Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ana, sanatate lui Vladut.
Maria, sanatate Teodorei.
Rox, sanatate Atomicei.Sper ca Bubu e ok.
La noi ...a dat caldura suntem mai tot timpul in curte, Andreea e prin nisip, flori...Andrei asteapta vacanta....
Carpatina, cum se simte Ioana?
Erina, Gabriela, Danuta, vazut dulcetele...dragute foc.
Sabina, cum sunt copiii?
Yaia, ai reusit sa faci lista de bucate?Ce specialitati zonale pregatesti?
Urata chestia cu foto...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea,Andries,Cecilia,Prisi,Alehiam,Yaia,Danuta,Celia,Gabriela, Roxana,Slippers mii de si milioane de . Multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase!
Am vazut pozici minunate cu Eliza de Gabitz, Miru de Danuta, Sara de Gabriela (minunate bucatele) si Daria de Erina. Erina aratai de milioane, acum stim cu cine seamana Daria asa de dulce!
Carpatina,sanatate multa Ioanei si clipe minunate in noua voastra casuta. trandafirasului!
Multi lui Ayumi, este normal sa fii obosita cu doi nazdravani alaturi,mai ales daca nu ai nici un ajutor. Cum se mai simt piticii?
Bikmaria,sanatate multa si refacere rapida Teodorei!
Slippers, sanatate lui Vladut. Medicul ce v-a spus?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, sper ca sunteti f bine acuma
Celia, sunt bine merci amandoi . multumesc frumos
prisulina, eu ma duc la un concert la ora 7, dar sper sa se termine repde, vreau sa merg si eu la TNB in seara asta.
Sunt f f impresionata de ce se intmpla la Chisinau. mai ales ca l-am si vizitat acum 15 ani si mi-a ramas o bucatica de inima acolo....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ati venit acasa valentina? Sau tot la spital? Sanatate multa!

Noi suntem bine.. nici macar nu ne mai curge nasul (ceea ce n-am mai vazut de vreo 3 luni incoace).. am decis ca aprilie sa fie pauza de cresa... daca tot e bunica aici, macar sa profitam

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

In sfarsit am ajuns si noi acasa! Doamne ce bine este in casuta mea! Andrei se simte bine acum , dar va spun cu manaape inima ca am tras o sperietura... Totul a inceput intr-o zi cand dupa intoarcerea din parc am observat pe pieptul, burtica si memebrele lui Andrei mici intepaturi. Cum Andrei se tavalise in nisip am presupus ca l-a piscat vreun purice.La sfatul medicului i-am dat cu o mixtura mentolata pentru calmarea mancarimilor. Totul a fost bine pana vineri dupa-amiaza. Dupa ce ne-am intors din parculet, Andrei a inceput sa planga fara vreun motiv aparent si nici nu parea sa-l calmeze. Observand ca tesutul din jurul bubitelor se insosise si era inflamat,nu am mai stat pe ganduri si am plecat la spital.Initial am mers la Sp. Gr Alexandrescu, dar tipa de acolo ne-a trimis la Colentina, suspectand o varicela! Aici medicul a exculs din start varicela, dar s-a alarmat cand i-a vazut laba piciorului , era vanata si foarte umflata. In cateva ore s-a inrosit pe tot corpul, de ziceai ca turnase cineva peste el o oala cu apa in clocot. Totul in mai putin de 3 ore. Ne-au internat de urgenta, am plans de oful lui. I-au luat 6 eprubete de sange ,apoi l-au pus la perfuzii(in prima faza i-au pus 3 pungi ). Usor usor a pris puteri si a inceput sa se simta mai bine, dar deja le luase frica medicilor, doar daca intra cineva in salon imbracat in halat, incepea sa planga si se agata disperat de gatul meu. Au fost multe clipe grele, dar cu ajutorul Celui de Sus am trecut cu bine peste toate. Am fost foarte multumita de conditiile din spital,uimitor pentru un spital de stat din Romania zilelor noastre. Pe langa curatenia exemplara,am avut baie si televizor in rezerva. Doar personalul a ramas acelas. Dupa prima zi in care am dat in stanga si in dreapta cred ca s-a dus vestea printre ele, ca intrau la tratamant cu zambetul pe buze stiin ca oricum isi primeau “dreptul” si apoi veneau sa ne intrebe de sanatate din 10 in 10 minute.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Abia acum apuc si eu sa dau o raita pe forum.

Maria, multa sanatate Teutzei!

Cumatra, nu mai fraieri fetele, ca nu sunt deloc slaba. Fac economie acasa, ca la birou bag la greu biscuiti. Deci nu sunt singura care nu face nimic de Paste. Sper ca o sa pun macar mamele la treaba pentru mancare, curatenia ajunge cat este.

Erina, am vazut si eu tinuta. Superba, ca si purtatoarea!

Ana. multa sanatate!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Valentina bine ca ati scapat

Eu sunt f suparata. Analizele au iesit prost. Am intrat in repliere virala, adica virusul se inmulteste. Urmeaza sa ma odihnesc mai mult, cica nici cand fac mancare sa nu mai stau in picioare. Offf, e groaznic, am o stare de kkt.

Mergi la inceput

Yaia, bine ca nu ai umplut mailul ca depasisem limita deja. Sper sa nu aveti probleme cu Tudor, sa fie sanatos tun. La canini mai poate face putina febra. Spor la treaba tie, dar nu asa cu extenuare. Cat despre distractia noastra, Alex trage de saptamana trecuta si nu din weekend, asa ca nu suntem noi responsabili. Oricum azi dimineata a facut 39.5 din nou si am fost iar la doctor. Acolo nu avea nimic, am mai amanat o zi antibiotic. Maine il duc pe Bubu care are scaune moi si vedem cum ramane si cu Alex.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
eu ma duc la un concert la ora 7, dar sper sa se termine repde, vreau sa merg si eu la TNB in seara asta.

Sabinescu, ce plimbareata te-ai facut !

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Noroc cu Carpatina ca a atras atentia si am vazut si eu ce nora superba am!

Prisi, sotul meu trebuia sa plece azi la Chisinau, bine ca a avut avion seara si a apucat sa vada care e treaba si a anulat plecarea. La noi la birou a fost ieri agitatie cu cutremurul din Italia. Numai belele.

Danuta, ce zici tu acolo nu prea seamana a ciupituri de purici. Poate fi viral sau poate fi o alergie.

Valentina, doamne prin ce ati trecut. Bine ca acum sunteti ok. tare. Ce a fost pana la urma?

Andreea11, nu mai fii suparata. Stai linistita cum trebuie. Eu nu mai auzisem de asa ceva.

Rox , mamica

Mergi la inceput