Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa intru in CIC?? stiu ca s-a mai discutat da nu am fost atenta ... scuze si va rog sa imi da-ti cateva amanunte

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetele cu fetite :voua v-a dat sa faceti echo de bazin?

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

fetele vesele

Mie nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nici mie anculet

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

eco de bazin este de fapt eco de sold, nu are legatura cu sexul si este facut pt a vedea luxatia de sold(ceea ce se vede si altfel, Iulia stie din pacate).Dar dc ai posib fa si acest eco , nu e nociv

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

fetele vesele

MIE DA

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, HELP!!!

Clara isi suge f. rau manutzele, chiar si dupa ce papa din cei ambii sani (care sun pliiiini). Ce sa fac, sa-i dau suzeta, ca n-as prea vrea dar nu stiu cum sa procedez?
Va pupicim

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

eu stiu ca intre pumnisori, manute sau degete si suzeta e mai bine suzeta. eu eram categoric impotriva suzetei, dar i-am dat-o din prima zi cand am ajuns acasa

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Claudia, si-a descoperit fata manutele. Sa vezi cand si-o descoperi picioarele si le va baga in gura. Copiii pana la 1 an, chiar si dupa, asa fac cunostinta cu lumea, bagand totul in gurita. Daca nu suge cu predilectie degetul mare e ok, se va dezobisnui. Eu ii pun totusi suzi in gura pentru ca altfel se uda toata de saliva.

Miericico te pregatesti? Bafta multa la sustinerea tezei!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

va salut si eu, dupa n-spe capitole in care nu am scris de lene dar va citesc zilnic si sunt in tema cu toate noutatile
Agnes a mea este tare cuminte, mananca de la san si nu ii dau nimic altceva, iar noaptea doarme 10-12 ore cu o singura trezire la 6 dimineata in care papa si o culc la loc. Si noi am fost la echo de sold si i s-a descoperit o usoara luxatie(60-80), am purtat niste scutece speciale timp de o luna si la controlul de saptamana trecuta soldul arata mult mai bine. Mai mergem la un control peste o luna si speram sa fie ok.

Agnes are acum la 3 luni si o saptamana 5900 grame si 63 cm, e tare vioaie si o iubesc de nu mai pot, imi vine sa o mananc.
Noi exact acum un an am proiectat-o
Faza e ca nu iau pilule si acum doua zile am avut un mic accident in care prezervativul n-a facut fata Rade sotul de mine ca poate trebuie sa ma altur odiseii care abia acum incepe Oricum sper sa nu fie cazul ca ar fi prea curand si nu ma vad in stare sa am grija de doi bebei.

Va doresc numai bine, sper sa mai apuc sa scriu. Si pt ca noi acum sarbatorim Pastele le doresc fetelor care sarbatoresc Pastele Catolic Sarbatori Fericite

Mergi la inceput