Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ELIZA e frumoasa trici,am sa ii iau si eu Biancai dar in Romania ca acolo vom sta cam toata vara.Despre trezire ce sa zic eu nu cred ca este trezire pt.atentie caci o iau in brate si tot plange rau,tipa se zvarcoleste asa in brate.De mancat eu incerc sa ii dau laptic dar nu mananca neaparat depinde de cum a mancat in ziua respectiva.Daca mananca bine nu prea vrea asa,daca a mancat mai prost bea un bibe.Am sa intreb medicul aici pe miercuri caci mergem la vaccin,dar ma indoiesc ca ii va face vreo analiza,aici este alt sistem.Mai repede cand ajungem in Romania dupa Paste sa ii fac acolo ceva,dar sper ca va trece totul ca asa o tine cam de la ziua mamei care aici se sarbatoreste pe 22 martie.Pupici pt. Emma si mami

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat putin si bine-am facut c-am putut s-o admir pe Iulia - eleganta si cocheta
Dar nu-si smulge agrafa? Buburuza mea, imediat si le scoate si le baga in gura
Despre trici, eu zic ca, dak ii place sa stea in carut o sa stea si in trici; Adela insa, nu mai vrea decat pe jos, s-alerge.

Iar cu dentistul .... urmeaza marti episodul 2 (nu mai zic ca mie nu-mi prind anesteziile - ultima oara au fost doua - si-mi scoate nervul pe viu )

Chiar, Helene n-a intrat; sper sa fie totul ok

Inc-odata sanatate multa, Ceska; nu s-au mai ameliorat simptomele? Off!

Chiar, cam multe mamici 'active' lipsesc.

Na, ca plange; revin .... dak mai pot

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aurel_Cris, ce misto ca va petreceti vara in Ro. Tu mai ai maternitate? Cate luni e in Anglia maternitatea ?

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helooooooooooooo

missed me???

imi cer scuze ca am disparut asa ca magaru' in ceata dar n-am avut timp de nimic azi .. dimineata eva m-a trezit la 8.30, spalat, mancat, plecat in parc .. apoi am dat o fuga la un magazin sa iau un cadou ptr socrella (maine e ziua ei) si ptr un bb de 3 luni (cel nascut prematur) caci il boteaza duminica. apoi, la coafor .. rasfat pe bat .. epilat, manechiura, pedichura, vopsit, coafat .. tot tacamul .. apoi iara in parc cu eva, venit acasa .. baie, papa si somn .. deci sunt lesinata ..

laurici, roxanici, shose eva e bine .. cred ca mai mult s-a speriat ..

lala uff dintii astia .. pupam pletoselul.

eliza faina tricicleta. s-o stapaneasca sanatoasa.

nour m-am delectat cu printesa frumoasa! e o scumpa!

miutza ptiu .. ce desteapata e bebita blondina!

rox tin pumnii sa scapi repede de dentistul ala rau si urat!

shose hai ca sunteti pe calea cea buna cu mu-na-na ..

gatta petrecere frumoasa la campulung! Paste fericit, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

daca am omis pe cineva ... imi cer scuze!

stiti ce a papat eva in seara asta??? fasole batuta cu muraturi .. sper sa nu am vreo surpriz la noapte ..

am fugit!

noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Cristina stiu cum e ca si aici analize nu se fac decat foarte rar. Pe noi ne-au pus deja la paranoici ca am insistat sa-i faca analize si de sange si de kk pana acum. Din ce spui tu e clar ca o deranjeaza ceva .Daca crezi ca te ajuta sa-i determini sa se uite mai atent spune-le ca ai incercat orice sa o linistesti si ca nu merge, iar pe langa dinti pot fi si alte motive pentru care ea nu se linisteste.

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Nour, felicitari pt baietel! nu stiam nici eu sexul. am vazut poze cu Lulua, o frumusete de fetita! pare mare, are trasaturi f bine conturate si f frumoase. sa ne pui poze si cu burtica ta! sarcina usoara in continuare!
Shose, am vazut poze cu Pipe foarte cocheta si trendy. si ce frumos facea ea din mana din carut hihi
Ceska, sorry sorry sorry pt starea voastra ufff sper sa va treaca repede, e fff aiurea cand esti bolnava chiar daca e copilul sanatos, tot ti-e greu sa ai grija de el, dar daca mai e si el bolnavior...ufff sanatate multa si tie si lui Benji!

multumim frumos ca ati citit despre Maya, eu scrisesem asa, intr-o doara sa nu va imaginati ca stie ce inseamna cinci, sase si zece, doar le zice ca-i place cum suna cifrele astea. in rest, stie ce spune, la ce se refera cuvintele respective. stiu ca e una din caracteristicile zodiei sa fie vorbareti varsatorii asa ca ma asteptam
fetelor, voi i-ati scos pe clopotei cu hamul? sau ai vostri probabil ca nu mai au nevoie, merg de mult deja...
Maya merge prin casa bine (in sosete, pe care si le scoate uneori ca o incomodeaza, probabil si n-am covoare, doar gresie si parchet) insa afara e mai greu si nu prea are echilibru, mi-e teama tare de primele cazaturi si de aia nici n-am prea lasat-o sa mearga afara singura, doar de manute insa ma doare spatele cumplit cand o pun sa mearga asa, tinand-o eu de manute (nici in casa n-am plimbat-o de manute, s-a ridicat si a mers singurica atunci cand a vrut ea) si ma gandeam ca poate hamul acela e o solutie... are vreo contraindicatie oare? in afara faptului ca nu-mi place cum arata copiii cu ham, parca-s catelusi in lesa...

Gatta, drum bun si Paste fericit cu multa pace in suflet si-n casa! sa va intoarceti sanatosi!

noapte buna, zuzici si clopotei!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Aurel_Cris, ce misto ca va petreceti vara in Ro. Tu mai ai maternitate? Cate luni e in Anglia maternitatea ?

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Ehe eu nu am fost in concediu de maternitate aici ci in Romania
m-a pus sotul pe firma lui acolo.Aici am fost nevoita sa renunt la munca atunci cand m-am hotarat pt FIV in Romania pt ca in cazul meu lista de asteptare era 2 ani.Nu am vrut sa astept atat ca faceam 35 de ani, nu stiam reusesc sau nu,deci aveam de ales bani sau bebe.Am ales fireste copilul la ce imi foloseau bani daca nu aveam pt cine sa ii cheltui.Reusisem aici o IA dar din pacate sarcina sa oprit in evolutie,asa ca in vara lui 2005 am renuntat la munca mea si am facut naveta intre Romania si Anglia.Am tinut doar contabilitatea la firma sotului caci nimeni nu ma tinea pe mine la munca cu pauze asa lungi.Au urmat 2 ani de tratamente si frustari,a fost tare greu.In 2007 am reusit cu FIV dar am avut o sarcina dificila in sensul ca al meu col nu a avut placerea sa se inchida.Deci am stat la pat cu cerclaj si cu tratament deci no job.Ce sa zic am avut norocul ca ne-am permis toate astea,sotul meu a lucrat non stop pt.asta.Acum Bia este cam mica sa o dau la cresa si ce as castiga eu i-as da acolo.Este tare scump zau,ar veni cam 6 lire pe ora sa platesc daca am noroc sa gasesc cu pretul asta.Sa platesc 60-70 de lire pe zi nu se merita sa merg la lucru,caci nu am pe nimeni sa vina sa stea cu ea non-stop.Oricum pana la 2 ani sotul meu a zis ca nu are rost sa ma duc la munca,dupa aceea o vom da la cresa pentru a se socializa,juca cu copii.Asa ca ne mai permitem o vara in Romania.
Ma gandeam la tine cand ai zis ca Patricia este la bunici,cred ca iti este tare greu.Eu voi fi nevoita sa o las vreo luna la tara sa plec pana in Italia cu niste treaba si numai gandindu-ma ma apuca plansul.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska sanatate multa la voi acolo. Benji mic.

Miutza eu n-am folosit hamul de mai mult de 2-3 ori nici la Andrei, nici la Marc...lor nu prea le-a placut. Cand s-au tinut pe picioare au mers si gata, cu tot cu cazaturi...asta e. Nici cocosata nu am stat sa-i duc de manutze nu-mi aduc aminte sa-i fi dus prea mult.

Pe mine ma lasa nervii...dupa ce azi Andrei a mancat oarecum binisor, in seara asta iar mi-a azvarlit bibele cu lapte si s-a culcat cu stomacul gol

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

ELIZA o sa insist dar sigur o sa zica sa mai asteptam putin,daca nu e ok sapt.viitoare revino si vb.Asa ca tot acasa o sa fac ceva ca nu mai este mult asa pana pe 27,nu am putere sa ma enervez si cu astia.Daca nu veneam in Romania nu-i lasam asa fi sigura,dar pana ii fac ei analizele.....
MIUTZA exact asa m-am gandit si eu la ham,il aveam cumparat dar am renuntat deocamdata.Afara am lasat-o mai mult pe iarba in gradina sa nu se loveasca rau cand pica,nici ea nu merge excelent afara.In casa a inceput sa fuga nu avem probleme,mai ales cand pune mana pe ceva si eu o cert.Nici mie nu-mi place hamul dar o sa il folosesc daca simt ca este necesar.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata!
sunt prima?! Asa ceva nu mi s-a mai intamplat!
Pai atunci poftiti la

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput