Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Happy ,

Am plans cand ti-am citit povestea.

Tu nu ai gresit cu nimic.

El a ales numai femei inferioare tie din toate punctele de vedere, deoarece el insusi devenise o bruta din cauza drogurilor. Devenise alta persoana.

Te admir pt puterea cu care ai trecut peste toate nenorocirile.

Sa fii fericita si sa te bucuri de viata, alaturi de fetitele tale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita
mah, n-ati inteles intrebarea! io nu ziceam ca daca ne-am simti tradate, ci daca ne-am schimba impresia despre minunata prietena, ca sa raspund la nelamuririle celor care se intreaba de ce atata "toleranta" fata de amante. nu e toleranta, e obiectivitate. sunt exact aceleasi persoane dinainte de potop, doar ca au potopul in palmares. adica daca erau ingerasi inainte, n-or fi devenit diavoli peste noapte, nu? si daca erau asa minunate, adica numai noi sa le iubim? sotu' n-are voie?

Daca prietena mea s-ar da la barbatul meu, evident ca mi-as schimba parerea fata de ea.

Ar deveni, in ochii mei, o ticaloasa fara scrupule, careia i-as raspunde in concordanta cu propriile sale fapte...

Mergi la inceput

Dupa ce am terminat de citit toate mesajele si am trimis raspunsuri, pot sa spun asa :

Nu stiam cata frustare stransesem in sufletul meu din cauza celor petrecute intre mine si sot in urma cu atatia ani. Credeam ca reusisem sa trec peste astea; doar avusesem discutii cu el pe tema relatiei sale cu acea femeie. Dar nu spusesem nimanui altcuiva.

Acum, dupa ce v-am povestit voua si am aflat atatea pareri, imi simt sufletul inseninat.

Ma bucur ca nu m-am repezit sa bag divort, fiindca, asa cum am mai scris, dupa atatia ani de casnicie, sotul meu, inca, imi arata ca ma iubeste .

Viata este minunata alaturi de iubitul meu care imi este sot.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Happy-in-TO mi-au dat lacrimile la povestea ta.. Doamne nu imi vine sa cred prin ce ai trecut.. nu stiu daca as fi avut taria ta!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
mah, n-ati inteles intrebarea! io nu ziceam ca daca ne-am simti tradate, ci daca ne-am schimba impresia despre minunata prietena, ca sa raspund la nelamuririle celor care se intreaba de ce atata "toleranta" fata de amante. nu e toleranta, e obiectivitate. sunt exact aceleasi persoane dinainte de potop, doar ca au potopul in palmares. adica daca erau ingerasi inainte, n-or fi devenit diavoli peste noapte, nu? si daca erau asa minunate, adica numai noi sa le iubim? sotu' n-are voie?

Daca prietena mea s-ar da la barbatul meu, evident ca mi-as schimba parerea fata de ea.

Ar deveni, in ochii mei, o ticaloasa fara scrupule, careia i-as raspunde in concordanta cu propriile sale fapte...

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

in scenariul meu, nu prietena se da la barbat, ci invers. caci ea e deosebit de minunata si daca eu o admir si-o iubesc, de ce ma mir ca si dansului ii starneste exact aceleasi sentimente? eu nu mi-as (/mi-am) schimbat parerea despre ea/ele, tot minunate le-am vazut. eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului. si aici nu vorbesc de mariaje stricate de amante, ci de...cum le zice? prietenii, iubirii, atat.

plus ca mentalitatea asta ca te definesc oamenii langa care stai e nitel cam burgheza pentru gusturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Happy - in - TO

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

in scenariul meu, nu prietena se da la barbat, ci invers. caci ea e deosebit de minunata si daca eu o admir si-o iubesc, de ce ma mir ca si dansului ii starneste exact aceleasi sentimente? eu nu mi-as (/mi-am) schimbat parerea despre ea/ele, tot minunate le-am vazut. eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului. si aici nu vorbesc de mariaje stricate de amante, ci de...cum le zice? prietenii, iubirii, atat.

plus ca mentalitatea asta ca te definesc oamenii langa care stai e nitel cam burgheza pentru gusturile mele.

Daca sotul meu s-ar da la prietena mea, ar fi dovada clara de respect si de iubire fata de mine .
L-ar lua aghiuta pe nenorocit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
Daca sotul meu s-ar da la prietena mea, ar fi dovada clara de respect si de iubire fata de mine .
L-ar lua aghiuta pe nenorocit.

well, nu mai conteaza. nu asta era intrebarea, de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Happy...m-ai facut sa plang , pana acum nu ti-am stiut povestea.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

conchita, intrebarea ta e taaare grea!!!!
24 de carate.

Am o parere despre prietena mea. Parerea asta include si calitatea morala. Daca s-a apucat sa bajbaie cu sotzu meu... apai nu prea mai e persoana dinainte.
Adica, da, ok, e la fel de frumoasa, cu idei bune, descurcareata (sa zicem ca asa ar fi o prietena buna de-a mea...) dar desteapta nu mai cred ca e, ce om destept face asa ceva... si morala iar nu mai cred ca e... si nici ca-i pasa de mine cum imi pasa mie de ea... nu crezi?

Daca cea mai buna prietena a ta s-ar apuca de shop lifting, ce-ai crede despre ea? Dar de droguri?
Poate ai incerca sa o ajuti.

Dar daca s-ar apuca de sotul tau.... ai mai incerca sa o ajuti? Nu?? pai ce prietena esti tu....

Mergi la inceput