Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 13
brunadria spune:
turqoise doamne da sa fie bine si pentru tine..
mai fetelor ,mi e pana inainte de fiv toate analizele mi au iesit mereu foarte bine , de atunci numai probleme..si rezultate proaste !!
totusi ma bucur ca pap e ok ...sper sa nu fie mare problema cu rezultatele astea...dar o sa fac tot posibilul sa sun maine la spital sa vad poate ma primeste doctorul..
analizele intrusului sunt gata doar vineri..sper macar a lui sa fie ok..
kry spune:
Brunadria, FSH si LH sunt ok, chiar f bune, si astea sunt baza la fiv. Estradiolul la mine in analize zice ca e intre valori normale in faza foliculara:18-147pg/ml. La tine pe rezultatele analizelor nu este si un interval de referinta , ca sa-ti dai seama daca sunt sau nu in grafic?
nu te ingrijora ca poate nu ai interpretat tu bine
brunadria spune:
mda nu m am rabdat si am sunat la laborator 
estradiolul este in limitele valorilor(in faza foliculara) e cuprins in 12,5-166...
deci eu am 91,6pg/ml
mai ramane o problema imunologia
bendeljulia spune:
buna fetele!
M-am saturat de smotruiala, il las pe sot sa faca.
anamy - merci ptr. detalii, imi pare rau pentru doamna respectiva.
Nu stiu cum a fost cu alte paciente, dar daca m-am dus la spital, acolo imi facea eco, daca la cabinet, acolo bineinteles. De obicei iese si la spital, si intreaba cine a venit ptr eco. Doar ca eu nu prea ma pot duce dimi la spital. Eu am fost ziua urmatoare la el, nu s-a comportat altfel decat de obicei.
Fetelor, eu nu inteleg un lucru, de ce da acordul asa greu Stamatian ptr. cezariana? Nu e asta primul caz pe care il aud,nu inteleg de ce chinuie femeile atata.
va pup fetele.
8+
uratica spune:
buna seara fetele!
bruni ai pm!!si stai linistita,nu te alarma ca esti bine!
hmm..despre concediu-si despre calatorii-mie imi place ff tare slovenia!!ati putea sa ramaneti mai mult si acolo!e superba iar oamneii sunt super draguti si primitori!!
turqoise-tu in loc sa prestezi,te duci la dr?oricum bafta la analize!!sa-ti iasa ff bine!
anamy-
hai aga o fotomodeala luna asta!
kry-
si..sa intri mai des..imi place siguranta pe care o emani cand intri!!imi dai un sentiment de tarie si siguranta!!imi place ff tare chestia asta!!!!!!!
e ceea ce-mi lipseste mie ca sa incep fiv-ul!
mara-hmm si eu as rea sa colind dar nu am cu cine!ca intrusu meu oboseste dupa 2 metri pe care ii face!cum a fost in seara asta!!si imediat zice-mai bine mergeam cu masina!de parca l-a fatat masa in masina!
denisule-
maduttzule-unde umbli mai carliontato!!da un semn sa te stim bine!!
georgie-bafta albinuta noastra frumoasa si dragalasa!!te asteptam in curand cu cofragul!
restul fetelor-va
pe toate!
si..noapte buna!!ma duc la nani..de fapt la jocul cu 
..rusinica..stiti voi ce!
![]()
Lilicica spune:
Eu acum mi-am terminat toata curatenia de primavara, asa ca astept "iepurasul" sa vina sa vada ca toate stralucesc de curatenie si poate se indura de mine si-mi lasa acolo un cadouas cat de mic (sa fie cu ochisori daca se poate)
.
De abia am reusit sa citesc cat a-ti scris, se umplu paginile foarte rapid, incat Uratica v-a fi nevoita curand sa deschida un nou capitol.
Mara, a-ti ales un traseu minunat de vacanta, vad ca vrei sa inspectezi bine Austria, daca a-ti rezervat 7 zile numai acolo, o sa-ti placa mult si probabil o sa te decizi sa faci FIv acolo.
Noi anul acesta mergem in concediu la sfarsitul lui Iulie inceputul lui august, vizitam Roma vreo 3 zile, apoi mergem sa vedem Turnul din Pisa, ne oprim la Vinariile Toscane, la soare si la mare in Cesenatico vreo 7 zile, in Venetia 1 zi, in Viena 1zi sau 2, si daca ne mai tin buzunarele ne oprim si in Budapesta vreo 2 zile![]()
.
Iar intre timp pana atunci mai bag o inseminare sau 2, depinde cate o sa fie posibil sa fac, cum v-a reactiona corpul meu la stimulari.
Kry ma bucur ca ti-au iesit bune analizele, si Bruni si ptr tine va fi ok cu siguranta.
Va
si va doresc o seara faina.
Ennni spune:

bendeljulia si eu am nascut cu dr. Micu in februarie, l-am sunat si a venit de acasa la ora 5 dimineata, deci nu-ti face probleme ca daca esti pacienta lui, vine la orice ora. Iar referitor la consultatii, cu mine s-a comportat la fel si la spital si la cabinetul particular. Mai mult, la cabinet am mers foarte tarziu (aveam deja vreo 12-14 saptamani) si atunci la insistentele mele, ca dr. ma tot chema la spital la eco, insa eu am insistat ca mi-e mai convenabil sa merg la consultatii dupa amiaza si-atunci a zis ok, daca vreau eu neaparat, sa-mi fac programare si sa merg la cabinetul privat.
Hmmm, fetelor, voi vorbiti de concedii, trasee .... noi anul acesta cred ca nu vom merge nicaieri, stam sa mai creasca puisorii 
, poate la anul .... desi taaaaaaare bine mi-ar prinde putina relaxare ![]()
![]()
![]()
![]()
tuturor fetelor fara exceptie
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
uratica spune:
hihi..aparu mamicuta frumusica a lui R&R!cum mai esti sexy mamma???au puiutii falcute???
ioti si lilicica!!uff fetita frumoasa-sa-ti dea Dzeu ceea ce iti doresti cel mai mult!

fetelor-
!
brunadria spune:
uraticooo, mor de ras ....asa sunt si eu ca intrusul tau referitor la masina!!!
lasa ca vezi tu cand vei conduce ca nu mai mergi nici pana la colt pe jos..
enni scumpa , lasa ca efortul asta merita!! si eu as vrea sa renunt la concedii pt bebelusi...
beii harnice sunteti !!! deja asteptati iepurasul???si io vleau !!
si eu am trecut doar prin slovenia si mi a placut mult la prima vedere, mi ar place sa vizitez tara asta..