat.

SI cum te-ai uita la prietena / bona etc daca ai afla ca...

La viata mea am avut o tona de bone / ajutoare, mai batrane si mai tinere. Nu stiu daca m-a inselat. Sper ca nu.

O singura data am avut scandal si am reusit performanta sa nu ma mai doara cand ma gandesc, aproape ca mi-a devenit egal.

Aveam o femeie de serviciu de aceeasi varsta cu mine. Alte criterii de comparatie: da, avea sani mai mari decat mine. Nu, nu avea bebelus in perioada aia (de aia am si angajat-o, ca sa ma ajute spre sfarsitul sarcinii si in primele luni). Da, era mai urata decat mine (la fata). Da, avea picioarele mai lungi. Da, era proasta. E normal sa o fac acum in toate felurile.

Ne intelegeam bine, facea treaba, ma ajuta, venea imbracata in treninguri mulate (io gravida si umflata).

Imi zice ca e impreuna cu un barbat insurat. (o fi fost al meu? nici pana in ziua de azi nu a recunoscut sotzul)

Se duce barbatu o data la fotbal cu nush ce prieteni de-ai ei (singura data, de obicei nu se duce la fotbal). Se duce alta data la ea acasa sa ii repare nush ce, ca sarmana nu avea pe cine sa cheme (scenarii: si-au pus-o? nu si-au pus-o? ea a incercat si el s-a abtinut? el a incercat si ea a rezistat? ma apuca dracii cand ma gandesc ) A dus-o de cateva ori si cu masina pana in oras, cand mergea el, ca deh, o durea pe fata ceva si nu putea merge cu mijloacele de transport.

In orice caz, ma suna intr-o zi consortul si imi zice ca l-ar fi sunat o ruda de-a ei care l-a facut in toate felurile, ca de ce si cum are curajul sa se dea la sarmana fata, ca-i un nesimtit si ca acasa nu are ce f**e si ca sa faca bine sa ii dea si banii pt ultima saptamana de curatat.

Imi pica cerul in cap, ma iau de el ca ce-i cu asta, el zice ca nu stie - l-am apreciat totusi ca mi-a spus.
O sun pe individa, o chem la o cafea, si hai, spune-mi, cum s-a dat sotzul meu la tine. Pai, ca i-a zis nu stiu ce, ca i-a facut nush ce aluzii inclusiv cand a fost la ea sa-i repare chestia aia, ca a invitat-o nush unde si ea, ca o doamna ce e, i-a zis ca niciodata nu va fi nimic intre ei, la care el a zis ca niciodata sa nu spui niciodata.

[am sters ca iar scrisesem o injuratura]

Adica sotzul meu ii zice proastei aleia (da, i-a zis, a recunoscut) ca niciodata sa nu zica niciodata? Asta in timp ce eu... da, cu tot cu copil, aratam foarte bine, la botez cel putin traznet, cu frizura noua si kilele date jos, cu Victoria's secret pe mine si alte alea, si cu toate astea isi permit niste c....e sa sustina ca el vezi Doamne nu are ce sa .... acasa?!?!

Ca sa nu mai zic de toate valorile familiale si doritul nivel "intelectual" si tot ce mai vreti si voi!!! Pai macar sa fi fost una frumoasa si desteapta si ziceam ca asta-i viata, ma resemnez, dar aia!!!!!

Intr-adevar, cu bebe pe cap era show la noi in casa, ca urla sarmanul de dimineata pana a doua zi dimineata (bebele) si io pe langa el. Da, recunosc. Dar asta nu e motiv sa te duci la prima curatzatoare de servici.

El sustine ca nu a fost nimic si ca pentru individa simte acelasi lucru ca si mine, ca se certase cu ea (pe motive sentimentale?) din cauza ca o carase la oras si ea vroia sa ajunga si la o anumita statie ca-i era lene, si din cauza ca a repezit-o aleia i s-a pus pata si a provocat tot scandalul.

Probabil ca voi afla la Judecata de apoi ce a fost de fapt. Si - privind retrospectiv - cum a zis una dintre voi - ar fi trbuit sa-i invit familia si pe ea si pe soacra-mea cea iubita si cu sotzul la o masa comuna ca sa discutam in mai multi. Sunt convinsa ca as fi avut mult mai mult de castigat pe toate planurile, decat asa, cum m-am perpelit de una singura vreo doi ani pana am reusit sa nu ma mai doara asa de tare.

Culmea e ca domnishoara a avansat in cariera si lucreaza la un magazin pe care il frecventam si io, acum nu-l mai frecventez ca inca imi vine sa o pocnesc. Si mai ales cum sunt iarasi cu bebe in burtica... poate ii vin iarasi idei geniale de furat barbatzii.

Adevarul e ca urmaresc subiectul cu incordare tocmai din cauza asta: imi aduc aminte ce a fost atunci si stiu ca vin iar zile grele in care voi fi insuportabila (nastere, bebe etc). Si daca incepe iar barbatu sa se uite in dreapta si in stanga?

Sper sa nu.

Si daca, o fac praf. pe ea, pe cea posibila. iar cu barbatul ce fac?

nu stiu. intrebare grea.

adevarul e - asa cum ii sunt eu sotie, poate sa-i fie si alta. asa cum i-a fost si cea dinaintea mea ( a mai fost casatorit, in tineretzile lui, au divortat de comun acord si fara amanti dupa vreo doi ani. noi ne-am cunoscut la mult timp dupa divort. pe ea - fosta - am vazut-o prima data doar de curand.)

o fi vorba de timing? de iubire? de intelegere?

dupa 8 ani de relatie cu el nu l-as lasa asa de usor sa plece / scape netabacit. si nici relatia noastra nu vreau sa o arunc pe apa sambetii - ne intelegem bine, cand vrem.

asa ca mai bine sa vrem.

eu ma documentez de zor, sper, o mai tai de-acasa prin strainatatzuri sa ramana el cu problemele si parinte singur cate-o saptamana doua, sa vada cum e, sa se gandeasca pe unde umblu si cu cine (is cuminte foc, dar el nu crede - nici asta nu-i rau )

Se cuvine sa avem bun simt, in primul rand cu noi insine, chiar daca e greu.

Sper sa fie treaba buna.

Va pup si va multumesc,
B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilique spune:

ajunsei la intrebarea cu ce m-as face daca mi-ar veni acasa cu picioarele inainte de la amanta.

as suna la asigurarea de viata si as achita casa - logik!!!

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Gata, am citit tot, tot, tot. 3 capitole, rind cu rind, cuvintel cu cuvintel! Ce pot sa spun... Olguta, Fomalhauti, vikinga, yasmine, va iubesc cum nu se poate mai mult!

Happy, stiam povestea ta de pe vremuri si am citit-o si acum cu aceasi emotie! Esti in sufletul meu si va pup pe toate trei de o mie de ori!

Mi-a lasat un gust amar si m-a intristat mult ce-am citit aici!

Sfaturi pentru fetele tinere care se incurca cu barbati insurati nu prea am. Adica sint aceleasi pe care le-ati citit pret de o suta si mai bine de pagini. Poate ca voi ii iubiti pe acesti indivizi, problema e ca ei nu va iubesc! Ei se iubesc numai si numai pe ei! Nu-i pacat sa va irositi vietile alaturi de niste monstri egoisti si alintati? Anii trec, tineretea se duce... Dar timpul nu se mai intoarce inapoi, asa ca inainte sa nu fie prea tirziu, luati-va inima-n dinti si liberati-va de "lipitori"!

Va pup si va urez Paste fericit celor ce serbeaza duminica asta!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Ce aveti cu Brad Pitt? (Cum va puteti lega de un barbat cu ochi atat de albastri?)

Pai, Brad a facut exact ce tot ziseram ca este acceptabil. A intalnit "marea dragoste", "sufletul pereche" etc, asa ca si-a lasat nevasta, cu divort, cu juma' de avere si s-a casatorit cu amanta. Bine, ideal ar fi fost sa inceapa relatia cu Angelina dupa divort, dar....

Spre deosebire de Bosho (vai, ce comparatie) nu a lungit situatia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Simi vin sa te pup ca ai fost tare dulce. Suntem ca la spovedania de dinainte de Paste, acum sa gasim si pe careva sa ne impartaseasca, pt atei bitte un martini:)Si uite cum pe forumul asta de cind il stiu, intotdeauna inainte de sarbatori ieseau scandaluri urite la ZZ, de data asta toate o sa fim in toane bune:)Ciuf tare trista si povestea prietenei tale..urita urita de tot...Pacat ca se chinuie acum cu atitea remuscari saraca. Si Happy a incercat cu toata puterea ei(si are destula, o stim!) sa-l ajute, a incercat asta pina la ultimul strop de era pe buza prapastiei. Pentru ca in astfel de situatii un om dependent poate sa traga dupa el si sotia si copiii, aici sunt mai multe variante de cum si in ce fel. E mult de explicat si doar un grup de suport o poate lumina. Poate va veni Happy cu mai multe amanunte, dar stiu ca ei i-a fost de folos. A facut parte dintr-un astfel de grup, a citit multe carti pe tema asta ca sa inteleaga manifestarile si eventualele posibilitati de ajutor.Daca nu exista in el acea dorinta sincera sa iasa din asta e imposibil ca altcineva sa ildetermine. Ma refer la adulti. Tinerii care depind financiar si afectiv de familie au altfel de sanse, acolo se mai pune problema unei impuneri. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si sa raspund si eu la chestionar:)De ar muri la amante sigur l-as ingropa. Nu ar mai conta nimic. Ramine tatal copiilor mei si punct. Macar pentru lucrurile bune dintre noi doi si apoi mai cred ca in fata mortii ar trebui sa se stearga toate relele. Si de s-ar infiripa ceva intre el si una dintre prietenele mele, ce sa zic, probabil ca pe moment as fi luata de cap de nervi si vorba aia omul la minie zice si face multe. Dar pe urma dupa ce mi-ar trece, dupa ce ranile sunt inchise si mai sigur dupa ce eu as fi fericita cu altul:), le-as recunoaste aceleasi calitati din ei ca si oameni, priviti din punct de vedere obiectiv. Adica daca el e un destept va ramine in ochii mei la fel, daca ea e frumoasa si deosebita prin ceva va ramine la fel, dar probabil nu as mai vrea sa le fiu in preajma. Zic probabil pt ca inca la mijloc ar fi copiii. Nu cred ca greselile anuleaza calitatile unui om, bine nu ma refer acum la moralitate, onestitate, corectitudine si fair play:) Dar un om e mai complex de atit, nu? Eu sunt prietena cu fosta iubita a sotului meu. Nu i-am despartit eu, erau separati de cam 3-4 luni dar totusi au avut o relatie de 8 ani, au locuit impreuna au avut un catel pe care acum la batrinetile lui il cresc io:) si l-am invatat si romaneste:).Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput