Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Pe 7 am avut termen iar..el nu s-a prezentat.mai avem un termen luna viitoare..tre sa mai aduc eu un martor (ca cica-i musai 2) si se termina tot. El cica s-a trezit acuma, numai ca nu intelege ca e prea tarziu..mortu' trebe dus la groapa. Degeaba incearca sa resusciteze ceva...A trecut aproape un an in care nu a facut nimic bun pentru noi dimpotriva...

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Conchita,

Iubeste-te mai mult.
Nu are nici o importanta ca alta este mai frumoasa sau mai desteapta decat tine. Viata ta a luat o turnura urata din cauza ei. Nimeni nu merita asa ceva, sub nici un motiv sau petext.

Lisaelisa, s-a inteles cumva contrariul din povestea mea? ca daca da, inseamna ca am dificultati serioase de exprimare in limba romana*. viata mea nu a luat nici o turnura urata, n-am zis nimic despre viata mea in context, de ce asumi detalii pe care nici macar nu le-am gandit? si e a treia oara cand ma intelegi gresit, semn clar ca mai bine nani-nani. io, nu tu. :-))

*mai nou, nici in romgleza nu ma mai descurc. sorana :-))

Pai, prea ii gasesti scuze barbatului care se indragosteste de prietena frumoasa si desteapta, pe care tu insati o iubesti si o admiri. Gandeste-te la situatie, invers.
Tu te indragostesti de prietenul lui cel mai frumos si mai destept decat el. Crezi ca ai merita flori si admiratie din partea barbatului inselat cu cel mai bun prieten al sau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Pe 7 am avut termen iar..el nu s-a prezentat.mai avem un termen luna viitoare..tre sa mai aduc eu un martor (ca cica-i musai 2) si se termina tot. El cica s-a trezit acuma, numai ca nu intelege ca e prea tarziu..mortu' trebe dus la groapa. Degeaba incearca sa resusciteze ceva...A trecut aproape un an in care nu a facut nimic bun pentru noi dimpotriva...

KHRISU mamik de baietel si fetita

Lasa-l sa se duca invartindu-se. Este un individ egoist, care calca totul in picioare doar ca sa-i fie lui bine.
Asta merita :

Dar i-ai toti banii si toate bunurile pe care poti sa i le iei. Macar asa sa simta si el nitica durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
La 6 ani de la casatorie, la un bairam, l-a prins pe sotul ei cu mandra prietena in baie,(baia de la mansarda) ea in genunghi tinandu-se de WC el..traspirat tot cu pantalonii in vine.Casa era plina ochi de musafiri.

Nemernicia situatiei este socanta !

La ce se preteaza unele femei...

Si, au ramas fericiti impreuna daca au calcat totul in picioare, inclusiv demnitatea lor de oameni ?

Lady J, te rog, astept un raspuns.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Da Lisa, sunt tot impreuna. Detalii nu cunosc ca evit subiectul asta cu prietena mea, care a dezvoltat de atunci si o problema de sexualitate grava de tot.
A fost mare scandal mare in familie atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:

Citat:

Citat:
mah, n-ati inteles intrebarea! io nu ziceam ca daca ne-am simti tradate, ci daca ne-am schimba impresia despre minunata prietena, ca sa raspund la nelamuririle celor care se intreaba de ce atata "toleranta" fata de amante. nu e toleranta, e obiectivitate. sunt exact aceleasi persoane dinainte de potop, doar ca au potopul in palmares. adica daca erau ingerasi inainte, n-or fi devenit diavoli peste noapte, nu? si daca erau asa minunate, adica numai noi sa le iubim? sotu' n-are voie?

Daca prietena mea s-ar da la barbatul meu, evident ca mi-as schimba parerea fata de ea.

Ar deveni, in ochii mei, o ticaloasa fara scrupule, careia i-as raspunde in concordanta cu propriile sale fapte...

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

in scenariul meu, nu prietena se da la barbat, ci invers. caci ea e deosebit de minunata si daca eu o admir si-o iubesc, de ce ma mir ca si dansului ii starneste exact aceleasi sentimente? eu nu mi-as (/mi-am) schimbat parerea despre ea/ele, tot minunate le-am vazut. eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului. si aici nu vorbesc de mariaje stricate de amante, ci de...cum le zice? prietenii, iubirii, atat.

plus ca mentalitatea asta ca te definesc oamenii langa care stai e nitel cam burgheza pentru gusturile mele.

Daca prietena mea se multumeste sa constate avansurile si atat nu este de condamnat. Ramane, cum spui tu, aceeasi prietena pe care o iubesti. Si eu vad lucrurile in acelasi mod.

Daca daca la relatia amoroasa dintre o amanta oarecare si sot, sotul este clar cel care incalca o promisiune/juramant si are de dat cel putin niste explicatii, in relatia amoroasa prietena mea - sotul meu lucrurile stau putin altfel.

Orice prietenie (femeie-femeie, barbat-barbat, femeie barbat) implica (sau al trebui sa implice, macar la modul ideal) un anumit cavalerism. Prietena pe care o admir nu ramane in continuare un om minunat dupa ce A DECIS sa fuga in Belize cu sotul meu. Este, cel putin in ochii mei, o persoana nedemna de increderea acordata. Se incadreaza la casiera care fuge cu banii bancii, la paznicul de la muzeu care a complotat cu hotii, etc.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Daca cea mai buna prietena a ta s-ar apuca de shop lifting, ce-ai crede despre ea? Dar de droguri?
Poate ai incerca sa o ajuti.

in mod sigur da.

Citat:
Dar daca s-ar apuca de sotul tau.... ai mai incerca sa o ajuti? Nu?? pai ce prietena esti tu....

nu vad cum ar avea ea nevoie de ajutorul meu. ea ar fi fericita, indragostita...eu as avea nevoie de ajutorul ei, caci as fi aia nefericita si parasita. daca stai sa te gandesti, ar fi chiar dragut din partea ei sa ma consoleze pentru pierderea grea. :-)))

Si uite cam asa se pun bazele unui "Manage-a-trois". Toata lumea intelege si iubeste pe toata lumea si e "love" de colo pana colo.

Conchita, fara drujbe implicate omul nu ar mai fi ce-ar fi si familia s-ar desfiinta. Am creste la comun copiii, n-am sti mereu si cu exactitate ci e tatal, amantele nu ar mai avea obiectul muncii (ar fi de la bun inceput invitate in comunitate si i s-ar trasa sarcini precise). Dar nu stiu de ce, ma tem ca in societatea asta pana la urma tot noi, femeile avem de pierdut (cel putin asa s-a intamplat la musulmani). Pentru ca barbatii nu se suporta cate 2-3 intr-un grup impartind aceleasi femei.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Khrisu, esti puternica!

Barbatii sunt niste porci, asta este sigur. Si amantele ... niste "dulci" indiferente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Khrisu iti doresc toata fericirea din lume.

Tot cititnd subiectul asta inca de la inceput trebuie sa zic ca m-a afectat. Paranoia e in floare, am discutat iar cu sotul meu si l-am rugat sa-mi zica sincer cand apare momentul in care nu mai sunt totul pentru el.

In plus acum doua seri tot primea mesaje pe tel chiar si dupa 12 noaptea la care nu raspundea, nici macar nu verifica cine le-a trimis, m-am gandit clar ca s-a certat cu "aia" si d'aia. Cand l-am intrebat asa cu indiferenta despre ce e vorba m-a rugat si el sa verific eu ce sunt ca el n-are chef sa mearga la serv la ora aia(e it-ist). Erau doar mesaje de eroare a unei masinarii pe care o are in grija la serv. Pheeeew!

Acum ce sa zic cred ca sunt mai puternica decat par titand cont ca i-am permis fostului sa-mi planga pe umar 3 ani jumate dupa ce ne-am despartit si sa-mi povesteasca in detaliu relatia cu cealalta.

Am considerat ca e spre binele copilului sa ramanem prieteni. N-a fost. Nu l-a interesat nicicand de copil.

Cand s-au despartit tot eu l-am consolat, am iesit in oras imreuna unde pentru a nu stiu cata oara am ascultat calma detalii despre EA. Ar fi vrut sa ma consoleze si el pe mine atunci, insa eu urma sa ma casatoresc o sapt mai tarziu. Eh, amintiri. Ii doresc tot binele din lume mai ales ca numai datorita situatiei de atunci eu am acum o familie fericita si fiul meu un TATA adevarat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai anjelina a fost amanta. De ce e Jennifer rea? cu ce a gresit? din ce tin eu minte, cariera lui pitt a avut numai de castigat cat a fost cu Jennifer, plus ca ea l-a reunit cu familia lui, ca era niste probleme serioase acolo...
ei, am trait sa o vad si pe asta: o amanta compatimita ca nevasta s-a tinut de sot!

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Citat:

eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului.

da’ ce facu jennifer? s-a tinut cu dintii de pitt? :)
edcsz: si n-a vazut cat de minunata e angelina? poate n-o considera minunata nici inainte

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vreau doar sa spun ca mie nu-mi place angelina. si nu pentru ca a fost amanta sau nu. nu-mi place pur si simplu.
deci aia cu "nu vazu jennifer cat de minunata e angelina" fuse o glumitza.
da' sunt de parere ca daca pitt se hotari pentru angelina, nu are nici un rost ca jennifer s-o denigreze.
aia cu ce-i a cezarului e a cezarului ... hmmm ... asha mai e o vorba: ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place :)

Mergi la inceput