Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 22
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana In conditiile in care tu consideri ca cine circoteste azi la candidatura lui Duda ar fi fost, in anii '90 de partea lui Iliescu si, eventual, chiar a minerilor, , eu deja consider ca, poate, ar trebui sa-mi gasesc ceva mai bun de facut decit sa-ti dau tie replica. Si, dat fiind felul in care mi-am petrecut io anii '90, am sa iau aprecierea ta exact ca ceea ce este: o insulta! In treacat: Regele Mihai nu a complotat nimic. E, in acest caz, doar victima. A anturajului, a familiei, a proastei sfatuiri, nu stiu. E foarte trist ca, acum, in amurgul vietii, a ales rolul de mascota a sotului fiicei sale. E trist pentru el ca personaj istoric dar si pentru imaginea monarhiei in Romania. A, si vezi ca-i dai lui Duda mai multa importanta decit merita. Vorbind despre cotituri istorice legate de numele lui |
1. Nu doresc sa te insult. Nu-mi permit sa-mi dau cu parerea ce faceai tu la Revolutie, pentru ca nu stiu, si nici ce sentimente ai tu pentru Iliescu. Am asemuit aceasta panica si inversunare (si nu ma refer doar la tine) cu acea perioada si acele personaje. Nu stiu pentru care motiv, daca spun "Iliescu" , consideri ca te insult. Daca spun "COposu", am comis o blasfemie. Dar ce am voie sa spun, fara sa faci legaturi vazute numai de tine si pe care, chipurile, ti le atribui?
2. Regele Mihai-o victima? E clar, am zis bine: nu dai doi bani pe MS. Regele e unic, in varsta, ce-i drept, dar cred ca mai degraba s-ar arunca de la etaj decat sa faca jocurile vreunui capiat de politician dintre astia de acum. Il admir cu multi ani inainte de 1990 si nu cred cu nici un chip ca va putea, vreodata, in istorie sa fie numit sulfa politica. E problema ta daca tu crezi altfel.
3. Ceea ce am numit cotitura in politica, n-are de-a face cu Duda. Dar, cand te superi, nu mai intelegi nimic. Spuneam ca, se pare, dedesubturile luptei politice n-au fost nicicand mai ascutite ca acum, poate in anii 90 cand Iliescu a calcat cu picioarele peste nazuintele atator oameni, pentru propriul egoism.
Eu te rog doua lucruri: daca doresti o discutie, citeste ce scrie cel care iti raspunde. Nu ma deranjeaza tonul, poti fi ironica, dar daca nu pricepi ce spune omu', raspunsul tau n-are valoare; apoi, nu amesteca istoria cu prezentul, nu le pune in aceeasi oala, ca nu incap. Dezgroparea mortilor si crearea de scenarii, desi specifice romanilor, nu mai impresioneaza pe nimeni, sau aproape. Un exemplu: daca tot nu stii "ce l-a apucat" pe Regele Mihai de a spus ca e de acord cu candidatura ginerelui sau, evita sa faci scenarii cu victime de anturaj, apropiati, prieteni. Gandite de tine sau auzite de la altii, nu au decat valoarea de barfa.
Sper ca am fost clar, sa nu ai dubiu de vreun gand ascuns.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
citat din mesajul lui iileana b.nica, eu sustin numa' prima parte a ipotezei tale, si anume ca, daca se pastreaza datele din acest moment, Duda va "agata" citeva procente din voturile lui Antonescu, ashea, cam cit e necesar sa intre Geoana in turul 2 si nu Crin (care ar fi un adversar mult mai incomod pentru Base). Nu cred ca, intr-o confruntare Geoana-Basescu, cel dintii are vreo sansa. Nici nu-s prea sigura ca vrea sa aiba vreuna :))). |
Iileana nu am spus ca Geoana il poate invinge pe Basescu.Va fi show mare!
Rufus, iti respect afinitatile dar imi pare rau ca nu intelegi ce se intampla!
Rufus spune:
citat din mesajul lui b.nica Rufus, iti respect afinitatile dar imi pare rau ca nu intelegi ce se intampla! |
Si eu, cu tot respectul, iti spun ca nu pot lua de buna orice parere. Nu sunt foarte convins nici de ale mele, dar de-ale altora. Ceea ce tie ti se pare logic, in acest domeniu, desigur, pe mine nu ma convinge. Asta e!
Cred ca mi se trage de la 20 de ani de strategii si pareri inutile, traite din plin. Exista, oare, cineva neimplicat, care sa poata spune ca a avut mereu dreptate?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
Pentru cei care, totusi, poate vor altceva :), iaca aparu pe piata inca un zvon: www.ziua.net/display.php?data=2009-05-11&id=252911" target="_blank">Mihai Razvan Ungureanu.
xenocid spune:
Ileana, stai linistita. CAntonescu are toate sansele sa intre in Anul 2 in Turul 2.
Mai ales acum ca m'a ascultat si a aparut la Dansez pentru Tine
iileana spune:
, si io care ma gindeam ca-ti fac o bucurie cu vestea asta :))). Nici Ungureanu nu-ti e pe plac? Pretentios mai esti, dom'le, zau asa....
P.S. Iar esti prea subtil pentru mine . Despre ce "dansez pentru tine" vorbesti?
P.P.S. nu, n-am sa comentez ca iaaaaar il aduci pe omu' ala in discutie cind era vorba despre altceva. Ramin valabile comentariile mele anterioare, facute cu prilejuri similare.
copiloi spune:
citat din mesajul lui iileana Pentru cei care, totusi, poate vor altceva :), iaca aparu pe piata inca un zvon: www.ziua.net/display.php?data=2009-05-11&id=252911" target="_blank">Mihai Razvan Ungureanu. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Interesanta opinia lui SRS....eu totusi sper ca relatia Basescu-Ungureanu nu mai este ce-a fost, si ca Ungureanu va dezerta mai devreme sau mai tarziu, asa cum au facut si alti intelectuali inainte...
Insa totul e posibil.....Oricum, cine e contra Basescu va fi contra pe orice pune mana Basescu , inclusiv pe Ungureanu, why not? Cum poti avea incredere in unul care l-a slujit pe Baselu?
Alina
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana P.S. Iar esti prea subtil pentru mine . Despre ce "dansez pentru tine" vorbesti? |
De Dansez pentru Tine Dansez pentru Tine. Ce mai e si altul?
Sa se faca de cacao si pe acolo?
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Sa se faca de cacao si pe acolo? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cu ce s-a facut de cacao?
Daca s-ar fi facut, ar fi auzit si iileana de "incident"!
Asa cum se aude zilnic de Basescu & www.realitatea.net/elena-basescu-i-a-daruit-unui-batran-un-scaun-electric_514056.html" target="_blank">family!
Alina
iileana spune:
A, atita tot? L-a sustinut pe Alin Oprea (care e chiar un muzician decent)?
Uf, m-am linistit. Credeam ca s-a apucat si asta de dansat geamparale prin circiumi, ca presedintele in functie...
-----
P.S. Buey, da' la ce emisiuni te uiti si tu .....
Edit: P.P.S. Scuza-ma ca te-am facut "subtil", evident ca nu era cazul