Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 15
popbianca spune:
buna ziuaaaaa !

ellis....cred ca si Ana se plictiseste...ca desi nu mai vrea mancarica daca ii dau supa sau desert le mananca...deci nu e asa de satula ca nu mai poate manca.... doar ca vrea altceva!
s-aveti o zi faina!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai poaste bantuia pe acolo ca astia nu se lasa nici morti anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
parca l-ai cunoaste...e oricum o somitate in materie!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ADRA - se mai intampla si de-astea!
azi radea directoarea de mine cand i-am zis de "viziunea" mea! si alta faza care mi s-a intamplat ieri: fac trei concilieri pt litigii, una de trimis in Brasov, alta la Soveja, alta la Vulcan, pun frumos post-it-uri colorate pe fiecare, cu adresele, le dau fetei care le duce la posta, la care ea:'le pun pe toate intr-un plic?'![]()
![]()
...va dat seama cam ce varza e la noi acolo...fata cred ca vroia sa faca economie...
Da, BIANCA, asta am observat eu, daca ii dau un singur fel papa putin si gata, daca am si supa/ciorba mananca si de astea un polonic si ceva.
Ce liniste pe aici!
Fugim(vorba vine, ca nu mai sunt in stare) si noi afara!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
dany26 spune:
va pup dulce dragi mamici!!!
cu mare intarziere multumesc mamicilor care mi-au dat sfaturi in leg. cu mucisorii; i-au trcut dupa appx 2 sapt bietul
eu nu prea am mai reusitsa scriu deoarece a fost sotzul in concediu 1 sapt. iar sapt asta puiul meu are un program tare ciudat de somn...ba vrea sa doarma de 2 ori ba doar o data....si ma da peste cap si cu papa si cu iesitul afara
cele care iesiti deja de 2 ori cand le faceti papa de pranz?
le-o dati afara sau in casa?
eladea iti urez refacere rapida fizica si psihica
bianca, andrei papa la pranz 250-300 g leg cu carne si 100ml supa care i-o dau peste 2 ore; lapte praf 210-240 ml; "cina" tot 200-250 g
adra uau ce ma bucur ca ai gasit o reteta de biscuiti care nu necesita framnatatul aluatului
mersi; o sa o incerc si eu curand![]()
fetelor voi cum reusiti sa faceti gris cu lapte fara sa se prinda de oala????ca la mine mereu se prinde rau si trebuie sa frec cu burete de sarmapana imi ies ochii![]()

mariussimiuc spune:
Am castigat! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
FELICITARI, MIHA!!!!!!!!!!!!!!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
helllooo
miha, felicitari!!!!!!!

ellis, hai ca am ras de cate ori am citit ce ai scris de la job....

dany, cred ca dai focul prea tare, ca altfel nu imi explic de ce se arde. iar in legatura cu facutul mancarii, eu unoeri fac mancare zilnic si alteori o data la 2 zile. de fiecare data fac mancarea dimineata. ciorbica/supa o fac la 2 zile.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
am vazut si eu pozele cu raducu, maria si eva!!!! 

cati, cum mai e sofia??? cum stati cu papa??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
sa va spun ca papa am facut eu azi....
ca am mancat 2 farfurii o data...
si m-am simtit ac o scrofita dupa...

intr-un vas de yena, am pus putin ulei de masline, apoi un rand de rondele de cartofi, un rand de cascaval, apoi un rand de file de peste, rondele de rosii, porumb, usturoi si deasupra iarasi un rand de cartofi de cascaval. separat am facut un sos din lapte cu sos de la maggy si smantana, pe care l-am turnat deasupra. a iesit bestialllllllllllll 
nu a mai ramas nici macar o felie de cartof...![]()
_
Victo spune:
BB, cartofii i-ai pus dupa ce i-ai fiert? dar pestele?
Dany, noi iesim doar o data afara, ca suntem la serviciu dimineata, si trebuie sa iesim cu masina.si lui ii place tare mult sa se joace si in casa, cu jucariile.
ce fel de oala folosesti? in oala de inox nu se prinde. probabil il faci prea gros sau focul prea mare.
in oala de email, se prinde, orice ai face.
feteloooooooor...l-am tuns pe Stefan...o sa va pun si poze...

nu mai e bebelus..e baietel...

asa mi-e de ciudat...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)