Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
bianca, ca tot ma gandesc..nu ii dai mese prea dese? sau rontaieli intre mese, care sa ii strice pofta de mancare?sau suc?
eu ti-am zis programul nostru. intre mese nu se mai servesc pufuleti sau biscuitei sau mai stiu eu ce. doar apa.
dc mancam noi si insista el, ii mai dau cate putin de gust numa, daca plange. dar de regula, ii spun ca mancam si noi ce a mancat si el, si sa astepte ca terminam imediat si ne jucam.si ii dau o preocupare, sa nu stea in nasu nostru.
Bb..chiar vroiam sa iti zic ca nazdravaniile se mai datoreaza si parintilor. noi amandoi am fost copii cuminti, asa ca are cui semana Stefan.;)
noi mergem in Franta, la sora sotului meu., langa Paris. acu, nu stiu cat om reusi noi sa vedem..dar incercam, ca stam 7 zile.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
cred ca se poate face o evaluare la psiholog.
gata, eu va parasesc. pupici.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo bianca, ca tot ma gandesc..nu ii dai mese prea dese? sau rontaieli intre mese, care sa ii strice pofta de mancare?sau suc? eu ti-am zis programul nostru. intre mese nu se mai servesc pufuleti sau biscuitei sau mai stiu eu ce. doar apa. dc mancam noi si insista el, ii mai dau cate putin de gust numa, daca plange. dar de regula, ii spun ca mancam si noi ce a mancat si el, si sa astepte ca terminam imediat si ne jucam.si ii dau o preocupare, sa nu stea in nasu nostru. |
ohoooo ce copil cuminte ai......iasmi papa si la program si pe langa program si cu noi...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Bb..chiar vroiam sa iti zic ca nazdravaniile se mai datoreaza si parintilor. noi amandoi am fost copii cuminti, asa ca are cui semana Stefan.;) noi mergem in Franta, la sora sotului meu., langa Paris. acu, nu stiu cat om reusi noi sa vedem..dar incercam, ca stam 7 zile. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
asa e.....eu am fost o rautateeeee!!!!! incapatanata si numa' contra faceam!!!

pana am crescut domn'soara.._
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ce fain...la paris....
concediu placut sa aveti!! ai inceput sa faci bagajul?? mergeti cu avionul??? ce iei cu tine pt stefanut ((daca mergeti cu avionul!!)
noapte buna victo!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
popbianca spune:
bb, si Ana e fan ou(pt. joaca , nu pt mancat)...de cate ori ma vede la frigider incepe ou..ou...ou...tre' sa o iau sa-i arat ouale in frigi...uneori mai asezam cate unul in vreo cana pe aragaz "la fiert"
nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa faca acum de sarbatori..
victo si eu ma tot gandesc la chestia cu oul crud(de sanatos e mai sanatos crud dar nu e sigur...)dar avand in vedere ca le iau din comert ma mai linistesc....mai nasol imi e cu cele de casa....ca gainile alea ajung prin locuri vrute si nevrute...
in timp o sa-i mai schimb si eu modul de servire...deocamdata sunt multumita ...ea nu a mancat ou pana acum de vreo luna jumate !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
BB..daca iti mananca si mancare, iti permiti sa ii dai si rontaieli. dar vezi, majoritatea copiilor sunt cam sclifositi cd vine vorba de mancare.
asa ca noi astilaltii...poporul..nu putem din cauza la 10 pufuleti sa riscam sa nu mai manance o masa :(..macar pana la o varsta..ca apoi tot fac ei ce si cum vor.
Victo spune:
da, cu avionul mergem, clar!
nu am facut niciun bagaj, ca n-am genti. tre sa le procur in weekend.
ma gandesc dc pot lua in avion borcanase cu mancare..sau cum dzeu s afac, ca acolo isi va servi pranzul.
pai ceva jucarii o sa iau in avion, o sticla de apa, suctece, servetele umede, un schimb d ehaine, ca cine stie, iese din pampers..jucaria cu care face nani si ceva mancare de pranz, in cutie d eplastic, ca am inteles ca nu e voie cu ambalaj din sticla.
noi vom zbura de la 12 la 3.
tu la ce te gandesti?
popbianca spune:
victo... Ana are urmatorul program
la 6-7 150 ml lapte
la 10-11 se trezeste si primeste fruct, mezeluri+iaurt, gris cu lapte,cereale...
la 14 se culca si pe la 16, 16,30 cand se trezeste primeste amestec de legume+carne 150gr(asta l-am tot cantarit saptamana asta , dar mai mult nu vrea), supica/desert(aceasta masa se poate intinde si pana pe ora 17)
apoi pe la 19,30-20 macaroane cu branza,mamaliga, borcanase....
pe la 22-22,30 o bag la pat...unde in cca 3 reprize ,in decurs de juma'de ora bea 150 ml
ce concediu....la Paris!nice!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
victo noi zburam de la 14-16 cu escala si apoi de la 16-18 ora noastra. eu m-am gandit sa ii iau asa: intr-o caserola papica sau poate o sa ii iau un sandwich, un borcanas de fructe (pus in caserola mica), un bibe de lapte, canita cu apa, pufuleti si bobo (stafide si cereale). nici nu ma gandisem la haine de schimb, dar acum ca ai zis, ai dreptate, voi pune si eu. tot asa o jucarie, pampers si servetele. mai nasol e ca la 12 plecam de acasa si ajungem de abia pe la 19-20 la destinatie. deci o zi intreaga.
vezi la decolare/aterizare sa ii dai suzeta (daca foloseste) daca nu sa bea apa/ceai (ceva).
eu mi-am finalizat lista cu ec am nevoie pt iasmi. si am inceput sa le pun deoparte. oricum marti-miercuri vreau sa ma bagajul terminat ca nu imi place sa las totul pt ultimul moment.
_
popbianca spune:
victo...a mea mai primeste de rontait....dar nu le rontaie nici alea!nu ca mi-ar parea rau....dar se plictisete foarte repede si mi le imnaneaza elegant
pai ca vb de concedii....pai ,sic, si eu plec ....la Gyula! nu asa departe ca voi....dar tot e ceva...