Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neatza
ralu_t ....imi pare rau ca nu esti ok din toate punctele de vedere ! Nu inteleg ceva .... cum adika ai ciclu de 10 zile ? ce s-a intamplat ? Ai endo ? Pe bebe l-ai facut dupa ce ai facut Diph ? Iarta-ma dar nu iti stiu povestea
Sa-ti traiasca Tudorel si sa va bucurati de el .
Criss....ce faci ? cum esti ? eu nu stiu ce naiba am ....ma doare ba in stanga , ba in dreapta , este adevarat ca si vremea asta asa de capricioasa m-a dat peste cap . Imi este frig , ma incearca si o raceala si am o stare de cacao .Imi este frica sa nu racesc la ovare . Tu ai secretia normala ? Mie mi se pare ca dupa acest trat este mai abundenta decat inainte .
Azi se fac 64 zile de la ultima injectie

Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Va multumesc tutoror pentru incurajari, gandurile bune si faptul ca v-ati rugat pentru mine ieri. Eu fizic ma simt bine, nu am dureri de niciun fel, sangerez, ceea ce e normal, insa nu foarte mult, si iau tratament cu antibiotic, antiinflamator si antihemoragic. Psihic e mai greu, dar imi revin. Am facut intreruperea de sarcina cu anestezie generala, nu a durat decat 15-20 minute, si a fost fff bine asa. Nu cred ca as fi suportat psihic altfel, sa fi fost cu anestezie locala, cred ca as fi plans tot timpul. Dr.T are grija de psihicul pacientelor si il admir pentru asta. Dr.Ioana a fost foarte draguta cu mine, m-a vazut plangand ieri si m-a incurajat, mi-a promis ea ca dupa o luna de pauza raman sigur insarcinata , a fost tare dulce. In rest, grea a fost asteptarea pana am facut interventia, pentru ca am asteptat vreo trei ore.
Asteptand langa salile de nastere, am vazut si un tatic fericit, caruia ii tremura mana incercand sa faca primele poze bebelusului sau. Bineinteles ca iar am inceput sa plang. Am fost o plangacioasa ieri . Insa dupa interventie m-am simtit mai bine psihic, probabil mi-au bagat calmante in perfuzie, ca am si ras cu Georgi la telefon. In rest, sper sa-mi revin cu fiecare zi care trece, nu vreau sa ma mai gandesc la ce mi s-a intamplat, ci sa privesc inainte cu incredere, speranta si credinta ca asta a fost doar o incercare peste care a trebuit sa trec si ca adevarata bucurie urmeaza cat de curand. Asta cred cu toata fiinta mea.
Va urez un Paste Fericit tuturor, fie ca Invierea Domnului sa ne aduca tuturor linistea de care avem atata nevoie.
Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

magditule .. mi s-a facut pielea gaina cand am citit . Ma bucur nespus ca ai moralul ridicat , te admir si te felicit pt asta !
O sa iti ajute bunul D-zeu si sunt sigura ca aceasta chestie va ramane decat un vis '' urat '' . In curand te vei bucura de zambetul unui . Mie una imi dai putere si forta sa merg mai departe indiferent de ce se intampla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Magdita, cum a zis si aditza, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau!Fii barbata, Zoe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Magdi.
Mada sunteti bine???
Ralu nu sh ce sa spun cu hemoragia asta,daca tu zici ca asa a debutat nebunia la tine prima data.Din nou imi confirma ca suntem fiziceste deosebite unele de altele, chiar daca toate avem endometrioza, se manifesta diferit si ne intalnim cum cand in unele puncte comune.Ai gandit bine cu mersul la dl dr sa vezi care e treaba, pierzi fier si calciu asa si nu e bine sa o lasi neverificata.Imi pare rau ca esti Stan Patitu' cu treaba ca s-a intmplat la job.Si mie mi se intampla nedorite la locul si momentul nepotrivit.Ma bucur ca e vioi Tudorica si neastamparat,chiar daca pt cei mari imi imaginez ca nu e relaxare,dar asa e cu piticii.
Lilisor parca pe 14 spuneai ca faci HSC?Ca nu mai stiu...Sper ca esti bine iubita!
Fire sunt cu gandul la tine!Doamne ajuta!
Stiu ca unele dintre voi astepti raspunsuri de dupa ovulatie,incerc sa nu va sacai cu nimic,dar va tin pumnii tuturor!Sa aveti bafta la liniute duble!
Boo sa inteleg ca in curand sau deja v-ati pus pe treaba pt proiectul Barza 2?ca te fac orange de-acuma sa fie cu fertilitate
Va dorim tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, Lumina Sfanta in casele si inimile voastre si sa va aduca Iepurasul tot ce va doriti:sanatate si BBici mai ales!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sfanta Sarbatoare sa va aduca numai bucurii, liniste sufleteasca si dragoste!

Lucicule... suntem bine iubita, stai linistita, mersic de grija cu multa treaba doar atat, multi pupici la fititze
Magdule...
Ralu... imi pare rau ca o iei asa de repede de la capat, off urata belea mai avem pe cap. Sa iti traiasca Tudorelul, ce repede a trecut, 11 lunitze ?? wow, barbatzel in toata regula

mii de tuturor

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Magdita m-am regasit in tot ce ai scris, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta O sa-ti revii si o sa te apuci repede de bebe

Ralu sa mergi la dr sa vezi ce-i cu hemoragia pup si Tudorelu de 11 lunitze, ce sport face el prin casa, sunt tare haiosi acum. Natalia se joaca acum cu Tano, si el este fericit ca are partener de joaca, se alearga prin casa cu mingea, cu sticle....

Fetele, acum se incalzeste, dupa Paste nu ne bagam si noi la o intalneala? Mi s-a facut dor de voi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita draga sunt cu sufletul alaturi de tine! Va iesi din nou soarele si data viitoare va straluci frumos!
Ralu_t luna viitoare facem ziua lui Tudorica impreuna cu a mea??
Lucialu, Mada23, Monica9 gravidutele mele dragi!
Fireyes of iubita, ma tot gandesc la tine! Multa putere pentru a merge mai departe!
Beatrice, AditzaC, iriraluca
Alexia28, Boo, Ralu_t, Adelamaria

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

HAPPY EASTER! PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Acum v-am descoperit topicul, cautand o dieta pentru endometrioza.

Si eu sunt o mamica fericita. Am un baietel care face 8 ani in octombrie si o fetita care face 5 ani in noiembrie.

Chiar daca medicul meu ginecolog era ingrijorat ca va trebui sa fac tratamente complicate ca sa pot ramane insarcinata, Dumnezeu a hotarat ca nu am nevoie decat de iubire

Editez ca am uitat sa spun ca a trebuit sa fac tratament ca sa nu pierd sarcinile (injectii cu Gravibinon - parca asa le zicea), dar am ajuns cu bine pana aproape in luna a 9-a si copii s-au nascut cu Apgar 10, pe cale naturala (m-am rugat zi si noapte sa nu fie nevoie de cezariana)

Mergi la inceput