Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Micola felicitari pentru cat ati luat in greutate. Si Ttenzikai tot un medic ii spusese de diversificare. Si a mea imi spusese la fel la Dorian. Da macar ea stie ca nu o ascult Ce ma enerveaza pe mine e ca aici nici nu gasesc altul mai destupat la minte. Asa ca imi ramane numai sa ma informez eu.

Ciufik stiu ca mai tarziu nu'i bai problema mea e ca vrea sa ma cheme mai devreme.

Lisa bravo, ce fete descurcarete .

Iulia va asteptam acasa

Cami sa fiti bine de acum

Fetelor o si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata Irinac si Aalina .. s-a trezit fata ... i-am dat sa pape ... am schimbat-o ... a adormit la loc ... si astept inca medicul ... dar nu voi pleca prea devreme ca sotul nu poate veni prea repede sa ne ia ...asa ca ne mai vb pe forum ...

irinac mercic

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

LA MULTI ANI Andreiutzii sarbatoriti de azi!!!Azi am fost la dr si raportam asa: 5.500kg (nascut cu 3.600), 57 cm (nascut cu 53, dar eu cred ca cu mai putin). Deci in 2 saptamani am luat 700g, in conditiile in care cam de o saptamana nu am mai pus gurita pe lapte praf!!! Cand i-am zis ca nu ne mai place biberonul a zis:" ti-a venit tie tata!" i-am spus ca eu tot timpul am avut lapte de imi curg sanii la ora de masa si cel liber in timp ce suge bebe din celalalt, dar ea sustine ca nu aveam eu destul lapte inainte..in fine....Acum sa va zic recomandari:
- la putzica cica sa nu umblam pana la 4 ani, pana atunci sa asteptam sa coboare singurel testiculul cu pricina!
- si o chestie care mi-a picat ca un pietroi in cap de-mi venea sa-i zic ceva drei: sa incepem cu sucul de fructe: intai mar, apoi morcov, portocala si banana...LA 2 LUNI JUMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci poate Tentzica a inceput sa-i dea suc la indemnul tot al unei dre la fel de "experta" ca a noastra!!! I-am zis ca eu stiam ca la 6 luni daca e alaptat exclusiv si la 4 luni daca primeste lapte praf, si cum noi am mai luat si praf credeam ca de la 4 luni vom incepe, dar nu de la 2 luni jumate!!!!!!!
Ca s-o las in pace cu ce scrie in carti, ca ea asa face de multi ani cu copiii si ea stie mai bine. Ca atunci cand copilul are 2 luni jumate sau 4,5 kg se incepe cu sucul de fructe!Nu am de gand sa-i dau inca sucuri de fructe, asa m-am luat dupa ea si cu laptele praf si uite ca nu aveam nevoie de el!!!Unde or fi invatat astia medicina????????????? de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Copilul meu a avut 4,5 kg la 3 sapatamani si s-a nascut cu 3,1 kg. Trebuia sa-i dau sucuri la 3 saptamani?? Ce doctorita ciudata!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna dimineata!
legat de alaptatul in public, in Jp si in alte tari sunt niste esarfe late pt alaptat (unele seamna cu niste shortulete, sa nu zic babetica XXXLsize). eu am o esarfa cu nasturi, din material ff subtire, bebe sta sub ea si papa in voie. asa am alaptat pe avion si in aeroport si in masina. un ex http://nursingcovers.com/catalog.php?category=16

Irina, as veni la intalnire,dar noi suntem in Roman, Neamt. mai greu. poze cu tati in Rom, doar de acum 3, si acum 7 ani avem.

ma striga domnisorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Zic si eu ca si Iris, ca probabil nici nu mai stiti cine sunt. Eu citesc, dar nu am timp de scris deloc. Copiii si casa imi ocupa tot timpul.
Cami, imi cer scuze ca n-am reusit sa-ti trimit un mesaj de incurajare. Stiu cat de mult ajuta. Dar m-am gandit tot timpul la voi si m-am rugat sa se faca bine Antonia cat mai repede.

Ilinca azi face 3 luni. Ea e la categoria fulg in continuare, dar nu-mi fac griji, asa-s fetele. Aseara avea 5.550g dupa ce papase. Este foarte cuminte. Nu plange fara motiv. Sta foarte mult singurica, spre deosebire de Tudor la varsta ei. E adevarat ca probabil ajuta si balansoarul care o tine ridicata sa vada in jurul ei, si la fel si suzi. Ilinca adoarme singura in balansoar (uneori cere sa fie putin leganata), in patut cu suzi, in carut (chiar si cand sta)
si uneori si la san.

Ce frumos de voi ca v-ati intalnit. Niste mamici superbe cu bebici dulci. Eu in Herastrau n-as putea ajunge decat in week-end-uri. Daca vreodata mergeti pe acolo in week-end dati de veste poate ne vedem. Desi acum vine Pastele si apoi vin botezurile.
In week-enduri ne plimbam prin Tineretului. Cine merge pe acolo?

Va pup si va doresc sa fiti sanatosi si voiosi!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

fetele

gata ne-a vazut medicul ... suntem bine ... plecam acasa ... mai avem un fornait da cica e de la nas

fata mea e toata un zambet ... parca stie ca plecam ...

il asteptam pe tati sa ne ia ...

Camelia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu alaptez in parc uneori. De obicei nu cere. Dar daca fata cere nu ma jenez. Ma acopar cat pot si pun copilul sa pape. Noi avem si un parc ffff mic si nu prea ai unde sa te ascunzi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

andreea si eu as face la fel si voi face de acum inainte asa ... voi alapta oriunde ,.. asta e ... mai mportant bebe decat orice altceva

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cami, ba sigur ca se poate comanda si de pe site, numai sa fii atenta la conditii, ca poate n-o sa-ti placa o chestie...

Alina a mers acolo si a verificat personal calitatea si preturile, ca prea erau bune... Bine ca nu e tzeapa... Ramane sa comand si eu, astept niste bani, mai intai, ca sunt pe zero...

LMA de 3 lunitze, Ilinca! Noi ne indreptam spre 4...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput