Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
carpatina, Yaia !

Voi cum mai sunteti? Ati scapat de boala?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, ai reusit sa faci lista de bucate?Ce specialitati zonale pregatesti?
Urata chestia cu foto...

Nu inca...sper ca azi. Nu gatesc nimic zonal, totul e romanesc.
Cu foto am investigat si rezolvat problema. Ramasesem logata pe calculatorul socrilor si soacra era cea care lasase comentarii de pe contul meu.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Noi suntem bine.. nici macar nu ne mai curge nasul (ceea ce n-am mai vazut de vreo 3 luni incoace)...

Mah, asa sa ramaneti!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

In sfarsit am ajuns si noi acasa! Doamne ce bine este in casuta mea! Andrei se simte bine acum , dar va spun cu manaape inima ca am tras o sperietura... Totul a inceput intr-o zi cand dupa intoarcerea din parc am observat pe pieptul, burtica si memebrele lui Andrei mici intepaturi. Cum Andrei se tavalise in nisip am presupus ca l-a piscat vreun purice.La sfatul medicului i-am dat cu o mixtura mentolata pentru calmarea mancarimilor. Totul a fost bine pana vineri dupa-amiaza. Dupa ce ne-am intors din parculet, Andrei a inceput sa planga fara vreun motiv aparent si nici nu parea sa-l calmeze. Observand ca tesutul din jurul bubitelor se insosise si era inflamat,nu am mai stat pe ganduri si am plecat la spital.Initial am mers la Sp. Gr Alexandrescu, dar tipa de acolo ne-a trimis la Colentina, suspectand o varicela! Aici medicul a exculs din start varicela, dar s-a alarmat cand i-a vazut laba piciorului , era vanata si foarte umflata. In cateva ore s-a inrosit pe tot corpul, de ziceai ca turnase cineva peste el o oala cu apa in clocot. Totul in mai putin de 3 ore. Ne-au internat de urgenta, am plans de oful lui. I-au luat 6 eprubete de sange ,apoi l-au pus la perfuzii(in prima faza i-au pus 3 pungi ). Usor usor a pris puteri si a inceput sa se simta mai bine, dar deja le luase frica medicilor, doar daca intra cineva in salon imbracat in halat, incepea sa planga si se agata disperat de gatul meu. Au fost multe clipe grele, dar cu ajutorul Celui de Sus am trecut cu bine peste toate. Am fost foarte multumita de conditiile din spital,uimitor pentru un spital de stat din Romania zilelor noastre. Pe langa curatenia exemplara,am avut baie si televizor in rezerva. Doar personalul a ramas acelas. Dupa prima zi in care am dat in stanga si in dreapta cred ca s-a dus vestea printre ele, ca intrau la tratamant cu zambetul pe buze stiin ca oricum isi primeau “dreptul” si apoi veneau sa ne intrebe de sanatate din 10 in 10 minute.

Brrr...de 3 ori brrrr...pt. experienta, pt. boala, pt. asistente!
Sanatate multa!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, bine ca nu ai umplut mailul ca depasisem limita deja. Sper sa nu aveti probleme cu Tudor, sa fie sanatos tun. La canini mai poate face putina febra. Spor la treaba tie, dar nu asa cu extenuare. Cat despre distractia noastra, Alex trage de saptamana trecuta si nu din weekend, asa ca nu suntem noi responsabili. Oricum azi dimineata a facut 39.5 din nou si am fost iar la doctor. Acolo nu avea nimic, am mai amanat o zi antibiotic. Maine il duc pe Bubu care are scaune moi si vedem cum ramane si cu Alex.

Da, suspectez si caninii, unul se vede asa de clar, ca zilele astea sigur sparge, desi inca nu se simte la deget...desi nu prea ma lasa sa-l mai controlez. si probabil mi s-a parut si mie, ca nu a facut febra toata ziua si nici azi noapte, iar in dimineata asta era ok. Tot il urmaresc, ca trece saptamana de la vaccin.
Cu extenuarea, nu merg asa departe, stai linistita.
Sanatate multa, cred ac asta e cel mai frustrant, sa nu stii de la ce si sa tot apara si sa dispara...ca nu o poti trata sa scapi de ea.
Pupici piticilor, sa se faca bine repede!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
eu am fost la dr in seara asta, mi-au facut o radiografie si cica am o vertebra deplasata , asa ca treb sa merg la fizioterapeut sa vad ce se poate face , ca mai am un pic si nu mai pot apasa am breajul asa rau ma dor degetele, ca de tocuri nu mai zic

Sa dea fizioterapia repede rezultate!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Coana Yaio,haide bre ca nu sunt demodata in ceea ce priveste relatiile lu' fi miu!
Dac-o vrea si Teo sa se duca pin' la Mos Craciun,acu' doar n-oi sta eu curmezis!
Eeeee,si cum ai crezut c-o sa ma infig in ciuful matale?Huh?Chiar si virtual...Stii ca ...sunt o Duamna

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Deci, am scris cam fara detalii ca eram f suparata. Ca bolnav de hepatita B cronica ai sanse ca boala sa stea pe loc sau nesansa sa intre in repliere virala. Adik virusul se inmulteste si ataca si alte celule hepatice sanatoase. Problema e ca dr mi-a zis ca am facut efort in ultimul timp, ceea ce nu prea mi se pare ok...singurele momente cand mi-a fost f rau au fost cu referatul pt doctorat cand intradevar am dormit f putin. si am mai scapat pe la Mc, recunosc (lucru ce-mi era interzis).
Acum urmeaza sa tin un regim mai strict, sa ma odihnesc mai mult si sa iau niste buline. Ecografic ficatul e ok...macar atat. Si un alt pas pe care tb sa-l fac e sa renunt la fumat, chestia e ca-mi place si nu am vointa sa o fac, insa vreau sa ma gandesc ca o fac pt Cris.

Regim alimentar strict si abstinenta de al tutun, da? Hai ca se poate. Bagam si niste fete de-alea vesele sa te sustina daca trebuie. Uite una acum.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

gata si rufele

S-o crezi tu! Te mai asteapta 2 teancuri si la mine!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Coana Yaio,haide bre ca nu sunt demodata in ceea ce priveste relatiile lu' fi miu!
Dac-o vrea si Teo sa se duca pin' la Mos Craciun,acu' doar n-oi sta eu curmezis!
Eeeee,si cum ai crezut c-o sa ma infig in ciuful matale?Huh?Chiar si virtual...Stii ca ...sunt o Duamna

O duamna...apriga. Stii cum e, better safe than sorry!

Poze

Mergi la inceput