Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

....sirete....

sireturi.
e ca la almanahuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ptiu' drace!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Voiam, insa, sa te intreb ceva: ai spus de mai multe ori de "spiritul Pietei Universitatii", legat de Antonescu. De altfel, chiar el s-a plasat (in vorbe) in acel loc, in acele zile. Despre ce e vorba?

Am spus de mai multe ori??? Credeam ca am zis doar azi.

E vorba de ceva difuz, ca de-aia e "spirit", nu de ceva pe care sa poti pune mina.
Nu stiu daca el a fost prezent, fizic, in Piata. Poate a fost, poate nu, habar n-am. Dar gindeste de parca ar fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Am spus de mai multe ori??? Credeam ca am zis doar azi.

E vorba de ceva difuz, ca de-aia e "spirit", nu de ceva pe care sa poti pune mina.
Nu stiu daca el a fost prezent, fizic, in Piata. Poate a fost, poate nu, habar n-am. Dar gindeste de parca ar fi fost.

Am inteles.
Te-am intrebat (si da, probabil ca n-ai zis de mai multe ori), pentru ca am crezut ca i-ai fi adaugat niste merite; stii, sunt multi care se lauda cu Piata Universitatii sau cu lupta in timpul Revolutiei, sau cu "ilegaliatatea" de pe timpul lui Ceausescu, asocierea numelor lor cu evenimentele acelea spera sa le creasca "valoarea".
Dar, daca ai zis doar de spirit...e alta treaba. Nu te intreb cum gandeste de parca ar fi fost acolo...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Rufus, am pomenit de Basescu in opozitie cu Antonescu, deoarece si cuvintele tale volens-nolens tot pe acolo se situeaza: "ce fatza va avea Romania cand trecem de la Basescu la Antonescu, suntem blestemati..etc". Pentru ca nu se discuta un personaj politic decat in antagonism cu altul, e o veche meteahna a noastra.
Xeno, Antonescu nu s-a laudat niciodata cu engleza lui, dar l-am auzit vorbind franceza si se exprima tres bien.. Dar de ce om fi noi oare blestemati (ca sa-l citez pe Rufus) sa avem presedinti cu o exprimare in engleza gen Iliescu si Basescu...asta nu stiu.
Iar ca si-a facut adversari din pipitze..wow, asta n-am stiut-o, e de bine neamule! Promit sa-l intreb cand il vad, sa fiu sigura.
Iileana, dupa umila mea parere, n-avem alt presedinte de votat. La Geoana si daca as visa ca il votez, m-as trezi urland...Vadim idem...solutii nu prea sunt.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Pentru ca nu se discuta un personaj politic decat in antagonism cu altul, e o veche meteahna a noastra.

Pai, si de ce sa nu ne dezbaram de metehne? Daca avem pretentii de la cei pe care ii alegem, de ce nu pleaca de la noi schimbarea?
Oricum, dupa cate vezi, orice personaj politic se discuta in antagonism, dar numai cu Basescu, nu cu alt politician; si intreb: cine-l face mare, dom'le, pe asta, nu cumva chiar cei care nu stiu spune altceva? Mie asa imi pare...

Si sa nu uitati: postarea initiala se referea la Radu Duda. Sau ala nu o sa placa, ca o sa zica doar de ce ar putea face el pentru romani si nu o sa sufle o vorba de ceilalti...sau de Basescu. Nu?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Rufus, si cind alegi rosiile din piata te uiti ce te uiti la fiecare in parte, da' dupa aia le mai si compari. Intre ele.

Xeno, ok, am inteles :(.
mersi oricum de link, chiar acum il folosesc.

...Daca iese sub 20%, iti trece?...

Mergi la inceput

Noroc cu sotul care a cumparat Academia Catavencu, ca eram in ceata totala cu pipitele lui Xeno. Asa m-am lamurit si eu. Nu stau sa-l urmaresc pe musiu Antonescu prin presa scrisa sau la tv. M-a amuzat grozav Elena Udrea cu locul la coafor. Este capabila de ironie, un punct in plus pentru madama.
Rufus, de ce se discuta mereu prin comparatii? Pentru ca e o tactica, te iei de adversarul cel mai puternic. Deocamdata, ramane Basescu pe acest loc.
Sa-l compari insa pe Antonescu cu Vanghelie este grotesc. Frizeaza absurdul. Liberalii duc o alta campanie, nu una a scalambaielilor, a poalelor ridicate in cap si tzopaielii printre multimea de gura-casca. Poate smecheria asta iti aduce voturi. A incercat si Geoana, dar arata ca un cimpanzeu incercand sa imite oamenii. Nu-i iese si pace! La Basescu se potriveste fix ca o manusa...oare de ce?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Si pentru ca maine sunt alegerile, cu cine votati? Eu o aleg pe Renate Weber.
Bine ca nu se poate vota mai devreme de 18 ani, ca nepoata mea de 15 mi-a spus: eu pe EBA as vota-o, e cool! Am simtit niste fiori reci pe spinare.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Iaca si taraba cu oferte.

Ia, neamule, si-alege, ca-s de toate felurile si culorile: cine ti-ar placea sa te reprezinte-n lumea larga??

Mergi la inceput