Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

kry - mult-am de raspuns, fie cu noroc drumul tau in Austria, te asteptam cu noutati.
uratica - ce sa zic, eu am avut o greutate si cand am ramas gravi, si mananc ca o nebuna,tremur daca mi-e foame.Da, mi-a crescut burta,nu exagerat, maine incep a 10-a saptamana.
brunadria - merci de incurajari,sper sa va iasa analizele.
daca mai aflati ceva, va astept cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

..bruni..hai sa tacem din gura ca poate ne-o incasam de la fete si ptr ca lenevim toata ziulica!in timp ce ele muncesc!
au mi-am facut o cafea doar..si mi-am facut un sandwich cu paine si orez!sa nu radeti dar mi-a fost lene pana sa si incalzesc orezul..asa ca l-am facut sandwich!si atat am facut pe ziua de azi!
si acu trebe sa vina intrusu..si o sa sar direct pe el sa prestez!ca doar is odihnita tare!
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!
sincer nu am nimic cu dr micu,sant convinsa ca stie ceea ce face si ca este un medic bun,dar.....pacienta care a murit era sotia fostului coleg de facultate a lui micu,(venisera nu stiu din ce oras special la cluj la micu)iar pacienta a murit pt ca bebele avea 4800 kg iar micu nu i-a facut la timp cezariana,a avut ruptura de uter care este f f f grav,nu au avut in clinica adrenalina,samd...probabil din cauza ca stamatian aproba f f f greu cezarienele.deci va d-ati seama ca cineva e de vina,dar cine?pacienta avea 36 de ani si era la a 2 a sarcina.
eu sincer am aflat din surse sigure,de la gine 1 si de la stanca.....
acum nu vreau sa aruncati cu rosii in mine,cred totusi ca micu e un dr bun,dar am o prietena care a facut 5 inseminari cu el,din cate am inteles,nu prea le da mare importanta IA -urilor,doar pe FIV se concentreaza,ma rog acolo e castigul mare,si faptul ca te cheama de la clinica la cabinet privat pt eco sau consult sau ma rog,iar nu e ok,pt ca in strainatate asa ceva nu e voie,sotul meu a lucrat 15 ani in germania ca medic si stiu ce vorbesc.

Mergi la inceput

nu vreau sa ma intelegeti gresit ,din cate am inteles sant multe reusite la cluj,echipa e super,unii dr chiar isi d-au silinta altii nu ,asta e pana la urma trebuie sa intelegem ca traim in Romania si ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!

Mergi la inceput

mara-si eu sunt fan hrean!!!il manc pe paine!!si nu e rea ideea ta cu agentia de turism!!cand o deschizi nu uita sa ne dai telefon la toate-poate deschidem filiale in toate orasele tarii!si vorba ta..intre timp bagam si fiv-ul norocos!
julia-si eu vreau burtica ca a ta!
hmm..fetele cam aiurea cu criza asta..ne da la toti crize!
eu mi-am depus cv-ul la antena 1 de aici din brasov..sa vedem ce-o sa iasa!dar interviul e abia in mai..asa ca..astept!sper ca am facut cu ochiul in poza!ca asta era o conditie!sa trimiti si poza!!sper sa le fi placut moaca mea!ca alta n-am!!oricum pana atunci mai vad ce si cum..insa..intrusu deocamdata lucreaza dar salariul tot di decembrie nu i l-au dat..si finantele mele se tot duc usor usor..asa ca..e cazul sa imi caut eu de lucru!sper sa gasesc mai repede-ca am mai multe posibilitati..tin eu contabilitate si acasa..insa vreau sa zic ca din 12 firme cate am avut..am ramas cu 4-restul au dat faliment!!asa ca e cazul sa ma reorientez!
daca nu..ma duc bona la criadema!si fata in casa la bruni!si o ajut si pe turqoise cu cele 2 locuri de munca!!si mara daca vrei vin si te ajut sa deschizi agentia de turism!
ce ziceti fetelor,ma primiti???
si chiar asa..incepem sa ne ingrijoram-maddutzule esti ok??hai da un semn de viata!!

Mergi la inceput

anamy-ai si tu dreptate intr-un fel!nu zic nu..dar e ceva normal!daca tu din fiv-uri ai castiga mai mult,nu te-ai orienta catre ele??acum sa fim cinstiti-nu ai cum sa ai alta mentalitate in romania!
cat despre chematul la cabinete particulare-nu cred ca vrei sa stii cum e in brasov si in bucuresti!!sincer!!mie mi s-a parut atat de ciudat totul la cluj..si in sensul bun!!eu cred ca faceam n fiv-uri cu banii dati pe consultatii la cabinete particulare din brasov si bucuresti!
si nu cred ca e cineva atat de insensibil incat sa lase pe cineva cu buna stiinta sa moara...sau sa nu faca tot posibilul!!acum..exact ce ziceam-medicina e ca o loterie-nu ai de unde sa stii cum reactioneaza corpul uman!!din pacate ptr tipa respectiva a fost fatal..dar asa cu ziceau si fetele mai inainte-cred ca a fost fatal si ptr dr micu in egala masura!!e greu sa traiesti cu asa ceva pe constiinta chiar daca nu ai facut-o intentionat!si scuza-ma greseala nu e doar a lui-din punctul meu de vedere..orice dr putea sa ia atitudine in momentul ala!nu lasi un om sa moara..doar ptr ca esti pacientul altuia care venea cine stie de unde!!
nu vreau sa iau apararea nimanui!insa..nu cred ca dr micu este asa cum se povesteste pe celalalt forum!e exagerat!intradevar ce s-a intamplat e o drama!o tragedie!!insa....

Mergi la inceput

si asta e pacatul nostru-ca traim in romania!
anamy-tu cum mai esti??prestasi natural??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ai pm

Mergi la inceput

uratica te cred,nu contest ca in brasov e cum e si in buc e mai rau.

cred ca pt micu e destul de greu,mai ales ca era sotia colegului lui,deci erau cunostinte.
eu am prestat cand a trebuit,acum astept sa vad daca imi vine CM si apoi ma apuc iar de treaba,voi face din nou IA.
tu esti in perioada fertila sa inteleg,atunci d-ai bataie poate ies 2 nu unul!!!succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetele , eu ma duc dupa rezultate..

Mergi la inceput