Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Deci, am scris cam fara detalii ca eram f suparata. Ca bolnav de hepatita B cronica ai sanse ca boala sa stea pe loc sau nesansa sa intre in repliere virala. Adik virusul se inmulteste si ataca si alte celule hepatice sanatoase. Problema e ca dr mi-a zis ca am facut efort in ultimul timp, ceea ce nu prea mi se pare ok...singurele momente cand mi-a fost f rau au fost cu referatul pt doctorat cand intradevar am dormit f putin. si am mai scapat pe la Mc, recunosc (lucru ce-mi era interzis).
Acum urmeaza sa tin un regim mai strict, sa ma odihnesc mai mult si sa iau niste buline. Ecografic ficatul e ok...macar atat. Si un alt pas pe care tb sa-l fac e sa renunt la fumat, chestia e ca-mi place si nu am vointa sa o fac, insa vreau sa ma gandesc ca o fac pt Cris.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Uff Andreea, imi pare tare rau sa aud asa ceva...ti-ai facut cumva si sa vezi daca ai si antigenul pentru D....ala e f naspa si apare doar impreuna cu B-ul...stiu asta de la tatal meu care a facut tratament cu intron (intraferon) cam de 3 ori sia cum incearac un tratament care se testeaza...in fine...ai mare grija de tine

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

D nu l am slava Domnului!!
Betty imi poti spune de cat timp a descoperit tatal tau ca are B??? Si la cat timp de la descoperire a fost necesar tratamentul cu interferon??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Erina,
Andreea, sanatate multa, soacra mea se chinuie de cativa ani cu o hep C si stiu de la ea cat de pacatoasa poate fi boala. Multa sanatate si putere sa renunti la fumat, cand iti va fi geeu sa te gandesti la pitic si ai sa vezi ca vei renunta mult mai usor!
Am vazut si o carliontala dulce la joaca! Erina are dreptate este adorabila in scaunul de masina! A gasit ce cauta in sacosa?
Chiar daca am un chef nebun sa apas pe tastatura ma cheama datoria, Andrei s-a obisnuit in spital sa ma simta aproape, mai nou nu adoarme decat daca isi pune manuta pe dupa gatul meu, iar eu ma topasc toataaaa!
Va urez somn usor si noapte frumoasa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata si rufele , Erina nu pot sa le ignor ca nu am unde sa le pun asa necalcate si le vad inevitabil facute gramada, cat de Jardin , e cam scump, dar sotul meu a ramas cu gandul la el, oricum anul asta nu avem bani de excursii indepartate, asa ca nici macar nu ne gandim, posetica e de la Takko si a ales dra singura modelul

Andreea multa sanatate, sa stii ca un regim de viata poate rezolva o mare parte din problema, eu stiu mai multe persoane care si-au schimbat modul de viata si traiesc bine merci fara complicatii, sunt doar purtatori , mult succes in lupta cu tigarile, dar eu cred ca esti puternica si o sa reusesti

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

multumesc pentru aprecieri , as mai sta ca nu sunt obosita , dar maine dimineata cred ca o sa fie crunt , asa ca ma indrept cu pasi mici catre dush , iar voua doamnele mele va doresc o noapte buna si fara evenimente neplacute

pupicei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cred ca m-am hotarit pentru Turcia.
Teodora ai PM.

Prisi, casa pe care o construiti e mult mai importanta decit excursiile. Turcia nu pleaca nicaieri iar marea noastra e la doi pasi.

Multumesc pentru info despre gentuta.

Andreea o secondez pe Marta in ceea ce a spus. Vei reusi cu tigarile si cu siguranta va fi totul bine.

Noapte buna si pupici la mari si mici!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

'neata si pentru toata lumea

sa veti o zi buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mmmmm,ce bunatate de , Prisilica draga!
Eu n-am mai calcat din decembrie
Calc strict ce am nevoie:camasi ale sotului,rochii/fuste/bluzite ale mele,dar asa pe moment,inainte de-a le imbraca sa plecam!
Lenjerii canci calcat.....si multe altele.

Erina,ai raspuns la PM!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Valentina,sanatate multa Andreiului drag!Imi dau seama ce neplacut trebuie ca a fost in spital.Bine ca sunteti acasa acum!

Andreea11,incearca sa lasi tigarile.Fac mult rau ficatului.De fapt stii si tu asta!Cand ai fost ai fumat?Daca nu,imagineaza-ti ca esti si acum si lasa-le pe pustiuri de lulele...

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Betty,de samburica nimic-nimic?Mi-a soptit o pasarea ca deja ti se cunoaste burtika de
Asa e mamico?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput