Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 23
olguta12 spune:
A_Alinta- iarta-mi te rog intrebarea, dar (exact) la CE anume te asteptai de la mine?
Adresa, data nasterii, nrul de telefon, si grupa sanguina a Anei? Chiar nu inteleg.
Eu n-am venit aici nici sa ghicesc in cafea, nici in carti, nici sa "declar" cum or sa-si traiasca altii viata.
Noi putem sa o sfatuim pe Ana pina in 2015. Ea tot ce va vrea si ce va simti ca e bine pt ea va face.
Nu poti "dicta" cuiva cum sa-si traiasca viata sau cum sa procedeze.
Iar daca stau bine sa ma gandesc, eu nu stiu NIMIC despre ea, sint la mii de kilometri departare.
Una e sa ajungi la niste concluzii(bine intemeiate) cand urmaresti o persoana 3-4 saptamani pas cu pas, sa ai deja un "dosar" bine intemeiat (de la ce pasta de dinti foloseste, ce "pozitie" prefera cand face dragoste, si pina la care benzinarie isi face plinul la masina, si prin ce "coclauri" isi face veacu' cand nu e linga nevasta), alta e sa-ti dai cu "parerea" cand nu ai decat 10-15 randuri pe un monitor, postate de o persoana nevazuta, necunoscuta.
Imi pare rau daca te-au deranjat cele scrise de mine. Nu asta a fost intentia mea, si cele scrise nu iti erau adresate exclusiv tie.
Mea culpa
Si ca sa nu uit, Anyella- am postat mesajul lui Alice pe prima pagina a subiectului... cu "cerneala" ROSIE, sa bata la ochi
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
a_alinta spune:
ma asteptam sa iti dai seama ca totul e doar o farsa...
cel putin eu asta cred... ca sa vezi cate mesaje sunt de la " amante"...si cate "povesti" adevarate, de viata, vin de la voi...
in speranta ca se vor vindeca amantele...nu m-a deranjat nimic din ce ai scris tu, olguta.. si sunt convinsa ca cele scrise de tine nu erau exclusiv adresate mie...
dar pot sa am si eu parere, nu-i asa?
olguta12 spune:
Absolut, Alina-sint de acord cu tine 200%. Chiar nu disput faptul ca toti venim aici sa ne impartasim gandurile si parerile. Daca toate/toti am fi de acord 100%, atunci nu ar mai exista o "discutie".
Nu disput nici faptul ca totul ar putea fi o farsa- cel putin din partea amantelor, sau a unor persoane ce au postat aici.
DAR- ala e cel mai neimportant "detaliu". Si eu am sesizat(si sint sigura ca nu-s singura) ca "amantele noastre" posteaza foarte rar si cateodata chiar si "telegrafic".
Dar pt multe dintre noi, discutia asta a devenit cu totul altceva pe parcusul a 3 "capitole" si aproape 30,000 de "vizite".
Asa cum au spus si multe dintre fetele ce au postat la subiectul asta- daca ceea ce am scris noi aici, toate amintirile pe care le-am depanat, pot ajuta sau imputernici pe altcineva de pe forumul asta, cineva care poate nici nu a scris 2 cuvinte, a privit totul din umbra, atunci am realizat ceva.
Sa-ti spun sincer, as face pariu cu Ana si cu Natasha -chiar de-ar fi sa ne spuna noua ca s-au despartit de "iubiti" definitiv- ca in mai putin de o luna se vor intoarce la ei.
Dupa 2-3 ani intr-o relatie "clandestina", cand esti "prinsa bine", cand ti se drapeleaza tie steagul de "fraiera lui" si "puradeii" ce-i are acasa...daca ai continuat intr-o relatie atit de murdara si meschina atitia ani( si nu, nici virsta si nici lipsa de "experienta" a vietii NU SINT SCUZE!!!!), este aproape imposibil sa "dai cu piciorul" unei relatii atit de "frumoase"- in care el nu e decat miere si zahar, doar de gura unor tute pe un forum "oarecare". Poate in ceea ce le priveste pe Ana si pe Natasha ne luptam cu morile de vint. Dar sint multe alte fete/femei pe care toate "povestile" noastre ar putea sa le fie de ajutor. (mie una mi-au prins chiar bine, si asta a fost primul subiect care mi-a acordat sansa de a cunoaste multe dintre "DC-iste" mult mai bine; si pt asta am sa fiu mereu recunoscatoare "amantelor")
Nu stiu daca m-am explicat cum trebuie- sper totusi sa ma intelegi
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
a_alinta spune:
exact asta spuneam si eu mai devreme... ca am avut ocazia sa va cunosc mai bine...
cine are urechi de auzit..o sa auda...
a_alinta spune:
dar pentru ca suntem "virtuali" cine poate sa inteleaga..va intelege
dar eu cred ca e timpul sa le lasam si pe amante sa vorbeasca....
numai daca vor si daca sunt in stare
a_alinta spune:
pt.mine deja e prea tarziu..ma duc langa "galusca" mea ( si eu tot asa ii spun fetitei mele)
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ La 6 ani de la casatorie, la un bairam, l-a prins pe sotul ei cu mandra prietena in baie,(baia de la mansarda) ea in genunghi tinandu-se de WC el..traspirat tot cu pantalonii in vine.Casa era plina ochi de musafiri. |
Nemernicia situatiei este socanta !
La ce se preteaza unele femei...
Si, au ramas fericiti impreuna daca au calcat totul in picioare, inclusiv demnitatea lor de oameni ?
Lady J, te rog, astept un raspuns.
Adela99 spune:
Anna, io nu m-as muta din oras pentru ca el e obsedat. nu l-as lasa sa-mi infuentzeze viata inca o data. m-as hotari, da' m-as hotari! ca ori de cate ori ar veni si m-ar cauta si orice mi-ar spune si orice as simti pe moment sa spun: s-a terminat! si mi-as vedea de viatza mea asha cum e ea, fara el. pentru ca daca m-as muta doar pentru a scapa de el, dpmdv ar fi tot o relatie neterminata. as prefera sa fie terminata si punctul sa-l pun io prin hotararea mea pe care sa i-o aduc la cunostiintza de cate ori e nevoie, decat prin a fugi de el. probabil fuga ar fi necesara doar daca pe langa ca e obsedat e si pericolos fizic. io la al meu, de cate ori venea cu " te iubeeesc, nu pot trai fara tine " si io in gandul meu "dar nici io cu tine" :) ii spuneam: te autosugestionezi doar. si i-au luat cam sase luni sa-ntealaga.
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru revin in forta cu 2 situatii reale: Vio si Costica, prieteni buni cu parintii mei, copilul lor cel mare elevul meu. Ea era f sigura de dragostea lor, erau casatoriti de vreo 12 ani, au facut si al doilea copil. Mama gazduia asa, cam odata pe luna un fel de "club femina" adica veneau prietenele mamei la noi si se statea la barfa: tot ce misca: soti, prieteni, sefi, vecini, soacre. Si eu pe acolo, printre ele, mai servindu-le cu o gustarica, mai tragand cu urechea. Si o aud intr-una din serile femina, laudandu-se cu dragostea lui Costica, ba mai mult, pune mana pe celular si il suna pe om, asta la servici in tura de noapte si ii zice sa vina de urgenta la ea. Omu lasa tot, servici, locomotive, responsabilitate, vine intr-un suflet la fimeie ca sa...primeasca un sarut. Ei, si la vreo 2 ani de la isprava asta, deja copilul nu-mi mai era elev, aflu de la mama ca domn Costica a plecat cu alta, a lasat tot, si iubire si tot, casa, masini, tot, s-a dus cat a putu de repede la o tanti, cunostinta de familie, cu 15 ani mai mare decat Costica, cu cancer la san, dar care stia sa traiasca viata. Vio a fost distrusa, a incercat orice sa il aduca inapoi, dar Costica a venit inapoi la vreo alti 3 ani, numai ca cu picioarele inainte, ca a facut un cancer galopant si s-a stins la nici 40 de ani. a doua situatie, destul de cunoscuta in orasul de pe Dunare, de cei mai in varsta. Ea invatatoarea f buna, cautata de parinti, prestigiu, o doamna de nota 20. Nu o frumusete, dar compensa prin felul in care stia sa se imbrace, prin vorba deosebita. El, mare stab pe vremea lui Ceasca, cand se intampla si povestea. Om cunoscut si apreciat la nivele inalte. Ea afla ca are cancer la san. Se opereaza, face tratament. Pe vremea aia se stie ce sanse de supravietuire se dadea cancerului la san...nici una. Asa ca, doamna era inca la spital cand domnu si-a luat traista si s-a mutat la una mai tanara. mult mai tanara. Nu i-a pasat ce zic copii (mari, violonisti in filarmonicile europene). Nu i-a pasat de nimic, nici de faptul ca a fost oarecum retrogradat. Ce, aia oricum moare, de ce stea langa un hoit. Si uite ca trec vreo 3 ani, nu mai multi, doamna inv tot in viata, la catedra dar domnu moare subit (infarct sau stroke, nu-mi mai aduc aminte bine) si amanta, ca nu divortasera, (ca scorpia de nevasta nu avusese timp de tribunale din cauza tratamentelor) il aduce pe domnu mort la usa nevestei. Au venit copiii din strainataturi, doamna i-a facut o inmormantare decenta domnului si totul a devenit poveste. Ea a mai trait inca 25 de ani de la poveste. Ce era de facut? eu am zis ca asa ceva n-am sa fac....dar cine stie? |
Uau, ce mai situatie !
Nu stiu exact ce as face in atare caz : deci, el ma paraseste fiindca ma imbolnavesc de cancer si pleaca la amanta, dar moare in bratele ei. Ea, mi-l aduce la usa sa-l ingrop eu. Foarte avantajos pt persoana nr 3 .
Cred ca l-as inmormanta si as zice ca l-a rasplatit Dumnezeu pt faptele lui...