Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am vazut niste pozici care mi'au mers la suflet.
Ema mamica minunata cu baietel Milan super activ, pe piciorusele lui, independent si o burtica . Tatic de Milan tare grijuliu, petrecere aniversara si un somnoros in scaunelul din masina in falcutzele caruia m'as infige rau de tot.
mamik, Milan si burtik!

Ce dor imi era de niste placintele!
Laurici sa ai vacantza frumoasa in Grecia, sa petreci timp frumos cu soacra si sa se distreze cei mici.
Despre trici ce sa zic, nu are bara de protectie, doar o centura. Nu o fi deajuns?

Ginette, zici ca dau banii degeaba pe trici? Mie imi mai convine inca in carutz, acum nu stiu ei cum i'ar placea.
Buburuza mica.

Nour, la cat mai multe saptamani....dar nu mai multe de 40 ca devine frustrant. Wow cum trece timpul: in primul rand Lulua e o brunetica frumoasa foc iar cu piscinuta va invidiez. Abia astept sa vina vara si la noi.
In al2lea rand...wow cat de repede iti trece odiseea celor 40.

si hai mai des pe la noi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Despre noi sa va zic acum,
cu Mu-na-na'ul ma tzin pe pozitie, luni l'am pus o data si de atunci am ascuns laptopurile la bucatarie unde nu are acces.
Dar ieri la mama, dupa amiaza, a venit matuse'mea cu filmuletul de la ziua ei (altul decta mu na na, dar acelasi gen) si era asa fericita, ridica mainile sa danseze, dadea din fund si striga u-su, u-su (ursul, adica) si a plans iar cand nu au vrut bunicii sa dea replay.
Il cere in fiecare zi,.....dar intr'o saptamana l'a primit doar odata.
Oare cand o sa uite?
Noaptea trecuta s'a trezit la 2 plangand de dintzi cred (ca'i mai iese unul) si nas infundat putzin, a plans ce'a plans, am luat'o in brate, i'am cantat, am pus'o la noi in pat si ce credetzi ca voia? Iar mu-na-na.
A devenit cosmarul meu filmuletul respectiv.
A adormit pana la urma pe la 3 dupa o doza de nurofen, caci imi era teama sa nu o ia mucisorii sau raceala. Plus laptic (la ora 3!!!!)
Azi e vesela si nasul e curat.

Pe afara prin parculet e cu ochii numai dupa copii....le zice be-be si la aia mai mari de 3,4 ani.

Io am fost si eu cu dentistul, asa ca Ginette te inteleg perfect. Am scos un nerv si trebuie s amerg sa imi puna plomba vineri sau luni. Sunt fricoasa rau, transpir pe scaunul ala de zici ca am facut dus. Noroc ca doc e cumnata'mea si ma iubeste tare, altcineva cred ca nu ma suporta. In plus...daca nu's in pasa buna si ma ia frica...sun si nu ma duc la programare. Cine m'ar mai suporta oare????

Ceska si sanatate multa la amandoi...pfuu...cum v'a lovit pe amandoi nebunia asta de entero si mucii???

Gatta paste fericit de acum si sa va simtiti bine la ai tai.

Vreau sa pun niste pozici de ieri din parc, sper sa si reusesc, daca nu, pe diseara.

Miriiiii, Cretzulinaaaaaa unde sunteti fetelor? Miss u much.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gatta, Shose,
suntem rupti si eu si asta mic! Noi impartim totul, ne iubim mult de tot! Mi-ar fi prins mai bine sa le facem pe rand dar macar trecem prin greu impreuna.

Intrebai de Miri, Shose?
Sper ca nu se supara ca va dau vesti eu, e si ea cam in aceeasi oala cu noi, enterocolicosii de pe frontul de vest. Bruno cred ca aproape a scapat, Sacha mai are si o eruptie de piele (varicela? nu am retinut). Pe Miri a prins-o rau de tot. Trimiteti si lor un gand bun sa treaca repede peste hop!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LAURADvacanta placuta in Grecia.Bianca se trezeste ziua mai nou plangand rau,efectiv nu stiu de ce banuiesc dintisori.Ziua doarme cam 2 ore dupa amiaza caci noaptea este de neimaginat.O pun in patut la 9,30 adormita si pana ma pregatesc eu de dormit ea este deja la prima trezire.Asa ma tine toata noaptea doar adorm si ea se trezeste,e mai rau ca niciodata parca.Am luat-o si cu mine in pat nimic,aceeasi poveste,m-as duce la dr. de familie dar sigur imi va zice ca e de la dinti.Oricum miercuri merg la vaccin si le spun atunci.
GINNETTEuf dentistul va trebui sa il vizitez si eu curand,noroc ca nu imi este frica.M-as obisnui si eu cu ideea unei treziri pe noapte dar de la 4-5 in sus e dezastru deja.
CESKA multa sanatate tie si puiului tau.
ROLI am uitat sa te felicit pt apartament,sa il stapaniti sanatosi.
ELLE imi pare rau ca Evita a facut buf te cred ca te-ai speriat rau.
NOUR uau deja 24 de sapt. ce trece timpul,Lulua este frumoasa foc,cat despre vreme ce sa zic iti dau eu un pic de ploaie in schimb la ceva soare.
GATTA iti doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Gatta, Shose,
suntem rupti si eu si asta mic! Noi impartim totul, ne iubim mult de tot! Mi-ar fi prins mai bine sa le facem pe rand dar macar trecem prin greu impreuna.

Intrebai de Miri, Shose?
Sper ca nu se supara ca va dau vesti eu, e si ea cam in aceeasi oala cu noi, enterocolicosii de pe frontul de vest. Bruno cred ca aproape a scapat, Sacha mai are si o eruptie de piele (varicela? nu am retinut). Pe Miri a prins-o rau de tot. Trimiteti si lor un gand bun sa treaca repede peste hop!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska trimite tu gandurile noastre bune, imbratisari si sanatate pentru Miri si puiutii nostri scumpi.
Chiar ca tu si Benji va iubiti prea tare si sunteti de nedespartit...dara macar entero trebuia sa o lasati de'o parte.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

AurelCris te inteleg perfect. Si eu am avut prin ianuarie o perioada in care cum ma puneam la somn cum se trezea Iulia sa mai planga de dinti. Odata cu incisivii de sus am scapat. Sper sa nu mai dureze mult nici la voi ca e chinuitoare rau situatia.
frumusica si nopti cat mai bune va doresc.

http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=156
pozele de ieri

kiss all

Am dus'o pe Iulia la mama pe la 3 si ceva ca sa calc si m'a sunat ca plange dupa mine. Mi s'a mai intamplat si we trecut...nu stiu ce ma fac daca nu o sa mai vrea sa stea la bunici. Acum ma duc sa o iau ca am auzit'o in tel cum ma striga ma-mii....ma-miii

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

AurelCris te inteleg perfect. Si eu am avut prin ianuarie o perioada in care cum ma puneam la somn cum se trezea Iulia sa mai planga de dinti. Odata cu incisivii de sus am scapat. Sper sa nu mai dureze mult nici la voi ca e chinuitoare rau situatia.
frumusica si nopti cat mai bune va doresc.

http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=156
pozele de ieri

kiss all

Am dus'o pe Iulia la mama pe la 3 si ceva ca sa calc si m'a sunat ca plange dupa mine. Mi s'a mai intamplat si we trecut...nu stiu ce ma fac daca nu o sa mai vrea sa stea la bunici. Acum ma duc sa o iau ca am auzit'o in tel cum ma striga ma-mii....ma-miii

Povestea Nasterii

Ce frumusica ai tu acolo,frumoase pozici.
Sper ca se va ameliora situatia,deja ma speriam credeam ca e alceva dar daca si Pipe a patit m-am mai linistit.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna ziua, zuze dragi.

Ma bucur ca am putut fi de folos si v-am adus un zambet pe fata.Dupa conversatie, dupa ce m-am calmat, am ras si eu. Dar cand am sunat, in momentul acela, frustrarea crestea cu fiecare raspuns, cum ca nu stie cine este Andrew.

Simona... pupici multi si dragi.Am vazut si eu pozicile cu cei 3 muschetari... sunt adorabile.Pup eu frumosii mici.Cat despre venit in vara, nu cred ca-s sanse. E mult prea scump si... nu stam asa bine cu finantele anul asta. Ne-ar trebui in jur de 5.000$, asa ca zicem pas deocamdata ...desi, ma seaca dorul de tara.

Vera (sper ca am retinut bine)... baby shower e o mica petrecere, de obicei organizata de o prietena de-a gravidutei, unde... tot de obicei vin doar fete/femei cu cadouri pentru viitoarea mama si bebelus.De obicei mama se inregistreaza pe vreun website sau la un anume magazin cu anumite produse ce si le-ar dori ... iar invitatii fie merg si cumpara de-acolo,fie... isi fac o idee si iau din alte parti.
La petrecere, mama e in centrul atentiei, desface cadouri, iar organizatoarea...in cazul de fata eu.... trebuie sa aiba grija de invitati si de tot ce tine de bunul mers al petrecerii.
Se pregatesc finger foods... se organizeaza mici jocuri (gen... strivit ciocolata pe un diaper...si dat la invitati sa miroasa si sa recunoasca ciocolata ; dat bilete la toti cei care aduc un pachet de diapers si la sfarsit se trage un bilet castigator;etc)....
Cam asta e un baby shower. Cam aceeasi idee ca la bridal shower, unde se dau cadouri de nunta.
Baby shower-ul nostru va fi insa un pic diferit, caci... e o party 2 in 1.... caci la 2 zile dupa petrecere, sotul viitoarei mamici pleaca in Iraq.

Ceska insanatosire grabnica, scumpa...atat tie cat si lui Benji.

Miri, la fel si voua... insanatosire grabnica si... te-asteptam pe-aici cu vesti.

Ellenuta, pup eu Evita mica si scumpa si frumoasa, care a facut buba. Si... sincer, eu sunt cam impulsiva sic red ca-l plesneam pe piciu' ala....sau ii ziceam vreo doua asa, de la obraz bunicii.

Roli felicitari pt apartament.Sa petreceti clipe de neuitat in el.

Mai vroiam sa mai zic ceva, dar....am uitat.

Pupici la zuzici si burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bine v-am regasit! Nu ati mai fost asa harnicute la scris, asa ca am recuperat repede.
Cristina Bianca se trezeste noaptea si vrea apa/mancare sau doar companie? Si noi am avut niste luni in care a inceput cu 2 treziri apoi ajunsese la 6-7 de eu nu mai dormeam deloc gandindu-ma ca la ce bun ca oricum se trezeste imediat. Apoi am zis ca nu se mai poate si in loc sa ma duc eu se ducea sotul. Prima noapte a protestat cu plansete , tipete , apoi s-a linistit si din decembrie doarme snur de la 8-8:30 la 7:30-8 dimineata. E bine sa intrebi si medicul poate ca o doare ceva, eventual analize de scaun pentru paraziti, poate o urechiusa buclucasa.
Shose m-am distrat cu povestea voastra cu "mu-na-na" dar vad ca pentru tine nu mai e asa funny. Mai tarziu or sa faca fixatie pentru un desen animat sau o poveste, dar nu trebuie sa ne sperie asta. Am vazut si pozele cu domnisoara Iulia cea frumusica.

S-a facut in sfarsit mai cald si aici(a se citi nu mai ploua).
Emma sta pe afara destul de mult si e innebunita dupa cainii din parc. Toti trebuie alintati, trasi de urechi,lasati sa o linga pe manute, etc. Catelul vecinei deja o ocoleste.
Acum e in plina eruptie de canini . E agitata, nervoasa, tipa, te cearta...ieri am fost sa cumparam un cadou pentru o fetita si s-a trantit pe jos in magazin pentru ca nu i-am dat voie sa darame niste cutii. Prevad ca o sa restrangem vizitele la magazine cu ea. Si daca tot a fost asa "cuminte" i-am luat tricicleta: http://www.littletikes.com/toys/3-in-1-smart-trike.aspx
Am vazut-o in parc la un copil si parea incantata, dar pe a ei nu am incercat-o inca. O sa va spun daca a avut succes sau am returnat-o.

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aurel si Eliza pt complimente.
Hehe, asa radeam si eu la inceput cu mu-na-na-ul...dar uite ca am dat de naiba pe parcurs.
M'am gandit intr'o zi sa cer o consultatie asa online la Monica Doc. Ufff...
Eliza e frumoasa foc trici a voastra si sper s anu o returnati, sa fie un succes.

Honey cautat din urma si citit patzania ta de la telefon. Si ma gandeam chiar ce ai simtit cand te intrebau.... care Andrew.

Io am scos Pipetul la plimbare si la cumparaturi ca a batut vantul rau de tot la noi. Am inceput sa pun accent mai mult pe plimbarile de seara, sa o obosesc sa doarma cum ajunge acasa. Am ajuns la 9 si acum doarme deja.
Voi ce facetzi? Niciun semn la forumeala?
Cred ca e devina si vremea frumoasa, dar si curatenia de Paste.

Chiar asa Mamica Elle nu a intrat azi?
Si ca tot am vorbit de Doc, dau strigarea supa ea ca imi e dor si de mami si de Dl Inginer.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput