Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)
Raspunsuri - Pagina 18
cristy1977 spune:
beatrice, asa cum ti-am spus in mai multe randuri, numai tu esti cea care hotaraste daca te ridici si te lupti cu aceasta boala sau te lasi covarsita de ea. referitor la prietena ta care s-a operat, pot fi atat de multe circumstante datorita carora ea se simte rau: faptul ca nu a fost operata cum trebuie, nu a facut tratament cu diphelerine, psihicul, alimentatie gresita, etc. starea ei postoperatorie nu este o regula. de asemenea, modul ei de abordare a acestei probleme ii face rau ei, dar si tie. incearca sa ai o gandire pozitiva si sa te inconjori de oameni care gandesc la fel. esti abia la inceputul luptei si deja esti pe punctul de a depune armele, iar asta nu e bine. endometrioza este o boala care avanseaza odata cu trecerea timpului si daca nu este tratata la timp, poate produce inclusiv modificari ale organelor pelvine, asa cum am patit eu. daca ar fi sa o iau de la inceput, m-as opera inca din adolescenta, de la primele semne ale boli, pentru ca astfel sigur nu as fi ajuns aici. nu trebuie sa vezi operatia numai ca pe o modalitate de a avea copii, ci in primul rand ca o forma de tratament a bolii care iti chinuie atat de mult zilele. nu ai nici un fel de certitudine ca dupa laparo iti vor aparea chisturile, durerile, etc. este posibil sa da, este posibil sa nu. dar atata timp cat exista cea mai mica sansa de te simti bine, nu este normal sa incerci si asta. sta in firea omului sa spere si sa incerce sa faca tot posibilul pentru a-i fi mai bine. inca o data, modul tau de abordare a acestei boli nu iti va aduce nimic bun. uite cat am scris de mult, sper ca nu suna dur, pentru ca nu asta a fost intentia mea. in legatura cu senzatia de oparire, daca intr-adevar analizele ti-au iesit bine, ar trebui sa incerci un tratament homeopat sub indrumarea unui homeopat bun. cred ca ar putea sa te ajute. te pup si sper din tot sufletul ca vei gasi puterea pentru a lupta
alexa-ioana, treijdoi?, ca moa
esti numa' buna ca sa faci un brotacel pentru brotacica
, cand te citesc pe tine, parca ma vad pe mine, tot asa, dureri de la 13 ani, ciclu de 7 zile si toate cele, dar trebuie sa recunosc ca de aproximativ 1 an viata mea s-a schimbat substantial, ma simt mult mai bine si ma bucur pentru fiecare zi buna care imi este data, un tratament homeopat pentru chistul ala ai incercat?
mai aditza
, stai sa intreb
: "nenea putem sa-i dam dispensa lu' aditza la biscuiti?", aditza cred ca nenea a strambat din nas![]()
alina, aduna-ti puterile pentru cand vine sosu' acas'![]()

va pup cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
Magdita
imi pare rau de ce ti s-a intamplat! Sa fii optimista in continuare si sa speri ca totul va fi bine!
Lucialu
pentru tine si pentru puiutza ta grasunica! Ma bucur ca sunteti bine! Sa fii cuminte acum, cu treburile de Paste, si sa ai grija de voi!
Monica9
pentru tine, bebelusul din burtica si Rebeca! Ma bucur ca sunteti bine!
Alexa Ioana
pentru tine si brotacica ta! Ma bucur ca esti mai bine decat credeai.
Alexa Ioana spune:
magdutule drag,
si
si
... ca de cuvinte nu's in stare...
cristy, bine am vazut ca m'ai botezat, da' pe cand sa'mi revendic mielu' te'ai prins si ai editat ? ![]()
tu, cu homeopatele... nu am incercat, si nici nu cred ca voi incerca... din motive care au legatura cu... starea ai psihica de care vorbeam inainte. adica, ar trebui sa cred in ele ca sa aiba sens sa le incerc...
(a nu se intelege ca nu cred ca functioneaza. doar ca... nu cred ca ne'am potrivi
).
dar cu naturiste promit sa incerc. da' in paralel cu AC ![]()
ana-alexia
si sar'na de gandurile bune

ana-alexia spune:
Beatrice
si eu am avut usturimi jos in urma cu 6 ani. In urma analizelor de secretie doctora de la vremea aceea mi-a dat antibiotice, ovule si inca ceva, nu-mi mai amintesc...; le-am luat si prea mari schimbari nu au fost. La 1-2 luni dupa ce am trecut pe naturiste ( nu mai luam medicamente) si regim alimentar ( fara carne, zahar, otet, faina alba) am scapat de usturimi.
Referitor laparo si endometrioza, nu cred ca trebuie sa o ai etalon pe prietena ta. Fiecare suntem unicate, reactionam in felul nostru personal la aceleasi tratamente, investigatii si interventii chirurgicale. De unde stii ca la fel vei pati si tu dupa laparo?
Ce-as vrea sa mai spun, ti-a spus detaliat Cristy, si-i dau perfecta dreptate. Iti inchizi singura portile acestui drum, zicand si crezand ca nu ai sanse sa te vindeci.
Mie, de exemplu, mi-a fost mai bine dupa laparo. Si am invatat sa privesc viata si altfel, mai bine, decat am privit-o pana la laparo. Chiar daca bebe inca nu a venit...
Asa ca mingea este in terenul tau. TU esti singura care poate alege ce sa faci cu viata ta, cu sanatatea ta.

multi si sa gandesti pozitiv!
beatrice75 spune:
Da, prietena mea nu a facut ttratement cu acele injectii....credeam ca usturimile sunt datorate tot endometriozei. eu momentan tin post, asa ca nsh ce sa spun, practic sunt pe o alimentatie sanatoasa...gandul de a nu putea face copiii, ma extermina psihic cateodata
beatrice75 spune:
Fetelor, bravo voua, aveti un psihic de invidiat, voi care incercati de atata amar de vreme!Aveti niste soti extraordinari care va iubesc cu adevarat! Pt ceea ce sunteti, ceea ce reprezentati voi!
cristy1977 spune:
alexa, sper ca nu e problema daca iti spun asa, ca sa nu mai fac incurcaturi
, mielu' si cu criza nu prea se potrivesc, asa ca tre sa fiu foarte atenta
, iar daca nu faci casa buna cu homeopatele, atunci si naturistele is bune, si eu am incredere in ele si incearca si ceva regim alimentar (a se intelege regim, ci nu infometare
)
magdita, suntem alaturi de tine fata draga si puternica
"After all, tomorrow is another day!"
beatrice75 spune:
De ce Dumnezeu ne-a ales pe noi?Poate pacatele noastre sunt mai mari decat ale altora?
ana-alexia spune:
Beatrice! Nu esti cuminte deloc! De unde stii ca nu vei putea face copii?!!! Daca tu gandesti asa, eu, care incerc de mai bine de 6 ani ce-ar trebui sa fac? Si nu mai am de muult varsta ta....
Iti faci griji pentru lucruri care nu s-au intamplat si care poate nu se vor intampla niciodata. Construiesti scenarii negative si suferi. La ce-ti folosesc toate astea?
E primavara! E soare! Gandeste pozitiv!