Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 35
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Oricum,vom auzi in continuare vesti despre evolutia in PE ,spre ,probabil,deliciul ziarelor din toata Europa. |
Eu nu cred ca Eba se va face de ris. Prea rau.
In primul rind ca oricum s-au strins in PE toti ciudatii, ea "da" chiar bine pe linga aia.
In al doilea rind pentru ca, daca fata asta are un dram de insinct de conservare in "mintea ei cea odihnita" (ea a spus-o! :)))), se va inregimenta cuminte in lista PD-L, aia votata de prietenul Xenocid, intre Sebastian Bodu, caftangiul Rares Niculescu si Oana Antonescu (fata sefului lui Base de pe vremuri, securist cu acte) si va face ce i se spune.
Povestea, insa, ramine un semnal jenant dat in exterior- Romania, tara de ev mediu, proprietatea rudelor si prietenilor Imparatului Traian, si, eventual, poate deveni un dus rece care ar mai putea deschide ochii celor hipnotizati de Base (aici sint cam visatoare :))), cred)
------
14% PNL in iunie 2009 unde probabil va ramane definitiv |
Tu esti optimist. Sau nu ti s-a facut instructajul corect.
Sau doar nu vrei sa ma faci sa pling :).
Cum de n-ai folosit termenul de "penetzecede-izare"? :))).
Eh, lasa, ca-s baieti destepti si isi revin ei cumva.
sirimie spune:
citat din mesajul lui xenocid Ti'am mai explicat odata: Imi pare rau de tine Si nu sint fan basescu. Caut doar batul cel mai lung. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
intrebare: basescu e batul lung gasit deja sau inca mai cauti?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
sirimie spune:
citat din mesajul lui sirimie vor merge la vot numai cei care sint convinsi sa voteze cu cineva anume - ca de exemplu cu PRM sau cu EBA - , si vom fi reprezentati in parlamentul european de unii care habar nu au despre ce e vorba. pe motiv ca nu sint unii mai breji cu care sa poti vota... adica din 2 rele alegi un al treilea incredibil de rau. |
imi pare atit de rau ca am avut atit de multa dreptate
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Rufus spune:
citat din mesajul lui sirimie imi pare atit de rau ca am avut atit de multa dreptate |
Simona...sa nu-ti para.
Daca a fost chiar asa (desi eu nu sunt convins) bravo lor, oamenilor care cred in ceva. Sa te duci la vot fara nici un crez, doar ca sa votezi contra, e sinucidere morala. Inseamna negativism pur si asta influienteaza in rau atitudinea fiecaruia. Am facut-o odata...m-am lecuit.
Pacat ca te alaturi corului celor care spun ca ne merge rau ca nu ne ducem la vot...ar trebui sa-i asculti si pe cei care au votat mereu, constiinciosi si a fost din ce in ce mai rau.
As merge mai departe cu logica mea, avem clasa politica malefica pe care noi am format-o cu votul nostru contra, iar acum nu mai stim cum sa o scoatem la capat.
Eu refuz sa mai contribui la aceasta stare, constiinta mea ma impiedica.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
Cum sa nu imi para rau ca vadim si becali si eba imi vor "reprezenta" interesele in parlamentul european? De ce ei si nu unii care pot face ceva cu adevarat bun pentru interesele mele? Raspuns: pentru ca cei care ar fi trebuit sa mearga sa voteze ca sa fie reprezentati corect nu s-au dus.
Despre Andrei
Rufus spune:
citat din mesajul lui sirimie De ce ei si nu unii care pot face ceva cu adevarat bun pentru interesele mele? |
Pentru ca nu exista, Simona. Din oferta etalata puteai vota pe oricare, nici unul nu-ti va apara interesele. Stiu ca ai sperante, am avut si eu, dar s-a dovedit clar ca m-am inselat.
O sa zici ca nu ma duc la vot ca-s dezamagit...nuuuuu, m-am mai desteptat.
Eu nu mai votez un prost doar ca altul mai prost sa stea acasa.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Pentru ca nu exista, Simona. Din oferta etalata puteai vota pe oricare, nici unul nu-ti va apara interesele. Stiu ca ai sperante, am avut si eu, dar s-a dovedit clar ca m-am inselat. O sa zici ca nu ma duc la vot ca-s dezamagit...nuuuuu, m-am mai desteptat. Eu nu mai votez un prost doar ca altul mai prost sa stea acasa. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Conform ultimei tale remarci, ar trebui sa nu-l mai votezi pe Basescu.
Imi pare rau ca trebuie s-o spun, dar asta cu n-am pe cine vota e doar o marota a cetateanului plictisit de vot. Cu putina informare, gasesti pe cine sa votezi. Asa, s-au dus Vadim, Eba si Becali ca au votat altii in locul celor care s-au declarat satui de clasa politica. Mda.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Conform ultimei tale remarci, ar trebui sa nu-l mai votezi pe Basescu. Imi pare rau ca trebuie s-o spun, dar asta cu n-am pe cine vota e doar o marota a cetateanului plictisit de vot. |
Cu prima ai dreptate. Stiu sigur ca nu-l mai votez.
Cu a doua, nu sunt de acord. Daca tu crezi ca la mine-i o marota, e treaba ta. Cel putin la aceste alegeri informarea era simpla, candidatii putini, asa ca sunt foarte bine informat. Una din problemele mele a fost si votarea listei, astfel incat ca sa mearga unul pe care l-as fi preferat, mergeau altii, la gramada, in care nu ma regasesc.
Nu trebuie sa uiti ca votez din 1990, fara nici o absenta si n-am facut altceva decat sa votez impotriva PSD si PRM, Iliescu si Vadim. Nu mi-a folosit la nimic, in scurtele rastimpuri cand PSD/Iliescu n-au fost la putere, a fost la fel de prost (sau mai rau).
Asa ca nu ma sperie nimeni cand imi flutura prin fata Eba, Vadim si Becali si vina mea (si a celor care n-au votat)ca au ajuns acolo. Ba chiar mi-e mila (sincer) de cei care cred ca votand in nestire aceleasi personaje o sa schimbe ceva.
sirimie spune:
rufus, de tine trebuie sa iti fie mila
pentru ca multi euro parlamentari proaspat alesi sint incapabili
ce crezi ca vor face acolo becali si vadim, altceva decit circ?
si rezultatul cel mai nefericit dar probabil al acestui lucru e ca vor exista legi care sa dauneze romaniei fara sa se opuna nimeni
ca acolo nu isi apara nici un partid oligarhii, conteaza exclusiv competenta
Despre Andrei
Ingrid S spune:
Eu nu vreau sa sperii pe nimeni. Uite parerea mea: romanii s-au saturat de vot. Nu mai e fun, s-a dus interesul. Cand devine o datorie, deja se scarpina in cap si-si gaseste argumente ca sa stea in fotoliu cu o bere in mana. Daca s-ar introduce votul cenzitar, mama ce s-ar mai jelui toti: vai, ne ia dreptul nostru. Care drept? de a nu merge la vot? Au votat 27 %. Si eu una, cred ca aveam dreptul sa nu fie la Bruxelles personaje de desene animate, ca si cele pe care le-am amintit.
Rufus, tu visezi la o clasa politica nepatata si curata ca in odele lui Horatiu? Crezi ca in alte tari candidatii puri rasar ca din fantanile arteziene, unul pe zi? Atunci nu e mai bine sa fii pragmatic si sa alegi constient din ceea ce ai? Ce sa vezi, doar in Romania e clasa politica vai si amar, in rest toti ingerasi cu aripi fluturande.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues