Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
eu ma duc la un concert la ora 7, dar sper sa se termine repde, vreau sa merg si eu la TNB in seara asta.

Sabinescu, ce plimbareata te-ai facut !

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Chiar asa, si copiii cu cine ii lasi?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea, sanatate multa, multa! Am ajuns la concluzia ca oricat de multe bogatii ai avea daca nu ai sanatate nu ai nimic. Iti doresc din tot sufletul sa te refaci repede!
Danuta, cel mai bine zic sa mergi la doctor, chiar daca faci un drum mai bine sa stai linistita! Sanatate Mirunei!
Roxana pe biletul de externare scrie:
stafilococie cutanata- forma medio - severa
alergodermie
stomatita micotica
anemie intrainfectioasa
La cultura din plaga a iesit stafilococ capitis - capitis. Nu stiu nimic despre asta, acum vreau sa dau o cautare pe net sa vad ce gasesc.
Am uitat sa va spun ca mi-au facut si decontul cheltuielilor.
Spitalul a cheltuit pentru confortul meu si al copilului 472 ron, iar pe medicamentele pe durata spitalizarii 162 ron! Sa plang sau sa rad?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Singura de pe aici?
Sabina are invoire,poate si Roxana dar restul??? Haideti ca sufar de tastarita, dupa atatea zile de absistenta!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara ,
Valentina bine ca sunteti acasa bine si sanatosi

eu am fost la dr in seara asta, mi-au facut o radiografie si cica am o vertebra deplasata , asa ca treb sa merg la fizioterapeut sa vad ce se poate face , ca mai am un pic si nu mai pot apasa am breajul asa rau ma dor degetele, ca de tocuri nu mai zic

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am pus pozele de duminica cu Miru

eu mai intru mai tarziu ca acum ma cheama fierul de calcat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

eu am fost la dr in seara asta, mi-au facut o radiografie si cica am o vertebra deplasata , asa ca treb sa merg la fizioterapeut sa vad ce se poate face , ca mai am un pic si nu mai pot apasa am breajul asa rau ma dor degetele, ca de tocuri nu mai zic

Prisi,da este asa de bine acasa! Chiar daca am intrat in paine din prima clipa, urletele si fitele copiilor, smotruiala si gateala, nu ma plang deloc, asa sunt de multumita ca sunt intre cei 4 pereti ai mei!
Imi pare rau sa aud ca ai un asa necaz, nu te neglija si mergi cat mai repede la doctor. Cunosc persoane care s-au refacut complet in urma terapiei. Sanatate la maxim!!!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!
Valentina, bine ai revenit! Am citit cu infrigurare prin ce ai trecut! Bine ca si-a revenit Andrei. Unele lucruri-ca muscaturile de insecte nu pot fi evitate... Cit despre decont e mai mult de ris la cit cotizeaza romanii comparativ cu cit beneficiaza.

Sabina, ce program interesant ai!!! Cit despre superba sub faldurile alea se ascundea un *** cit China.

Prisi sunt foarte pentru cafea ca intre fete!!! Sotul zicea sa plecam la mare simbata dar parca sunt prea obosita. Si eu as veni fara Daria. Sau daca ii luam si pe soti sa alerge ei dupa fete...

Emma, sigur voi lua si adidasii. Ma gindesc sa iau o pereche de strada sa ii folosesc la sala doar o saptamina si dupa aia sa ii bag la oras. Super ca te tii de sport. Mie mi-a fost invatatura de minte sedinta facuta impreuna. O sa o iau mai incet la inceput.

Teodora am primit oferta de la Mosaic. Dupa ce adoarme Daria o studiez.

Prisi la Jardin tropical preturile sunt maricele. Au tot felul de tarife extra pentru demipensiune si pentru view.

Andreea, multa sanatate. Mi-a scapat problema ta dar iti doresc sa fie Cristi cuminte sa te poti odini si reface cum trebuie.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Prisi am vazut-o pe Miruna!!! Chiar azi s-a jucvat si daria in bilele alea! Te topeste ce dulce e cind doame in scaunul de masina. Am intrezarit si poseta cu minere din margele- din ce magazin e ???. Poza cu papucii lui tati o vazusem mai devreme.

Mai ignora si tu chemarea fierului...eu asa fac.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vreu sa urez cu scuzele de rigoare pentru intarziere, LA MULTI ANI sarbatoritelor din ultimele zile: CECILIA, MARUNTZIcA, TOMA_ILY Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasi

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Deci, am scris cam fara detalii ca eram f suparata. Ca bolnav de hepatita B cronica ai sanse ca boala sa stea pe loc sau nesansa sa intre in repliere virala. Adik virusul se inmulteste si ataca si alte celule hepatice sanatoase. Problema e ca dr mi-a zis ca am facut efort in ultimul timp, ceea ce nu prea mi se pare ok...singurele momente cand mi-a fost f rau au fost cu referatul pt doctorat cand intradevar am dormit f putin. si am mai scapat pe la Mc, recunosc (lucru ce-mi era interzis).
Acum urmeaza sa tin un regim mai strict, sa ma odihnesc mai mult si sa iau niste buline. Ecografic ficatul e ok...macar atat. Si un alt pas pe care tb sa-l fac e sa renunt la fumat, chestia e ca-mi place si nu am vointa sa o fac, insa vreau sa ma gandesc ca o fac pt Cris.

Mergi la inceput