Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita data viitoare sigur va fi bine! Si va fi cat de curand!

StMihaela, multumim ca ai intrat si ne-ai spus despre tine! Este o incurajare in plus pentru cele care inca asteptam bebici in viata noastra!
Sa-ti fie sanatosi copiii si sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate si tie!

La mine Iepurasul a venit cu z1 rosu. Asta e... Ce-o mai fi, voi mai vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Sfanta Lumina a Invierii sa reverse asupra voastra armonie, pace, sanatate,
bucurie si iubire neconditionata!
Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazul din suflet, lumina Invierii sa va readuca speranta.

Paste fericit si Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

ana-alexia - mult curaj si Dumnezeu sa va ajute!

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Sarbatori fericite, fete dragi !
sa fiti sanatoase, bucuroase, si sa aveti parte de zile pline de lumina si iubire !

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Magdita imi pare asa de rau sa aud prin ce ai trecut in ultimele zile,dar sunt sigura ca peste putin timp ne ve da o veste buna! Si de data asta, va fi bine, ai sa vezi!

Ralu - ai grja cu hemorgiile astea abundente, mergi la un control si incearca sa iei Fier si Calciu. Sanatate multa si sa fii fericita, ca ai de ce cu un baiat asa frumos ca Tudor

Monica - ma bucur sa citesc ca totul decurge bine, poate ne si auzim dupa sarbatorile de Paste, ca tot am zis ca ne vom si cunoaste face-to-face Pupici Rebeccai

Luci - sa nu exagerezi cu pregatirile de Paste, incearca sa te relaxezi cate mai mult si sa te bucuri de sarbarbatorile astea atat de minunate anul asta Merci de incurajari, eu cred ca am luat-o pe aratura din cauza hormonilor, dar vor trece ei...

Fetelor, va doresc ca iepurasul sa va aduca testele de sarcina pozitive mult dorite, sa va bucurati de familie si de tot ce va inconjoara. Voi macar aveti familia aproape de sarbatori, eu sunt aici doar cu sotul si prietenii, dar imi lipsesc atat de mult membrii familiei mele... Si in tara n-am mai ajuns de vreo 2 ani si ceva, de-abia anul viitor sper sa reusesc sa ajung si sa ii vad pe toti.

Inca o data Paste fericit

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ce mai fac fetele? iaca ca reusesc sa intru si eu dupa vreo 2 zile absenta in care efectiv nu am mai putut sa scriu, dar v-am citit in fiecare zi
aditza, pai idei de mancare nu prea cred ca as putea sa-ti dau deoarece eu nu gatesc, insa pot sa-ti zic ce mananac: branzica, iaurt, oulete de tara, mamaliguta cu branza, ciorbite de legume (loboda, rosii - soacra, etc), mancarica de urzici, stevie, spanac (facute de tot soacra), salata orientala, bulgareasca, peste, cartofi frantuzesti la cuptor, conopida, blocoli fierte cu putin unt si multe, multe fructe: ananas, mere, pere, struguri, portocale, capsuni, nuci la greu, prune uscate, in principiu cam toate fructele de sezon, sucuri de fructe de cate ori am ocazia, in fiecare dimineata cate o cana mare de ceai verde cu miere si lamaie pe stomacul gol. eee, si acum si pacatele: din cand in cand cate o prajiturica, o feliuta de paine, ca doar om sunt, nu?
referitor, la medox, imi este foarte greu sa ma pronunt, pot insa sa-ti spun ca ma simt bine, de la ce? pai am facut atat de multe in ultimul timp ca nici eu nu mai stiu: laparo, diphe, medox, homeopate, naturiste... in rest ma simt bine, zilele astea m-a cam durut burtica, am avut o presiune in zona ovarelor si secretia specifica de ovulatie, poate, poate, desi nu pot baga mana in foc, am scapat de bufeuri si de vreo 4 nopti am inceput sa dorm si eu mai bine, tu ce faci, cum mai merge?
lucia, stai tu linistita si vezi de tine si de bebe... ca timp de poze si filme avem suficient, stai cumintica si odihneste-te, incearca sa nu faci efort pentru ca in perioada asta tentatia este mare
ralu, ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii, ai grija cu hemoragiile alea, probleme la fel am avut si eu tot cand eram la servicii si tare naspa a fost, cm m-a tinut 8-10 zile, si nici nu am fost la doctor si rau am facut. lucrurile care imi vin in minte vizavi de problema asta sunt: dereglare hormonala, excess estrogen, endometru gros... du-te neaparat la Tutu, fa o eco si vezi ce spune dansul, mie de la tratamentul homeopat mi s-a redus cantitatea de sange pierduta la cm si de asemenea si durerile. fa-ti timp si fa ceva investigatii. pup
mihaela, sa-ti traiasca copilasii si multumim pentru ca ti-ai facut timp sa ne incurajezi si sa ne spui ca se poate
pup toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, va pup si va doresc sarbatori fericite! Eu merg la parintii mei de sarbatori ca daca sotu' e prin tari straine... Cred ca luni seara mai intru sa vad ce mai faceti. Va doresc sarbatori linistite si frumoase alaturi de cei dragi si minunea invierii sa ne dea incredere si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Un Paste fericit cu multa lumina in case si in suflete!!

Cine vrea sa deschida un nou capitol??

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor am intrat si eu sa va urez
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI
LINISTE IN CASA SI IN SUFLET
SI BEBEI LA FIECARE DINTRE NOI

ioana as deschide eu capitol dar nu ma pricep

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput