Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumesc pt raspunsuri, 5 ml i-am dat, azi noapte a fost de groaza, plangea ca nu putea respira, nu putea dormi...nesuferita viroza(sau ce o fi) - este exact cum am avut eu, are capul, nasul infundat, fara muci, aia ies doar daca stranuta mult; acum si-a mai revenit, doar ca nu papa; lapticul il bea, ieri i-am dat pe la 4 lapte cu banane ca statea nemancata; si ceai cald...cam asta papa...sper ca pana maine sa isi revina cat de cat, ca mi-e groaza sa plec si sa o las asa...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Multumesc pt raspunsuri, 5 ml i-am dat, azi noapte a fost de groaza, plangea ca nu putea respira, nu putea dormi...nesuferita viroza(sau ce o fi) - este exact cum am avut eu, are capul, nasul infundat, fara muci, aia ies doar daca stranuta mult; acum si-a mai revenit, doar ca nu papa; lapticul il bea, ieri i-am dat pe la 4 lapte cu banane ca statea nemancata; si ceai cald...cam asta papa...sper ca pana maine sa isi revina cat de cat, ca mi-e groaza sa plec si sa o las asa...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

offfff...ellis...saracuta...si eric e cu muci de 2 zile, dar din fericire fara febra sau reactii nasoale... eu i-am dat doar Panadol si Allium cepa...aa..si Imunorezastan junior...pt imunitate...

sanatate multa va doresc!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la un nou capitol!

Mergi la inceput