Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
bianca, ce fain ca esti asa aproape de gyula!! la vara sper sa mai ajung si eu!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Victo spune:
BB eee..pai si noi de la aeroport mai avem ceva de mers cu masina pana la destinatie.
noi avem degetelul cu noi.;)
mai sunt bebelasi care isi sug degetul?
lapte el nu bea in tp zilei. niste biscuiti o sa iau si eu, dar cred ca ii va servi in aeroport.
deci zici ca sa bea ceva..am retinut..numa ca nu e nici fan apa, din pacate.
ii tot spun de vreo 3 luni la fiecare avion pe care il vede pe cer ca vom merge in Franta. sper ca va suporta bine zborul, si probabil va fi distractia pasagerilor, din cate il cunosc eu pe smecherila mic.
bianca, nu sunt dese mesele. altceva..nu stiu ce sa iti spun, ca din fericire, am un copil relativ mancacios. ( ca nu il compar cu Iasmi sau maria :))
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
victo, zic sa bea ceva sau sa suga pt ca la decolare/aterizare, datorita diferetei de presiune se infunda urechile iar la bebei e mai dureros. sper ca am explicat cum trebuie...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
eu am retrag la nani...ca mi-a mers gurita in sera asta....

victo daca mai ai ceva idei de bagaj pt bebe sa imi spui si mie.
pupici
somnicc pufos sa aveti!! 
_
popbianca spune:
ma retrag si eu ca desi dimineata am zis ca ma prefac a lucra pana la urma am avut o zi.....
maine mergem in vizita la stabunica paterna...e un drum de 1 ora jumate cu masina....sper sa nu-mi vomite din nou....iar seara avem un chef(fara copii
)...iar duminica avem Paste(cu copii
)...deci mai tre sa pregatesc cuib si toate cele
asa ca sanse sa mai intru pana luni de la servici....zero!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
da, BB am inteles. pai o sa-i bag destu' in gura, de vrea, de nu vrea ;)
week-end placut sa aveti!
ellis spune:
DOAMNE, AI GRIJA DE INGERASUL EMA! CATA DURERE, CE CRUD E!
FERESTE, DOAMNE, TOTI COPILASII DE RELE!
VICTO - frumos tunsulici!
aLESSIA mea e racita...rau...voi ce doze de panadol/nurofen mai dati? peste 5 ml? ca eu nu i-am mai dat din nov...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
5 ml i-am dat eu ultima oara lui stefan.
cum a reusit matzuca de a racit?
bb_yasmi spune:
heloo
ellis si noi suntem in aceasi situatie.....amandoua...
, eu i-am dat aseara 5 ml nurofen si un supoz de paracetamol, ca avea febra, care a scazut instantaneu dupa si azi avd ca nu are nimic....in schimb eu....
nici nu stiu ce sa iau ma gandesc sa iau iarasi thera flu ca a fost fff bun. stiti altceva fff eficient rapid??
offfff acum inainte de plecare.....
_
Roxxy80 spune:
Salutare!
Bianca, ai mare grija cu oul nefiert f bine. E f periculos. Nici eu nu i-l dau tare, dar ramane f putin clei in mijlocul galbenusului.
Victo, noi nu ne sugem degetelul pt ca folosim suzeta (doar la somnic o folosim, in rest stam fara nimic in gurita).
Ellis, noi foloseam 5 ml. Multa sanatate printesei! E tare periculoasa vremea asta. Azi am iesit de dimineata la niste cumparaturi pt Pasti si era cam frig iar Matei era destul de subtire imbracat. Sper sa nu-mi raceasca.
Fetelor, vreau sa va spun ca am un baietel tare vrednicut. Fiind pasionat de fierul de calcat, azi i-am cumparat drept cadou de la Iepuras o masuta de calcat cu fier (asta canta si are si o lumina in el). Nu am putut sa ma abtin si i l-am dat. Toata ziua a calcat tot ce a prins prin casa
, inclusiv papucii
. I-am luat si un urs care conduce o toneta de inghetata, care canta si face mare galagie. Pe asta il primeste chiar de Paste. V aprimi si un rand de hainute si incaltari noi (ca asa se obisnuieste la noi in familie). A fost o zi tare frumoasa.
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
17+