Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

cat despre `sfaturi` soacra mi-a recomandat sa nu o scot pe fata din casa pe caldura asta in timpul zilei si daca o scot sa o plimb DOAR la umbra
DAR nici dimineata sau seara nu e indicat ca e racoare
Sa mori de ras nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna, dragelor!

LA MULTI ANI Ilinca de Andre_ea, Eduard de Oana_vr si Carla de Idaira

Faine pozele de la intalneala, fetelor!

Cam innourat, dar macar nu ploua! Noi, bine si cuminti, bebe da din manute si picioare in bouncer, ieri pentru prima data s-a intors de pe burtica pe spate (o singura data, apoi nu a mai vrut). Mi-s tare incantata ca am pus aseara pozele din ultimele saptamani pe webshots (ceva ce doream sa fac de ceva vreme da' cine a avut timp?). Am pus link-ul la contul comun.

Cadia, o fi vreun puseu de crestere? Ca al meu cam asa face cand ii e fomica la scurt timp dupa masa. Eu il pun la san si intr-o zi-doua se regleaza si productia de lapte.

In legatura cu alaptatul in public, cand ii e foame lui bebe eu ii dau... oriunde pot sta jos: in parc pe bancuta, in cafenea, in service station (popas pe autostrada). Aici e ilegal sa ma opreasca cineva sa alaptez pana face copilul 6 luni... oricum nu am vazut pe nimeni sa se uite macar urat la mine. Ma asez si eu mai discret daca pot si folosesc o esarfa sa nu se holbeze tot cascatul la milk bar si gata, am rezolvat treaba.

Cami, bine ati ajuns acasa (banuiesc ca a venit deja taticul Antoniei sa va ia de la spital). Sanatate multa in continuare

Lisa, felicitari pentru prima zi "numa' voi" O sa vedeti ce program fain o sa va faceti de-acum incolo!

Iulia, felicitari pentru depunere de acte de pasaport la bebe! Si pentru beletele de avion, ce fain de voi ca veniti in Romania in mai! Noi se pare ca vom ajunge doar in august, mai devreme nu-si poate lua tata lu' bebe concediu si zau ca nu vreau sa petrec 2-3 saptamani fara el (o sa radeti de noi, dar in aproape 6 ani de cand m-am mutat in UK noi am fost despartiti 1+7 zile... si tare nu ne place separat , parc-am fi copii mici)

Micola, felictari pentru cresterea in greutate, lapticul mult si din partea mea la pediatra (unu' pentru sfatul cel buuun referitor la laptele praf si altul pentru ideile nepretuite referitoare la diversificarea la 2 luni). Apai nu-i de mirare ca atatea fete se apuca sa-si diversifice copiii de la 6-8 saptamani cu suc de portocale, ca doar pediatrul asa a zis - chit ca omuletul/omuleata nu a deschis o carte/un studiu mai recent de nu stiu cand. Am vazut ca ai intrebat de carucior ... aici se recomanda cam de la 6 luni pozitie 45 grade la carucior.

Pup ca bebe vrea ceva si el... io zic ca vrea la baby gym sa povesteasca nitel cu girafa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cadia, andrei a avut manusi pana acum deoarece are niste unghiute greu de taiat si se zgaria rau de tot pe fata.dupa ce i le-am dat jos (acum 2 zile)a inceput sa-si suga degete, manute, ce prinde.vad daca se invata si eventual revin la manusi.de obicei face asta cand ii e foame;in rest nu l-am vazut.

Mergi la inceput

Szmonic, soacra-ta zice ea ceva acolo... nu stiu cat e de cald la voi dar daca e canicula scoate copilul mai pe racoare... daca musai trebuie iesit si e foarte cald neaparat cipilica pe cap si copertina de soare la carucior. Intreaba si pediatrul ce si cum.

Cat despre "accident", iti urez sa fie asa cum iti doresti . Noi din pacate trebuie sa avem mare grija, din cauza cezarienei, asa ca iau pilule (mi-am setat "alarma" la mobil sa nu uit de ele)

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Apropos de pilule!Si eu trebuie sa iau ,tot prin cezariana am nascut.Mie mi-a prescris dr. Cezarette.Voi ce luati?Nu afecteaza alaptatul?Ca eu una nu vreau sa renunt la alaptat pentru nimik in lume!
Si va rog mult dati-mi si mie contul ala comun sa va vedem si noi!
Pupici tuturor!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Alina, activeaza-ti PM-ul sa-ti putem trimite parola.

Eu iau Micronor si alaptez exclusiv, si am auzit mai multe fete zicand ca iau Cezarette si toate alapteaza. Atata timp cat sunt mono-pill-uri, e OK. Mie mi s-a recomandat NU sarcina timp de 1 an, cam ce se recomanda la voi? Ma rog noi am prefera ca bebe2 sa vina peste 3 ani (din pacate din motive strict financiare, ca daca am castiga la Lotto sau ne-ar creste brusc salariile cu vreo 5-600 de lire ne-am "apuca de treaba" ASAP)

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

pai zice soacra ce zice, faza cu ea e ca daca ii spun ca am iesit cu fata dimineata nu e bine ca e racoare, daca ii zic ca am iesit ziua la cumparaturi iar nu e bine ca e cald.
La noi sunt 22 grade si pe Agnes o imbrac adecvat temperaturii de afara, dar nu o voi tine in casa de acum. Atunci vara ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

DarkBendis si eu aceeasi recomandare am primit-o! UN AN SAU CHIAR MAI MULT...avand in vedere ca eu sunt la a 2 a cezariana.Si noi am vrea inca un bebe repede, repede din cauza de varsta dar la fel ca si voi avem de asteptat un loto ceva ...
PM-ul stiu ca era activ dar am sa intru din nou sa verific!
Pupici!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Alina, ti-am raspund la PM. Ai primit?

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 11

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput