Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara...!
am avut o zi estul de plina la servici ,apoi acas curatenie si distrat copil....seara in vizita la fini....la 22 si ceva am asezat-o in pat...ca de obiceilaptele baut pe jumatate...
victo...a pai Stefanut din start a luat-o ca Ana nu a mai baut 210 ml lapte de cca 3 saptamani si inainte de asta cand avea vreo 6-7 luni
eu daca stau bine "pe ea" mananca un borcanel hipp....dar cand ii prepar eu nu e asa bun si dupa max 170 gr...gata, nu mai intra defel
Ana nu mananca mai mult de o felie de paine , cu fructele totul e bine daca e banana...daca nu, s-ar putea sa nu bage la ghiozdan(cand aud..2 mere ....iar de branza fagaras ce sa mai zic ...ii dau de 3-4 ori din ea, ca nu ii pun decat la fructe,foarte rar cu mezeluri , acolo preferam sana cu paine inclusa
ancadragoman....ce fetita grijulie...sa nu faca foame nimeni...mai ales ea!
cristi07, ce smecheras e fiul tau cu vesta si batic la gat....aveti o curte propice lui Radu...apropo, ii plac masinutele alea de tre' sa le impinga cu picioarele?
uite ca nu-i mai aud gurita....fug sa-i "administrez" restul de lapte

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna seara...!
am avut o zi estul de plina la servici ,apoi acas curatenie si distrat copil....seara in vizita la fini....la 22 si ceva am asezat-o in pat...ca de obiceilaptele baut pe jumatate...
victo...a pai Stefanut din start a luat-o ca Ana nu a mai baut 210 ml lapte de cca 3 saptamani si inainte de asta cand avea vreo 6-7 luni
eu daca stau bine "pe ea" mananca un borcanel hipp....dar cand ii prepar eu nu e asa bun si dupa max 170 gr...gata, nu mai intra defel
Ana nu mananca mai mult de o felie de paine , cu fructele totul e bine daca e banana...daca nu, s-ar putea sa nu bage la ghiozdan(cand aud..2 mere ....iar de branza fagaras ce sa mai zic ...ii dau de 3-4 ori din ea, ca nu ii pun decat la fructe,foarte rar cu mezeluri , acolo preferam sana cu paine inclusa
ancadragoman....ce fetita grijulie...sa nu faca foame nimeni...mai ales ea!
cristi07, ce smecheras e fiul tau cu vesta si batic la gat....aveti o curte propice lui Radu...apropo, ii plac masinutele alea de tre' sa le impinga cu picioarele?
uite ca nu-i mai aud gurita....fug sa-i "administrez" restul de lapte

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

eheee...era bine sa fie curtea noastra ...eram in vizita la prieteni. si da ii plac masinutele alea

noapte buna

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am revenit...Ana a terminat lapticul , mi-am luat si eu doza de zaharuri....acum ma duc sa bag ceva sarat/acru ...cum o fi, ca mi-e prea dulceeeeee
azi am facut rezervare la un apartament pt un miniconcediu la bai termale in Ungaria ...vom sta ...adica eu, buni si Ana...de marti(21) pana sambata(25)
cristi07...atunci inseamana ca tre sa mergeti mai des pe la pritenii astia!
vad ca nu e nimeni la schimbul II....deci, va urez o noapte cat se poate de placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am vazut si eu poze cu multi copilasi azi... .... nu ma mai pun sa enumar ca ..poate scap pe cineva...... sper sa ajung sa pun si eu noi poze cu noi ... dar ma enerveaza la maxim conexiunea la internet care o avem aici ... si prefer sa ma lipsesc de upload-at poze....

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
eu nu mai apuc sa intru de la serv, dupa amiaza nici atat...
...incerc sa mai scriu cate ceva, fara sa va suparati pe mine daca uit/sar ceva

si ca sa vedeti cat sunt de stresata/ aglomerata in ac perioada: am avut o sedinta de comitet director, iau notite pt procesul verbal, le dau secretarei sa le tehnoredacteze...vine fata la mine razand, si ma intreaba dc a vazut bine...scrisesem la participanti un sef de sectie mort de 2 ani......oare sa fi fost la sedinta?!

VOTAT, MIHA!

ANDREEA - si mie imi zicea dr dupa pierderile de sarcina, sa astept dupa urmatorul ciclu.

Am vazut si eu poze cu Eva, Silviuta, Maria, Iasmi, si Luca - lasa ca venim noi de Pasti la mare si adunam toate pietricelele din nisip!...sper sa nu fi uitat vreun pui...mea culpa;

BIANCA - e bine cat papa, daca atat ii trebuie! si a mea are perioade, eu ii dau intai mancarica, apoi ciorbita, fara deserturi(nici nu ii plac); am obs ca se plictiseste dc are doar un fel de papa.

Ce frumos papa MARIA! si a mea hraneste alti copii, chiar le baga in gura, numai sa scape ea!

tare inteligent, STEFANUT, Victo! are si cu cine semana!

Tare dulce e RADUCU!

FUG! sa aveti o zi frumoasa!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

am admirat toate fetitele in poze...cu codite, ce se dau cu crema ..ce merg prin padure ..si evident si romanticul de la malul marii...

va pun si eu cateva poze cu Radu

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Aprilie2009#

ps- a primit careva indemnizatia marita?????

Cristina si Radu 3.12.2007

Pupam ranjitu de Raducu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata!
eu nu mai apuc sa intru de la serv, dupa amiaza nici atat...
...incerc sa mai scriu cate ceva, fara sa va suparati pe mine daca uit/sar ceva

si ca sa vedeti cat sunt de stresata/ aglomerata in ac perioada: am avut o sedinta de comitet director, iau notite pt procesul verbal, le dau secretarei sa le tehnoredacteze...vine fata la mine razand, si ma intreaba dc a vazut bine...scrisesem la participanti un sef de sectie mort de 2 ani......oare sa fi fost la sedinta?!

VOTAT, MIHA!

ANDREEA - si mie imi zicea dr dupa pierderile de sarcina, sa astept dupa urmatorul ciclu.

Am vazut si eu poze cu Eva, Silviuta, Maria, Iasmi, si Luca - lasa ca venim noi de Pasti la mare si adunam toate pietricelele din nisip!...sper sa nu fi uitat vreun pui...mea culpa;

BIANCA - e bine cat papa, daca atat ii trebuie! si a mea are perioade, eu ii dau intai mancarica, apoi ciorbita, fara deserturi(nici nu ii plac); am obs ca se plictiseste dc are doar un fel de papa.

Ce frumos papa MARIA! si a mea hraneste alti copii, chiar le baga in gura, numai sa scape ea!

tare inteligent, STEFANUT, Victo! are si cu cine semana!

Tare dulce e RADUCU!

FUG! sa aveti o zi frumoasa!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Pai poaste bantuia pe acolo ca astia nu se lasa nici morti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata pe la pranz!

Am terminat treburile gospodaresti, curatenie, ciorba, mancare si biscuiti evesti, acum incearca ta-su sa o culce dar nu cred ca are vreun succes.

Vazut pe Raducu, chic, ca de obicei.

Petro, pai bine tocmai surioara?

Ellis, spooky intamplarea cu participantul la sedinta. Sotul meu are f multe numere de telefon in agenda si nu prea obisnuieste sa le stearga. Intr-o zi suna telefonul si apelantul era un nea care murise cu vreo 2 luni in urma. Bineinteles ca ii folosea nevasta-sa numarul, dar prima mea reactie a fost de stupoare totala

Miha, votat! Felicitari pentru premiu

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna! Am vazut si eu baietii, smecheri si cu vino'ncoa !
Adra, biscuiti vostri sunt cei dulci si cu stafide ? Daca da, eu am rontait la biscuiti pana am luat 1 kg :)), apoi nu i-am mai facut. Ea nu parea interesata.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Azi am facut altii, www.citybaby.ro/article.php?a=516" target="_blank">reteta originalanu are stafide, le-am pus eu ca ii plac Evei. Am injurat rau, ca, desi am dublat cantitatile, au iesit 12 biscuiti pentru care am facut un dezastru in bucatarie. Eu pun zahar brun si reduc un pic cantitatea.

Aaaa, acum, m-am prins de care biscuiti zici. Nu, aia de pe blog sunt prea dulci intr-adevar

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput