Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

just, felicitari pentru bebelina ambitioasa!Chiar, de la ce varsta il putem pune in carut la 45 de grade?
si noi azi am stat afara asa: de la 11 pana la 13.30, venit in casa la schimbat+papa, apoi la dr pana la 3.30, apoi iar afara de la 5.30 la 7.30. ne place f mult afara, uneori adormim imediat ce simtitm aerul, alteori nu dormim deloc, dar stam cuminti si ascultam voci de copii prin parc :)

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

CADIA, de asta este vorba: www.imbracamintecopii.com

Pacat ca au scos niste chestii pe care le vroiam...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Fetelor azi am fost sa imi iau concediul si zicea asistenta ca ne va chema probabil inainte de ziua in care implinim 2 luni la vaccin. E ok? Nu va fi nici o problema?

Am fost si la gine la controlul de 6 saptamani si toate sunt ok. Liber la program . Peste 3 saptamani punem si sterilet.

Aalina nu conteaza cateva zile. Si noi vom face vacc de 4 luni cu cateva zile intarziere, dc il vom face, depinde de ce zice chirurgul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citisem aici despre canale infundate la san , cum imi dau seama daca e vreun canal infundat ?? doare ???
intreb deoarece eu simt ceva la palpat dar nu ma doare, poate asa e sanul,nu??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Un canal infundat il simti ca un nodul, e si rosie zona, de regula. eu am avut la un mom dat, insa il simteam numai cand stateam intinsa, zona nu era rosie si nici nu ma durea, dar probabil l-am descoperit repede si am luat repede masuri: masaj, in sensul de curgere a laptelui, cu prosopul sub dus cald, muls si pus bebe la sanul respectiv.
Dupa spuneau fetele pe aici e bine sa orientezi bebe cu barbia spre locul unde e nodulul.

Mergi la inceput

Bravo, micola!
"Eram precisa" ca ai lapte, iar cu diversificarea iar ai dreptate. Puteai sa o intrebi de dna dr cat timp urmareste copiii pe care ii are in grija. Pana la maturitate? ca atunci se vad "roadele" sfaturilor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

a trecut prima zi singurele cu bine,gatit,jucat,cantat,papat,schimbat...toate cele

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo, Lisa, vezi ca va descurcati si singurele!? Am fost azi si am aplicat pentru pasaport pentru asta mica, o sa fie prima din familie cu pasaport american. Ne-am facut si rezervari pentru bilete de mers in Romania, ca ne-am trezit saptamana asta ca ar fi bine sa mergem la sfarsitul lui mai. Bine ca am mai gasit locuri cu basinet...

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeee

m-am trezit la ora 6 ... nu mai am rabdareeeeeeee ... astept sa se scoale buburuza sa o pregatesc si sa vina medicul ... sa ne mai vada ...

ce ziceati de site-ul de mai sus cu haine??? nu se poate comanda de pe el?? ca vad ca au lucrusoare dragutele unele ...

lisa hai ca poti ...

irina ti-a mai dat ceva tratament cand ai iesit din spital???

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffff

fetele ma trec toate emotiunile ... sper sa fim bine de acum si sa nu mai avem de a face cu spitalul ...

astept cu nerabdare botezul sa-mi pot impartasi apoi fata de cate ori vreau sa stiu ca e pazita de Dumnezeu ...

va pup pe toate si va multumesc pt sustinerea din zilele acestea si poate ma voi nimeri si eu in bucuresti cand veti mai face intalniri ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata Cami, raspunsul e NU

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput