Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 22
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 dar sunt sigura ca as simti nevoia sa-i vorbesc poate pentru ultima data. |
de ce nu-i vorbesti tu ACUM pentru ultima data si sa-ti vezi de viata ta in continuare?
Anna23 spune:
N-ai sa ma crezi Conchita,dar nu pot!Am incercat de nu stiu cate ori,dar ma cauta ca un disperat.Degeaba imi inchid telefonul,degeaba imi iau ghemotocul de blanita in brate si ma "mut" la cine stie ce prietena...face ce face si ma gaseste si-n gaura de sarpe.Pentru moment prefer sa ma rezum la a pregati despartirea in cele mai mici detalii,deja l-am facut sa intre la idei ca as avea pe altcineva,din felul in care ma comport cu el in ultima vreme.Plus ca ma pregatesc sa ma mut in alt oras,fara ca el sa aiba habar de asta.In afara de mutarea in alt oras si a ma duce sa-i spun sotiei(lucru pe care nu-l voi face in veci),am incercat cam tot ce mi-a trecut prin minte si nimic...nu ma lasa si pace!Si sa stii ca am incercat si sa-i spun ca nu mai suport sa fiu a 5-a roata la caruta si ca mai bine ma lasa in pace si ne vedem fiecare de viata lui.Din nou,fara nici un rezultat.In afara de "te iubesc si nu pot trai fara tine" n-am obtinut nimic.De fapt stai,ca astea nu le pot pune la rezultate,astea's vorbe-n vant pe care le aud de fiecare data cand ii cer sa ne despartim...Oricum,cand o sa reusesc,o sa fac un topic nou "NU mai sunt amanta"
ciuf spune:
Alice, candva trasesem la imprimanta tot ce ai scris tu despre viata ta pentru a-mi incuraja o prietena de aici. Viata ei s-a derulat cam pe aceeasi muzica ca a ta.
L-a iubit pe sotul ei cu trup si suflet. El era mai tanar decat ea cu vreo 5-6 ani, blond, ochi albastri, dinti perfecti, foarte musculos, mai necopt la minte (as completa eu), dar care a facut-o pe ea sa se simta tanara, sa vada viata prin ochelari roz, sa nu mai fie inhibata. 6 ani de zile au dus o viata fericita. ea era cea care aducea banii, el era sportiv si se antrena din greu la Centrul Olimpic (a avut mari performante) si mai mergea si la colegiu.
Imediat dupa ce a terminat cu sportul (a fost prins cu droguri si l-au descalificat de la olimpiada) s-a angajat ca antrenor. Castiga bani cu caruta. Comparativ cu un medic aici. Deja isi faceau planuri de viitor, drumul parea a fi pavat frumos. Numai ca ... el a luat-o pe o carare dosnica, cu un anturaj indoielnic.
A inceput sa ia cocaina, consuma bauturi alcoolice, si primea cu pumnul steroizi de la medic . Toate combinate au distrus o frumusete de baiat.
A inceput sa o insele iar la sfarsit s-a ajuns la violenta. A suportat trei ani de zile, o gonea de acasa, dormea prin hoteluri sau la noi acasa (avand casa si fiind pe numele ei), ii punea pistolul la cap.
A ajuns la casa uneia din amantele lui. Tipa bine instarita, cu doi copii, sot avocat ... dar care isi dorea o jucarie mai tanara. A infruntat-o pe-aia, s-a luptat precum leoaica isi apara puii ... dar a urmat alta si alta, la care nu a mai putut face fata. Era prea mare presiunea pe capul ei, avea cu prea multi de luptat. Ea, singura, ratacita in coltul asta de lume. Nici macar parintii sau fratii lui nu erau de partea ei. Ea era NEBUNA. Sotul era deja pierdut. Se cufundase in atatea droguri ca ma mir cum isi mai facea treaba. Prietenii il impingeau sa dea divort de ea, ca e din alta cultura, de-aia nu merge relatia lor .
Ea il tot ierta. Ca ce sa-i faca, "e barbat si el". dadea vina pe ELE. "Ele i-au sarit in poala", medicamentele l-au schimbat. Tot spera ca ii va trece. Traia cu amintirile de cand era el bun cu ea.
In sfarsit, ea a renuntat la lupta, nu era zi de la Dzeu sa nu consume droguri, steroizi si bauturi. Cheltuia mii de dolari pe luna pentru un asa tratament. O tot amagea ca vrea sa isi refaca viata, ca se duce la dezintoxicare, povesti. Si ca in acea seara, dupa ce se va intalni cu baietii, va veni acasa sa fie cu ea. Numai ca ea nu l-a mai crezut, l-a urmarit, si l-a vazut intalnindu-se cu o alta in parcarea dintr-o comunitate de case. Si de aici a trantit-o pe jos, pumni in fata ... un martor a chemat politia si s-a deschis caz impotriva lui. Numai asa a avut puterea de a divorta. Altfel ar fi fost tarata si acum in mocirla asta.
Au terminat divortul, la cateva zile dupa ce a semnat hartiile (nu mai spun ca a ajuns la aproape $10,000 cu procesul) a primit telefon ca a murit in tmp ce manca pizza. Rezultatul autopsiei a fost consum de steroizi, alcool in sange si inecat cu mancare.
Prin ce trece prietena mea acum e ceva de neinchipuit. isi face procese de constiinta ca ea era singura care l-ar fi putut salva. Parintii lui nu i-au intins o mana, ea tot incerca sa le deschida ochii ca baiatul lor are o problema si o credeau nebuna pe ea. Ca si ea consuma droguri: bea cafea.
Toti prietenii lui o cauta sa ii spuna cat de mult a iubit-o el si ca vroia sa se intoarca la ea. este atat de confuza ca nu stiu cum o pot ajuta.
Fiind alaturi de ea in acest periplu si vazand transformarea unui print intr-o bestie am realizat cat de puternice sunt aceste nemernice droguri, cum ti se schimba rationamentul, comportamentul, ce impact au asupra unui corp tanar. In raportul medical, medicul a scris ca organele lui aveau varsta unei persoane de 60-70 ani, in asa hal erau de distruse. El a murit la 30 de ani.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 N-ai sa ma crezi Conchita,dar nu pot!Am incercat de nu stiu cate ori,dar ma cauta ca un disperat.Degeaba imi inchid telefonul,degeaba imi iau ghemotocul de blanita in brate si ma "mut" la cine stie ce prietena...face ce face si ma gaseste si-n gaura de sarpe.Pentru moment prefer sa ma rezum la a pregati despartirea in cele mai mici detalii,deja l-am facut sa intre la idei ca as avea pe altcineva,din felul in care ma comport cu el in ultima vreme.Plus ca ma pregatesc sa ma mut in alt oras,fara ca el sa aiba habar de asta.In afara de mutarea in alt oras si a ma duce sa-i spun sotiei(lucru pe care nu-l voi face in veci),am incercat cam tot ce mi-a trecut prin minte si nimic...nu ma lasa si pace!Si sa stii ca am incercat si sa-i spun ca nu mai suport sa fiu a 5-a roata la caruta si ca mai bine ma lasa in pace si ne vedem fiecare de viata lui.Din nou,fara nici un rezultat.In afara de "te iubesc si nu pot trai fara tine" n-am obtinut nimic.De fapt stai,ca astea nu le pot pune la rezultate,astea's vorbe-n vant pe care le aud de fiecare data cand ii cer sa ne despartim...Oricum,cand o sa reusesc,o sa fac un topic nou "NU mai sunt amanta" |
ba te cred, am povestit ca am avut si eu unul care a dormit pe pres veo doi ani jumate. cand a reusit sa ma desparta de printul nr. 2, s-a lasat pagubas, se razbunase, nu mai eram interesanta.
dar stiu un lucru: nu te poate avea inapoi cu forta. el poate sa te gaseasca si sa-ti faca declaratii cat doreste, dar si tu poti spune "nu" tot de-atatea ori. acum, cu insistenta asta a lui, mie deja imi suna periculoasa treaba. e chiar obsedat? in cazul asta, da, si eu m-as muta in alt oras, eventual as emigra.
tu trebuie sa te convingi pe tine prima oara ca daca nu divorteaza pe motiv de avere, averea lu peste e mai importanta decat oricine - copil, nevasta, amanta. dar asta oricum nu te intereseaza. pe tine trebuie sa te intereseze strict destinul tau, fa-ti loc pe lume in asa fel incat sa nu-ti fie rusine de tine si cand te vei uita in urma, sa nu ai de ce sa-ti plangi in pumni cu regret si rusine ca platesti pentru nechibzuinta de la tinerete. caci, ti-am mai spus, toate se platesc pe lumea asta...e pacat de Dumnezeu sa fii partasa la asemenea miselie. tu esti adulta, nevasta e adulta, el idem...dar copilul? vrei sa-l ai pe constiinta cat oi trai?
iti propun si tie un exercitiu de imaginatie, specialitatea mea :-)) imagineaza-ti ca tatal tau o inseala pe mama ta cu o pustoaica de varsta ta. indiferent cat ar iubi-o pe amanta, tu...in inima ta...ce-ar fi in inima ta, spune-mi? adica nu spune-mi, ci raspunde-ti tie...
a_alinta spune:
mai fetelor, numai eu vad cum isi schimba anna iubirile si idealurile dupa ce citeste ce a scris majoritatea!?
bine a zis , cine a zis, ca se schimba precum vanturile in pacific!
anna , ia de citeste ce ai scris pana acum ...
olguta12 spune:
Faptul ca Ana isi schimba parerea si deciziile de la un mesaj la altul, nu e ceva de neconceput. Dealtfel, nu a facut asta decat la inceputul discutiei... acum- daca citim cu atentie- postarile ei seamana mult cu cele ale Natashei- vreau sa ma despart de el, INCERC, nu stiu daca voi reusi. Este normal sa fie in cumpana, sa aiba sentimentele astea.
Nu cred ca trebuie blamata pt asta. Incearca. Cel putin e "mai cinstita" cu ea insasi. Isi recunoaste "vina"-daca-i pot spune asa- partea ei in relatia in care se afla cu un BARBAT INSURAT, si TATAL UNUI COPIL. De ce am scris asta cu litere de-o schioapa? Pt ca mai inainte de a fi "amant" este sot si tata. Bunica tot spunea "Amante-o mie-ca puricii pe-un caine, nevasta- UNA SINGURA".
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Adela P spune:
Doamne Alice cat am mai plans citinu-ti povestea . Desi sunt de mult inscrisa pe forum, nu stiu cum mi-a scapat cand o postasesi prima oara. Stiam asa franturi din diferite postari ca ai avut o viata zbuciumata dar nu stiam ca asa s-a terminat acel episod din viata ta. Esti o femeie puternica si un caracter deosebit. Sper ca acum si pe viitor sa fii fericita pentru ca o meriti din plin.
Yasmine, esti o lupatatoare si o invingatoare un exemplu pt orice femie care trece prin abuz. Si peste toate astea esti un om cu atat de mult bun simt cum rar intalnesti.
Ma inclin in fata voastra.
Adela P spune:
Ma bucur ca am intrat pe subiectul asta, admit ca n-am avut rabdare sa citesc capitolul 1 decat vreo doua pagini iar peste 2 am sarit complet dar uite ca am dat peste povestea lui Alice iar acum nu ma mai pot gandi la nimic altceva.