Multumesc pt raspunsuri, 5 ml i-am dat, azi noapte a fost de groaza, plangea ca nu putea respira, nu putea dormi...nesuferita viroza(sau ce o fi) - este exact cum am avut eu, are capul, nasul infundat, fara muci, aia ies doar daca stranuta mult; acum si-a mai revenit, doar ca nu papa; lapticul il bea, ieri i-am dat pe la 4 lapte cu banane ca statea nemancata; si ceai cald...cam asta papa...sper ca pana maine sa isi revina cat de cat, ca mi-e groaza sa plec si sa o las asa...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Multumesc pt raspunsuri, 5 ml i-am dat, azi noapte a fost de groaza, plangea ca nu putea respira, nu putea dormi...nesuferita viroza(sau ce o fi) - este exact cum am avut eu, are capul, nasul infundat, fara muci, aia ies doar daca stranuta mult; acum si-a mai revenit, doar ca nu papa; lapticul il bea, ieri i-am dat pe la 4 lapte cu banane ca statea nemancata; si ceai cald...cam asta papa...sper ca pana maine sa isi revina cat de cat, ca mi-e groaza sa plec si sa o las asa... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |