Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Iaca si taraba cu oferte.

Ia, neamule, si-alege, ca-s de toate felurile si culorile: cine ti-ar placea sa te reprezinte-n lumea larga??

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Hai Iileana, ca-mi inseninasi ziua.
Turbasem de ciuda ca pe listele PNL intra si Busoi, un papitzoi care servea cafele la conferintele de presa cu cativa ani in urma. D-apoi, daca vreau s-o trimit pe Weber, musai sa votez si din astia..se dau la pachet.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ingrid bine ai venit in dilema mea . Si eu ca sa o votez pe Macovei si (cam cu juma' de stampila) pe Preda trebuie sa aleg la pachet si pe Stolo si pe Tru. Presupun ca la fel va chinuie si pe voi ideea de a o trimite pe precupeata Norica la Bruxelles. Si pe Obi Wan.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ingrid bine ai venit in dilema mea . Si eu ca sa o votez pe Macovei si (cam cu juma' de stampila) pe Preda trebuie sa aleg la pachet si pe Stolo si pe Tru. Presupun ca la fel va chinuie si pe voi ideea de a o trimite pe precupeata Norica la Bruxelles. Si pe Obi Wan.

Precupeata e putin spus, de cand ai devenit asa distins in exprimare? Da, imi scartie intre dinti lista asta, dar nu am alternativa...chiar nu am. De unde a aparut si Obi asta, habar nu am. Ciuperci dupa ploaie, zau asa. Nici cu lista PD-L-ului nu mi-e rusine...Stolo e deja un personaj de comedie.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Lasa, Ingrid, nu te teme, sint convinsa ca NN se va descurca bine la Bruxelles, ca doar nu la un concurs de miss se duce si nici la unul de farmec personal. Pregatirea ei profesionala si incapatinarea ii vor fi de folos.
Despre Dl. Busoi, insa, nu ma exprim. Macar facea cafea buna? :)))

Alina, nu-mi vine nici mie sa cred ce spun, dar nu ma prea deranjeaza pitzipoanka lu' taticu'. Ma amuza numai.
Sigur, candidatura ei si eventualul sau succes ridica oaresce probleme, de morala in primul rind, dar cu astea sa-si strice somnul fanii lui Basescu si votantii PD-L, ca eu una nu ma mai mir de nimic din partea "famigliei" prezidentiale inca de la ungerea ministresei Udrea la un minister creat anume pentru ea.
Chiar daca va cistiga, "copilul naiv" nu va fi lasat sa umble haotic :), de capul sau, prin parlamentul european, ea se va re-inscrie chiar miine seara in PD-L, si am incredere ca numele mari de pe lista PD-L vor avea in fisa postului si juma' de norma de bona. Ptr. don'soara.

Mergi la inceput

Iileana, Norica Nicolai a fost implicata in niste scandaluri care pe mine ma enerveaza la culme. Evident ca nu discut despre aspectul fizic, ar fi culmea ca si in politica sa judecam dupa standardele din prezentarile de moda. Dar, pentru ca azi e ziua votului, imi tin nemultumirile pentru mine si ma duc, repet, nu am de ales. Mi-ar fi placut Daianu, direct in fruntea listei l-as fi pus.

Edit: Busoi era pe post de chelner..

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Norica Nicolai a fost implicata in niste scandaluri

Care? (in afara de cel cu nepoata, pe care-l stim toti).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Norica Nicolai a fost implicata in niste scandaluri

Care? (in afara de cel cu nepoata, pe care-l stim toti).

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

De parca asta nu ar fi suficient sa ne aducem aminte ca din postura de presedinte al comisiei juridice din senat l'a pitit de zeci de ori pe sobolanul din poza prin cutele groase ale legii. Alaturi de alte rozatoare de partid.

Mergi la inceput

A, din astea. Difuze.
Nici mie nu mi-e simpatica NN, dar credeam ca stie Ingrid de unele care mie mi-au scapat, niste scandaluri tzeapene, ceva gen afacerea Megapower, RAFO, ALRO, ca cele care impodobesc alte capete de lista.

Edit la postarea de ieri:
- nu era "copil naiv" ci "copil inocent si timid"
- problemele care ar putea sa tulbure pacea interioara a votantilor PD nu sint numai de natura morala, ar putea, la o adica, avea si natura penala: www.hotnews.ro/stiri-politic-5791413-cum-aleasa-eba-cinci-filiale-pdl-raporteaza-detaliu-operatiunea-voturi-pentru-elena-basescu.htm" target="_blank">Cum va fi aleasa EBA.

Mergi la inceput

Citat:

- problemele care ar putea sa tulbure pacea interioara a votantilor PD nu sint numai de natura morala, ar putea, la o adica, avea si natura penala: www.hotnews.ro/stiri-politic-5791413-cum-aleasa-eba-cinci-filiale-pdl-raporteaza-detaliu-operatiunea-voturi-pentru-elena-basescu.htm" target="_blank">Cum va fi aleasa EBA.

Da! Asta este un episod absolut penibil si arata groaza de basescu a astora din teritoriu.
Din nefericire nu exista nici un element penal in nesimtirea de mai sus.

Mergi la inceput