Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Ciufik spune:
Novus, noi la 2 luni am facut infarix hexa; luam 2 pic vigantol inca din a 10 a zi, fara analize; am luat calciu in prima luna, fara analize, ca ii tremura buzita si cica asta inseamna lipsa de Ca, dar noua pediatra a zis ca e normal sa mai tremure buza si sa nu mai luam nimic.
Noi am avut mucisori si am mai luat 5 pic de vit C la indicatia medicului. cam atat.
dc mai ai intreb nu ezita
Anculet spune:
Buna!
Am fost la oftalmolog azi,si ne-am linistit
.Mi-a zis ca ochisorul care lacrima si avea o secretie galbena, pt ca ne-a trecut pana am mers la oftalmolog
,nu avea nicio legatura cu vaccinul,ca-l puteam face fara probleme.Ca e foarte frecventa aceasta afectiune la copii mici,si nu e de la faptul ca ar fi tras-o curentul.
Mai punem inca 10 zile Tobrex(desi ochisorul e vindecat),apoi masam la radacina nasului,unde punem si picatura,ca sa mentinem desfundat canalul lacrimal.
Deci pt vineri tineti-ne pumnii stransi ca mergem la vaccinul de 2 luni![]()
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
Ciufik spune:
mamaaa, doarme andrei de la 5 si inca doarme
.
azi a stat treaz numai 4 ore. asa liniste si plictiseala...
selene - o fi ceva in atmosfera? ca am inteles ca si daria a dormit.
vazut bebei si mamici frumoase in parc. bravo!
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Buna mamici de licurici !!! Scuze ca dau buzna in clubul vostru, noi deoamdata suntem la odisee pana apar toti ghioceii - care vaccin l-ati facut si il recomandati ?? am inteles ca unul e gratis si unul contra cost - pe langa Vigantol ati mai dat suplimente de calciu sau fier bebelusilor ? daca da, ca urmare a unor analize, nu? - bineinteles ca am uitat restul intrebarilor dar poate ne mai dati ceva sfaturi pretioase ![]() Va pup Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
infarixhexa cel cu plata; optional rotarix
nu am mai dat alt ceva pe langa vigantol
Aalina spune:
Ciufik ce baiat cuminte!!!
Novus noi luam numai 2 pic de vigantol pe zi. Vaccin il vom face pe cel gratuit.
Cami sa ajungeti cu bine acasa. Cred ca te-ai topit la zambete.
Dark ce de bunatati ai cumparat tu. Ce familie frumoasa
Mister e un finut.
Lisa lasa ca te vei descurca. Trebuie doar sa va faceti programul vostru impreuna.
Irina sper in noaptea asta sa dormiti!!!
Fetelor azi am fost sa imi iau concediul si zicea asistenta ca ne va chema probabil inainte de ziua in care implinim 2 luni la vaccin. E ok? Nu va fi nici o problema?
Am fost si la gine la controlul de 6 saptamani si toate sunt ok. Liber la program
. Peste 3 saptamani punem si sterilet.
Alina1976 spune:
Buna seara,
E, asa cum ati vazut deja...am avut un rendez-vous azi...cu trei pretendenti
...care mai de care mai frumos.
Irina, Brandusa, pacat ca nu ati venit si voi...neparat data viitoare e musai! ![]()
Alinuk, super pozeeeee. Imi place ce talent ai la sarituri![]()
. Super tare!!!
Acum am vazut ca azi micul print face 3 luni! MII DE SCUZE!!! 

![]()
. LA MULTI ANI!!!! te rog sa-i dai un mare pupic din partea mea si sa-i spui ca imi pare rau ca nu l-am felicitat personal...ufff
La multi ani si pentru Andrei de Mara! Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos.
Selene, am fost acolo. Este fff OK! Au foarte foarte multe hainute. Sunt seriosi...aveau o groaza de comenzi si nu mai fac fatza cu livrarile. Preturi de dai pe spate si hainute impecabile. Am cumparat 30 de seturi cu blugi, rochite, palarioare, am plecat cu un sac intreg. Poti face comanda linistita si o sa ai o surpriza placuta. Iti multumesc mult pentru pont 

Am zis ca mai dau o tura in august sa le fac colectia de toamna-iarna tot de acolo.![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Novus, noi la 2 luni am facut infarix hexa; luam 2 pic vigantol inca din a 10 a zi, fara analize; am luat calciu in prima luna, fara analize, ca ii tremura buzita si cica asta inseamna lipsa de Ca, dar noua pediatra a zis ca e normal sa mai tremure buza si sa nu mai luam nimic. Noi am avut mucisori si am mai luat 5 pic de vit C la indicatia medicului. cam atat. dc mai ai intreb nu ezita Andreea si Andrei (27.12.2008) |

multumesc de informatii; si noua ne mai tremura cateodata buzita si tot asa citisem ca e lipsa de Ca 
Citisem aici despre canale infundate la san , cum imi dau seama daca e vreun canal infundat ?? doare ???
intreb deoarece eu simt ceva la palpat dar nu ma doare, poate asa e sanul,nu??
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
CADIA spune:
Buna searaaaa!!!!
Alinadespre ce magazin de lucrusoare vorbesti.Vreau si ioooo!!!!!
Super ca v-ati intalnit, iar pozele dementziale.As fi venit si eu dar azi am facut excursie
pana la admin. fin. sa iau banutii de trusou si alocatia.

As veni data viitoare, cu o prietena dar sincer ne cam este "sila" de microbii din tramvaiul 41 cu care tr sa mergem de la un capat la altul.Totusi daca va intalniti intre 11 si 15 incercam sa ne bagam si noi.Asa ca .....pe data viitoare.
Muuulti pupici tuturor

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
micola spune:
LA MULTI ANI Andreiutzii sarbatoriti de azi!!!
Azi am fost la dr si raportam asa: 5.500kg (nascut cu 3.600), 57 cm (nascut cu 53, dar eu cred ca cu mai putin). Deci in 2 saptamani am luat 700g, in conditiile in care cam de o saptamana nu am mai pus gurita pe lapte praf!!!
Cand i-am zis ca nu ne mai place biberonul a zis:" ti-a venit tie tata!" i-am spus ca eu tot timpul am avut lapte de imi curg sanii la ora de masa si cel liber in timp ce suge bebe din celalalt, dar ea sustine ca nu aveam eu destul lapte inainte..in fine....
Acum sa va zic recomandari:
- la putzica cica sa nu umblam pana la 4 ani, pana atunci sa asteptam sa coboare singurel testiculul cu pricina!
- si o chestie care mi-a picat ca un pietroi in cap de-mi venea sa-i zic ceva drei: sa incepem cu sucul de fructe: intai mar, apoi morcov, portocala si banana...LA 2 LUNI JUMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deci poate Tentzica a inceput sa-i dea suc la indemnul tot al unei dre la fel de "experta" ca a noastra!!! I-am zis ca eu stiam ca la 6 luni daca e alaptat exclusiv si la 4 luni daca primeste lapte praf, si cum noi am mai luat si praf credeam ca de la 4 luni vom incepe, dar nu de la 2 luni jumate!!!!!!!
Ca s-o las in pace cu ce scrie in carti, ca ea asa face de multi ani cu copiii si ea stie mai bine. Ca atunci cand copilul are 2 luni jumate sau 4,5 kg se incepe cu sucul de fructe!
Nu am de gand sa-i dau inca sucuri de fructe, asa m-am luat dupa ea si cu laptele praf si uite ca nu aveam nevoie de el!!!Unde or fi invatat astia medicina?????????????

de
Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!