Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Oricum a cam inceput sa scartie ...poate tot la jennifer o sa se intoarca

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie mi-e mila de Jennifer ca e needy si se agata de barbati. Get a spine!! Altfel eu nu stiu sa fi zis ceva de rau de aia doi.
Anjelina e minune a tehnicii vreau si io stem cell de-ale ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Khrisu, impresionanta povestea ta! Esti f. puternica! Sa te ajute Dzeu sa treci cu bine de tot si sa fii fericita impreuna cu copilasii tai!!

Cat despre prietene, eu intotdeauna am zis ca tb sa te feresti de prietena cea mai buna: e o ciuma! (asta am citit-o intr-o revista acum vreo 15 ani si cred ca prea des este adevarata ) Nu intalniri prea dese toata ziua tu la mine eu la tine, nu intimitatiuri prea multe ca e de rau. Si nu numai pt ca se strica relatia cu sotul, dar in general relatiile prea apropiate, cu toataziuatulamineeulatine se strica mai devreme sau mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
Anjelina e minune a tehnicii vreau si io stem cell de-ale ei

Cat despre asta, tot l-a prins acu' in Martie pe Bradu' masandu-i spatele bonei celei tinere si sexy
Deci dc si lu' anjelica i se intampla, ce pretentii sa avem noi muritoarele de rand?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aia e minciuna in falsh. Nu face Brad asa ceva, doar il stii.
Si apoi nu e frumusetea, istetimea sau banii.
Camil Petrescu zicea ca sint dintii frumosi si picioarele nervoase
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nu musai tre sa fie amanta tanara si nelinistita si cu boticuri.
Am auzit la TV vorbindu-se de un scriitor sau poet parca, nu mai stiu, care a daca nu ma insel si-a parasit sotia pt. o doamna cu vrou 20-25 de ani mai batrana decit el, si descria superb de exemplu mana iubitei odihnindu-se pe perna, sau spranceana incruntandu-se.
E cam multisor de cind am auzit ata, deci daca redau gresit, sa-mi fie cu iertare.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
La 6 ani de la casatorie, la un bairam, l-a prins pe sotul ei cu mandra prietena in baie,(baia de la mansarda) ea in genunghi tinandu-se de WC el..traspirat tot cu pantalonii in vine.Casa era plina ochi de musafiri.

Nemernicia situatiei este socanta !

La ce se preteaza unele femei...

Si, au ramas fericiti impreuna daca au calcat totul in picioare, inclusiv demnitatea lor de oameni ?

Lady J, te rog, astept un raspuns.

Da Lisa, sunt tot impreuna. Detalii nu cunosc ca evit subiectul asta cu prietena mea, care a dezvoltat de atunci si o problema de sexualitate grava de tot.
A fost mare scandal mare in familie atunci.

Daca au ramas impreuna, atunci, eu sunt un caz fericit ?!

Imi pare rau ca prietena ta a ramas atat de marcata de aceste nemernicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

pai anjelina a fost amanta. De ce e Jennifer rea? cu ce a gresit? din ce tin eu minte, cariera lui pitt a avut numai de castigat cat a fost cu Jennifer, plus ca ea l-a reunit cu familia lui, ca era niste probleme serioase acolo...
ei, am trait sa o vad si pe asta: o amanta compatimita ca nevasta s-a tinut de sot!

hahaha, asta n-am mai auzit-o. o actrita de sitcom sa-l ajute pe brad pitt, actor de lista A. a fost invers. el n-a avut nici o problema cu familia lui, ci ea cu a ei, nici acum nu vorbeste cu mama-sa.

anjelina nu a fost amanta, aia doi erau deja desparatiti cand s-a intamplat. iar circoteca prin tabloide de 4 ani incoace facuta de jen e penibila. in fine, suntem off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ce? Angelina si brad? ce0i asta frustrate dragi? am pierdut rau sirul, ma duc sa citesc din urma, sa vad cum am ajuns din IOR la Hollywood...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
La 6 ani de la casatorie, la un bairam, l-a prins pe sotul ei cu mandra prietena in baie,(baia de la mansarda) ea in genunghi tinandu-se de WC el..traspirat tot cu pantalonii in vine.Casa era plina ochi de musafiri.

Nemernicia situatiei este socanta !

La ce se preteaza unele femei...

Si, au ramas fericiti impreuna daca au calcat totul in picioare, inclusiv demnitatea lor de oameni ?

Lady J, te rog, astept un raspuns.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Da Lisa, sunt tot impreuna. Detalii nu cunosc ca evit subiectul asta cu prietena mea, care a dezvoltat de atunci si o problema de sexualitate grava de tot.
A fost mare scandal mare in familie atunci.

Daca au ramas impreuna, atunci, eu sunt un caz fericit ?!

Imi pare rau ca prietena ta a ramas atat de marcata de aceste nemernicii.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Da, acum nu stiu daca se poate vorbi de cazuri fericite cand e vorba de inselat...A, ba da, tu LIsa esti un caz fericit ca nu te-a inselat cu prietena ta pe care ai scos-o din rahat si care manca cu tine din aceiasi farfurie.

EA nu a vrut sa-l ierte sub nicio forma Bine, nici nu ar fi putut, socul a fost prea mare. El nu ar fi vrut sa divorteze s-a cait el asa cu jumate de gura printre neamuri, dar clar nu era loc de-ntors.Las´ca l-a consolat cealalta...

Sunt convinsa ca ea inca il mai iubeste dar spune tu acuma, cand esti calcata asa in picioare, la tine in casa, cu prietena ta, sentimentul de ura si dispretuire il bate pe cel de dragoste.

Cred ca, pana la urma despre asta e vorba cand cineva iarta o infidelitate: Care sentiment e mai puternic. Iar daca dragostea e asa de mare si de sincera, poti incet trece peste scaparea soatei-sotului.

Hai lasa, nu te mai gandi la ce a fost in trecut. Daca ai decis sa-l ierti, las-o asa si nu-ti mai face singura sange rau de ceva din trecut. Nici nu trebuie sa-i impui sa-si tina capul in pamant. Nu-l tine ca pe un caine in lant, ca atunci cand scapa..o face pe bune.

Lasa-l, traieste clipa asa cum e si daca doamne fereste o comite din nou inseamna simplu ca nu a meritat iertarea ta. Si vei sti atunci ce sa faci, daca-i cazul.

Mergi la inceput