Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cand va vad pe voi cat v-ati chinuit:2-3 laparo si injectiile de rigoare, tratamente naturiste, IA, FIV, rugaciuni si degeaba, te intrebi, de ce Doamne, de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

bea, nu'i vorba de psihic de invidiat. e vorba de faptul ca peste o vreme, daca continui sa gandesti asa si sa te "calci pe bataturi" cum se zice la noi in ardeal, si daca Doamne feri nu ramai gravida intre timp, o sa clachezi. pur si simplu si psihicul si fizicul tau vor refuza sa mai continue...
du'te te rog pe prima pagina a subiectului si citeste, daca poti chiar cu voce tare, rugaciunea scrisa cu albastru, chiar la inceputul primului post
cu un scop foarte clar e scrisa acolo. e SINGURUL mod in care noi, "babele", am reusit sa trecem prin toate. si e SINGURUL mod in care gravidutele si mamicile noastre dragi au reusit sa se gravizeasca

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Hionati, imi pare rau ca ai probleme...
Si eu am noduli la sani; i-am descoperit la varsta de 28 ani la o echografie, dupa care am facut mamografie. La vremea respectiva am facut tratament cu duphaston, estrogel si inca ceva, nu-mi mai amintesc. Si eu ma gandesc acum ca e posibil sa aiba legatura cu endometrioza... de fapt, acelasi exces de estrogeni pe care organismul nostru e setat sa-i produca, si care sunt la baza relelor care ni se intampla.
Dupa ce te investighezi, poate te ajuta si naturistele, dieta de endo, homeopatele, muulte cruditati; cele cu care rezonezi tu.
La ultima echo facuta in toamna lucrurile stateau bine la sanii mei. Cred ca m-au ajutat mult regimul pentru endo si naturistele.

Eu am folosit Flavin7 doar 33 de zile (o sticla de 500 ml), apoi m-am lenevit. Cred ca ar trebui sa-l consum din nou, si a la long, nu asa...

Sa ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare dragelor, ce mai faceti in aceasta zi frumoasa de primavara?
pt beatrice daca te hotarasti sa te operezi iti recomand sa te duci la privat ca sa scapi de disconfortul de dupa operatie, adika sa fie suportabil...si sa si grija de anestezist...eu de exemplu am avut parte de 2 anestezii si rahie si intravenos(totala) si prima zi, primele ore dupa operatie a fost super ok...eu una n-am avut nici o durere de burta , doar cu tensiunea prb pre mica si lipsa de calciu, dar au fost pe faza asisitentele, iar cu drenu a fost ok am si stat pe partea cu el.....acum nu zic ca e super si nu simti nik insa e suportabil si sti ca se termina, cel putin asa a fost la mine am avut deja 3 menstre, doar una fara tratament si nici o durere, si mi-a mai si venit a doua zi dupa operatie. ce sa zic multumesc Lui Dumnezeu pt tot, inclusiv linistea sufleteasca ce se pare ca o am acum, si de doctorii care m-au operat.....ce sa zic daca stiam ce am m-as fi operat de la 14 ani de la prima menstra, cu toate ca nu am avut chisturi pana anu trecut.....in rest burticile ce mai fac?
cat despre mine sunt in a 11 zi de menstra oare cat o mai tine, luna trecuta au fost doar 9 zile ,dar am facut si injectia...asteptam..puuuup pe toata lumea

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare
magditule .... sunt alaturi de tine ! sa fii tare si puternica asa cum te '' stim '' noi aici pe forum si DD sa te ajute sa treci peste asta . Sun convinsa ca in curand vei afla o veste Super buna si vei devenii mamica .
Criss...am notat ! Sa traiasca '' nenea '' ...promit ca voi fi fata ascultatoare . Mai da-mi si mie cateva idei ce sa mai fac de mancare ! pls ...Cum te simti ? vreo schimbare ceva .......pe mine cred ca ma ia gripa , am devenit asa de sensibila ......
Bea ....alexia si criss au spus tot ce vroiam si eu sa-ti transmit . Au perfecta dreptate . Sper sa alegi ce este mai bun pt tine .
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Felix multumim pt vestile despre Magdi!
Recuperare grabnica Magdi si sa nu te la si iubita doborata.Trebuie sa fii tare!
Monica Doamne ajuta ca e bine tot!Imi pare rau ca nu poti sa papi.
AlexaIoana poti sa iei Flavin,Medox,extracte,inclusiv alimentatie bazata pe ele(sucuri,fruct).Chair e indicat daca ai de gand sa faci acel trat cu AC pt ca si ele ingroasa sangele,iar flavonoidele fluidizeaza sangele si papa cheagurile.sa stii can ici al meu nu a crezut nici un pic in homeopate,facea misto rau cand eu as fi mancat si untura de caine numa sa nu ma taie pt chist.Bun al meu era functional,dar a picat pe spate cand a vazut ca a functionat si ca nimic din ce primisem de la dr-i nu facuse decat sa-l creasca.Homeopatele nu trebuie luate in functie de a crede sau nu in ele,nu e o conditie.Vezi tu,la mine nu a s-a gasit solutie ca sa scap de dureri,dar cu toate ceaiurile+homeopate+extracte+vitamine am reusit sa tin boala asta in stand by la stadiu acceptabil.Deci incearca sa fii open mind,nu prea avem multe alternative momentan.
Beatrice crezi ca noi nu am avut depresii?Ca am fost ca niste viorele?Si asta se educa in timp,spiritul de luptatoare,autodisciplina,optimism...am vazut atata suferinta in jurul meu,incat stiu ca e intotdeauna loc si de mai rau,asa ca incerc sa vad in cazulmeu partea plina a paharului,ca eu fata de altii sunt la genunchiul broastei.
Cristy eu sunt tuta rau.Ieri am tot incercat sa imi fac conturi pe net sa urc si eu filmuletul,asa m-am necajit...nu stiu sa-l pun pe net si pe youtube nu as vrea.Nu stiu cum sa fac.Ieri am abandonat,mi-a fost rau si inca nu sunt bine...am niste junghiuri pe partea unde a fost decolarea de ou.Macar am scapat de contractii.O sa mai vad zilele astea,ca mi-e rusine de mor ca nu am pus macar o pozica
Ana-Alexia sunt cuminte.Anm stat cu morcovei aseara...de fapt numai la pat stau de ieri dupa-amiaza.Multumesc pt gandurile bune!
Va pupam pe toate!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

am sa imi cumpar si eu Flavin , am citit pe net despre el si mi se pare super bun
criss....am citit ca tu ai comandata Medox , ai luat ? cum te-ai simtit ? imi poti da cateva detalii pls ca eu pe net nu am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Magdita draguta,

Recuperate rapida. Te pup si te strang in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mmm, am citit si eu la un moment dat despre Flavin. Am vrut sa comand dar am ezitat. Daca si voi ziceti ca ati auzit ca e bun, o sa fac si eu o comanda pe net. Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

offf magdutzule....cuvintele sunt de prisos....refacere grabnica, fizica si psihica. ia partea buna a lucrurilor, ai ramas gravida, ai vazut ca se poate, sigur lucrul asta iti da incredere. stiu ca pentru fetele cu mai multe pierderi de sarcina nu e incurajator, insa pentru cele care nu au ramas niciodata, e o speranta si in drama asta.
vesti despre noi:
moi-prost de tot, adica am ciclu de vreo 10 zile-desi in mod normal tine 5....a inceput cu hemorgie de mi-am patat pantalonii pana la genunchi pana am ajuns la baie din momentul in care m-am ridicat de pe scaun (in aprox 30 sec adica) si eram si la serviciu...nu va descriu prin ce a trebuit sa trec. buuun, si acum nu se mai termina, iar tre sa-l deranjez pe tutu. mie mi-e groaza de ce se intampla, cand am inceput sa am probleme, cu un ciclu de 20 de zile au debutat culmea e ca dureri n-am avut absolut deloc. in fine, eu mi-am facut socotelile. laparo mai fac insa diphe...not thanks, radeam cu sotul ca divortzam daca mai trecem printr-o menopauza
tudorica e f bine, smekeru' lu mama, nebunatic, destept dar si cu idei fixe, adica suntem la capitolul urcat scari, si cum nu avem scari in casa, intram si iesim din dus(ca are o treapta) de vreo 200 ori pe zi. ma rog, gusturile nu se discuta azi a facut 11 luni...mama mia ce trece timpul, ma uit la el si nu-l recunosc, cand o fi ajuns asa baiat mare??
in rest sunt prinsa tare, birou, casa, bebe, sport-da, incerc sa mai am grija si de mine. astept cu nerabdare sa vina minivacanta de pasti sa stau mai mult cu tudorica.
pupici pentru toate fetele vechi si noi,nu am timp de conspect dar va citesc si sunt cu sufletul alaturi de toate
sa aveti sarbatori linistite si fericite si sa ne revedem cu vesti intre cele mai bune

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput