Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 12
georgetani spune:
biiiiiiiiiizzzzzzzzzzz
da gagici stimularea o voi incepe saptamana viitoare, pe 16(joia viitoare)merg iar la cluj sa-i vad ochii lui Micu si sa-mi spuna ca totul e bine si sai dau batuta mai departe.![]()
Naida ai grija de tine- sa fii sanatoasa ca sa o poti ajuta pe mamicuta ta si noi toate suntem alaturi de tine
Bruniiii mai asteptam mult sa ne spui cum ti-au iesit analizele(bineinteles ca bune-nu are cum sa fie altfel)
MADDUUUUTZ tu pe unde mai bintui, chiar nu-ti mai plac de loc ochisorii nostri? ai divortat de noi?-spre binele tau sper ca nu ,ca altfel....
georgetani spune:
dragutele mele mie trebuie sa-mi vina cm si am niste dureri de cap... am voie sa iau ceva sa-mi treaca?

mara72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgetani dragutele mele mie trebuie sa-mi vina cm si am niste dureri de cap... am voie sa iau ceva sa-mi treaca? ![]() ![]() |
da, poti lua eventual un algocalmin, eu l-am intrebat pe micu dupa punctie daca pot lua vreun calmant si mi-a zis ca da, indicindu-mi algocalminul.
denissa_k1 spune:
mara, da-mi si mie te rog niste detalii in legatura cu concediul ales de tine pe ruta asta....ungaria.croatia...de mult timp imi propusesem sa mergem in Croatia....si nu am mai ajuns..din diverse motive...am inteles oricum ca e o tara frumoasa si merita efortul...
Detalii- m-ar interesa..nr zile,...stagiu in fiecare locatie...transport..cazare(stele...ce e inclus in pret)..si binenteles pretul...la traseul asta ales de tine..
mara72 spune:
denisa eventual sa iti activezi pm ca sa nu fim off topic si sa pot sa iti dau mai multe detalii.In mare cam asta ar fi:
- 7 nopti in austria cu mic dejun la o pensiune de 3*, cu rezervare facuta direct pe situl lor-380 Eu
-9 nopti in croatia fara masa apartament 4*, rezervat pe net 530 Eu
-2 nopti in budapesta hotel 3* cu mic dejun 120 Eu.Ar mai fi 2 nopti pe drum, una in ungaria alta in croatia, aici mi-am facut de asemenea rezervari la hotel, cam 50 euro/noapte, daca mai cautam cred ca gaseam si mai ieftin, plus drumul cam 300-400 euro.La asta mai adaug mincarea, noi umblam mai mult si prefer sa nu fiu legat de masa la restaurant, in austria am inteles ca e rezonabilpretul la mincare, in croatia avem bucatarie si o sa mai gatim noi, asa iesim mai ieftin. Noi vom merge in luna iulie, de pe la inceput.Croatia ti-o recomand cu caldura, eu am fost si anul trecut, e bestiala daca iti place sa umbli, daca iti plac zonele mai salbatice, are multe parcuri nationale super, sunt multe de vazut.Trimite/mi pe pm eventuial adresa de mail si iti pot trimite si poze, ca nu stiu sa le postez aici, e prea greu pt mintea mea
brunadria spune:
io ma uit ca boul la poarta noua , la analizele astea , nu inteleg nimic ....
la concluzie ,scrie la imunologie: pacienta este consideranta fara imunitate, refacerea analizelor in 3_4 saptamani...
la valori offff sunt f anapoda nici intr una nu ma incadrez..
alta concluzie : absenta anticorpi...
fsh-6,5
lh-5,3
estradiol 336,17 pmol/l
dupa cum vad eu tabelul aici fsh si lh ar fi ok , dar estradiol nu stiu ce sa zic!!!
va pricepeti careva???
turqoise spune:
off bruni, eu chiar nu vreau sa-mi dau cu parerea ca nu ma prea pricep, sper sa apara repede fetele ca sa le dam de capat impreuna.dar daca ti-au zis sa le repeti in 3-4 sapt. inseamna ca nu sunt intocmai concludente.unde ai de gand sa le repeti??in franta sau romania?sper sa fie o greseala si sa ai o surpiza super si sa fie toate in grafic.
brunadria spune:
turqoise,in franta le am facut...dar dupa cum vad si eu nu sunt tocmai ok...o sa incerc maine sa merg la doctor sa vad ce zice si el...sper sa ma primeasca ,ca programarile aici se fac peste o luna...
daca nu las totul balta , si reincep peste 2 luni , oricum merg in romania si nu mai reusesc sa le repet la 4 saptamani ...
maddutule ajutor!!!!!hai ca stiu ca tu te pricepi