Emma este iubire!
Raspunsuri - Pagina 84
ioana_mada spune:
Aida,D-zeu sa va apere de-acu de necazuri si tristeti si minunea mica,Eric,sa fie sanatos si sa va ajute sa mergeti mai departe.
Dulce Emma,vegheaza asupra greu incercatilor tai parinti si spune-le ca vrei sa se bucure cu toata fiinta lor de fratiorul tau.Ma gandesc la voi si va trimit gandurile mele cele mai bune.
mama42 spune:
Sunteti minunati!
Plang si rad de dragul vostru si ma bucur ca de propriul meu bb care e fix cu 2 luni mai mare decat Eric :-) Multe binecuvantari!
aidaciolac spune:
6 luni
Au trecut 6 luni iubire fara sa te aud si fara sa iti vad chipul (decat in filmulete si poze) si este greu , imperios de greu.
Intre timp s-a nascut si fratiorul tau si e asa urlacios cum ai prezis , dar stiu sigur ca daca ai fi aici ar fi mai linistit. De multe ori ii zic ca daca ai fi aici l-ai boscorodi la cat urla , dar poate ca tu ai stii cum sa il impaci.
Nu am mai visat nimic cu tine si nu imi place.
Dupa ce Erik s-a nascut si am ajuns acasa , catelusul tau a murit oare e cu tine?
As avea atatea sa iti spun am avea atatea de facut. Anul trecut erai inca pe picioare si in plina verva. Imi e foarte dor de chitaiala ta care ne umplea casa si inimile. Boala aia nenorocita ne-a abatut atentia de la ce era important ... si cate nu ar fi de zis. Dar ce folos?
Te iubesc fetita mea si imi e dor de tine Emma draga , sau Kissyleata asa cum iti placea sa iti spunem.
6 luni departe de tine
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
nikole spune:
Of Doamne Aida
si muuuulta forta mamica draga...
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 15+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
monicel spune:
Aida,mi se rupe sufletul in doua cand vad ce scrii.Ma gandesc tot timpul la voi, la EMMA(chiar zilele astea am privit iar filmuletul acela cu ea)si simt o durere pe care in viata mea n-am simtit-o.Pai daca eu simt asa ceva.....tu, draga mea,nici nu pot sa-mi imaginez ce lupta se da in tine cu fiecare zi care trece.Dar din pacate nimeni nu mai poate face nimic, decat Dumnezeu sa te intareasca sa mergi mai departe.
monica-elizabet spune:
Aida si te imbratisez strans, strans de tot
Dumnezeu sa odihneasca in pace pe puiuta ta draga...Emma
iar tie sa-ti dea putere si liniste si vise frumoase cu printesa ta
si pe urlaciosul "foca" mic si grasunel
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
adelyna spune:
Aida, un pupic si o rugaciune pentru sufletul tau de mama atat de incercat.Stiu ca nimic nu iti va putea umple acest gol,offf mi-e asa greu sa-mi gasesc cuvinte care sa te linisteasca macar putin...
Ai doar incredere ca nimic nu e intamplator si Emma e mereu langa tine,iar mangaierea ei o vei simti de cate ori iti este greu.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
a_alinta spune:
aida, si vor fi 12 luni departe de iubirea ta, si apoi vor fi mereu alte luni care trec si fac parte din viata noastra trecatoare!
aveti grija de sufletele voastre , ai grija de eric ( care e un SCUMP)
si incearca sa traiesti o viata care nu il va impovara pe fiul tau.
el e un dar de la Dumnezeu, sa va aline, sa va ajute sa mergeti mai departe..
aida, drumul tau e lung, viata cateodata ne loveste atat de tare!... dar atata timp cat stii care e drumul tau va fi bine!
si nu uita niciodata ca emma e acolo sus si vegheaza!
sirimie spune:
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
motanik spune:
Aida
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson